Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
ahojte kočky mne posledné 2-3 dni je lepšie, aj keď večerné nevoľnosti stále sú. Ale včera a dnes som pokosila trávnik.
Tak už som troška použiteľná. Dokonca večer som sa s deťmi zahrala takú krtkovu hru (niečo ako človeče), ale kocka je s obrázkami.
Dnes som po dlhých týždňoch mala chuť na jedlo (pred tým som niečo jedla, len aby mi nebolo ešte viac z hladu zle).
a to jedlo bolo praženica (už som ju nejedla tak 3 mesiace). Jedla som ju o 10:30 hod a zatiaľ mi z nej zle nie je.
Ak budem zvracať apoň raz viem z čoho 🙂
fuuu...tak pre zmenu je dnes zle mne...v noci uz som sa zobudila, ze sa potim a je mi divne a cele doobedie som sa ledva presuvala...uz sa mi hadam zase polepsi...
my spime tiez v spacaku a to uz bude mat o chvilu 2 roky. ked ho zakryjem, o chvilu je odkopany a ma to pod sebou. ale nejako budeme musiet nacvicit, ved pre 18-rocnych take nocne ubory ani nevyrabaju 😅 😀
zabudla som vám povedať... mám nové foto 😅 😅 😅
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zibritka/alb...
tak ahojte, uz to mam za sebou. ozaj to bola rychlovka. a ako na beziacom pase 😝
co ma prekvapilo je, ze nam doki nezakazal sex 😕 vraj este 3 dni sa mame setrit a potom sme uz fit 😕 no som zvedava. samozrejme otehotniet este nesmiem, ale to ostatne sa nezakazuje 😎
prajem krasny vecer, idem aj ja do postele.
@meusicka jej tak to som velmi rada, no vidis. Inac, citala som niekde, ak najdem hodim link, ze tych odporucanych sest mesiacov cakania kym je mozny dalsi pokus o babatko nie je vobec opodstatnenych, ze je v pohode zacat ovela skor. Takze verim, ze nebude dlho trvat a my tu budeme citat skvelu spravu. Teraz oddychuj trosku, nech si co najskor fit.
@meusicka tu je link - http://www.osel.cz/index.php?zprava=1817
ale mozno v tvojom pripade to aj tak bude mozne ovela skor, predsa len bolo to na zaciatku. Tak drzkam palce.
Ahojte. Aj ja sa lucim, prisla som uz o druhe babo☹(( Tentokrat ma cistili v 12.tyzdni.... pred tyzdnom bolo este vsetko ok, ale zacala som malinko spinit a na pohotovosti skonstatovali, ze nebije srdiecko a plod je maly len na 6.tyzden, tak velmi sa zmensil v priebehu par dni. Tak Vam prajem zdrave deticky.
@kajuska09 to je mi luto. a co povedali, pricina?
mne dr. povedal ze to mohla sposobit viroza, ja som v 7tt bola dost chora, mala som zapal hornych dychacich ciest 😒
@briketa
@jabadaba diky za link, urcite si precitam 😉
vela zalezi aj od personalu a musim povedt ze tam boli taaak v pohodicke a vsetci boli velmi mily a snazili sa tu dobru naladu preniest aj na nas. istym sposobom sa im veru darilo.
@meusicka
Booože. To si mala akože potom slabé tie lieky, nie? NO ja totižto som už od tretieho týždňa bojovala - až do teraz s nejakým vnútorným zápalom, ani srnka netuší s akým 😠 Od tretieho týždňa som vybrala troje atb - Zinnat -15 dní, potom Sumamed 3 dni a potom ešte Unasyn - 6 dní 😒 Zápal začal klesať až teraz. Včera som bola u dr, zatial vraj vyzerá všetko tak ako má byť, teda srdiečko bije, bábo rastie ale že uvidíme z krvných testov či nebude mať z tolkých liekov nejakú vrodenú chybu ☹
to su smutne pribehy no budem vam drzat palce tie hnusne virozy teraz by sa nam mali vyhybat 😠 ale co uz co sa ma stat aj tak sa stane to je osud
@meusicka ja si myslim ze nemusis cakat pol roka ja ked som potratila sice v siestom tyzdny a nerobili mi kyret vycistilo sa mi to same som po troch mesiacoch otehotnela znova sice som na zaciatku kazdy tyzden krvacala jeden den trvalo to asi mesiac a lekari mi povedali ze to maternica si nestihla oddychnut ze to preto a v pohode som potom znasala cele tehu a maly je nastastie zdravy 🙂 tak drzim palceky 😉
@kajuska09 to mi je luto budem drzat vsetky prsteky aby to nabuduce vyslo aby si mala kraaaaasnucke zdravucke babetko 😉
ahoj, som tiež prvýkrát tehotná termín pôrodu v marci, som v 10. týždni, keď som bola na poslednej kontrole bolo všetko v poriadku a vravela som lekárke , že mám hnedý výtok, mám strach, lebo dosť často mám hnedý výtok a niekedy je ten výtok spojený s krvou, okrem toho mi lekárka predpísala železo, po ktorom mám veľké problémy so stolicou, bojím sa, že pri bolestiach spojených so stolicou sa bábätku niečo stane. prosím vás, odpíšte ktokoľvek, či sa mám takýchto problémov obávať, ďakujem.
@veronika1112 ahoj nechcem ta strasit no ja som mala hnedy vytok ked som potratila ☹ no na sone nebolo vtedy uz vydiet srdiecko ked tebe bolo vydiet a doktorka povedala ze vsetko je o.k. tak mozno bude iny problem nezanedbavaj to ja ked som otehotnela zakazdym mi lekar kazal kupit magneziove tablety ale este si vypocuj nazor druhych mozno ti nieco poradia drzim palceky 😉
ahojte, som teraz v 13. tyzdni a v pondelok budeme letiet na sk, je to v pohode....lebo teraz som citala, ze vraj sa neodporuca lietat v prvom trimestri...letela niektora z vas v tomto obdobi? diky...
@dominika29 pokial viem, nelieta sa v tretom trimestri a od neviem ktoreho tt ta ani aerolinky na palubu nezoberu. inak by to malo byt v pohode, pokial nemas rizikove tehu
@dominika29 lietanie v prvom trimestri je bezpecne. jedine co ta moze postihnute je tehu nevolnost.
ja som letela uz vo vsetkych troch trimestroch, az po hranicu aka je dovolena.
neskor potom je to na tebe ako sa citis a ci mas bezproblemove tehu.
@veronika1112 - spinenie na zaciatku tehu sposobuju najcastejsie prasknute cievky z vysetrenie, z roztahovania sa maternice alebo prasknute cievky po dobrej noci s manzelom 🙂
cele telo je v tomto case omnoho viac prekrvene ako normalne.
@briketa ok super, tak sacky budem mat pripravene 🙂 😝
baby, ja som vcera skoncila na pohotovosti s "acute staphylococcal gastroenteritis" - potravinova otrava.
moj manzo si myslel ze rodim 😅 take som mala krce.
cele to trva styri hodiny, striedaju sa neznesitelne krce s vracanim, bez hnacky. vyg...ala som sa z podoby a este snad z troch predoslych zivotov, no super.
napichli ma na infuzku, ono sa to nijako nelieci, lebo telo samo reaguje velmi agresivne a teraz som precistena asi na dalsie dva roky. len tekutiny. robili mi vysetrenie krvi a mocu, ultrazvuk som uctivo odmietla, ved to nemalo absolutne docinenia ani spojitost s tehu.
mala som to z kurata a poviem vam, ze kura nejaku tu chvilu naozaj nemusim ani vidiet....

@zibritka ja mam krem Elasti Q, ale myslim, ze aj tak sa mi porobia strie, je to skor o genetike, aj ked som predtym pribrala par kilo necakane, hned mi popraskali stehna a tak