Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@ella_joy Ahoj ja suhlasim sEuphoriou mam taky isty nazor jak ona pri prvom tehu som ani mne nebolo zle len som mala ine problemy tak som bola na rizikovom ale vsetko dobre dopadlo 🙂
@euphoria Ja si myslym ze teraz to este nevadi ze tak rychlo nerastie ono to este dobehne neskor 😉 pri prvom tehu to aj mne vseliako vychadzalo no u mna to bolo najhorsie ze v poslednom trimestri za ten posledny mesiac vobec maly nerastol tam sa uz aj lekari obavali chodila som casto aj na sono ale bolo to v pohode narodil sa vahou 2960g a mal 50cm takze v pohode 🙂 drzim palceky 😉
ahojte
@sirinka : tá zostava je perfektná .
aj my ešte musíme vyriešiť kde bude spať malá. zatiaľ nemá svoju izbu takže nás čaká prerábka. ja mám strýka stolára takže by som platila asi iba za materiál ,čo by nebolo drahé ,len kedy by mi to spravil, keď nikdy nemá čas 😀
včera ma zase bolela hlava a bolo mi na zvracanie a pritom som vypila cca. 3 litre vody,čaju tak asi z toho blbého počasia čo tu teraz máme. raz svieti slnko a potom za 5 min. už leje 😠
@ella_joy : aj ja som mala iba na začiatku príznaky tie prsia a ospalosť a teraz už nič. .......až na to brucho čo vypadá ako v 5.mesiaci 😀
a ešte som zabudla odkedy som tehotná tak sa mi snívajú strašné blbosti .......... ale asi aj kvôli tomu ,že pred spaním jem. aj včera večer si manžel zohrieval lángoše čo zostali zo soboty tak som si aj ja dala a potom som nevedela zaspať mi od toho bolo ťažko iba som sa prehadzovala v posteli, tŕpli mi ruky a nohy no des 😒 a zaspala až po pólnoci. 😠
ahojte, uz vas tu chodim chvilu pokukovat a citat. Prajem vsetkym len dobre spravy a prijemne tehulkovanie. My cakame nase druhe babatko a tentoraz by sa malo narodit 20.Marca. Toto tehu je uplne ine, je mi 24 hodin denne zle a nemam absolutne ziadnu energiu. Dufam, ze sa to zacne vylepsovat.
baby mám na vás otázočku ,čo máte dievčatá. keď im umývate vlasy necháte uschnúť alebo sušíte aj fénom?
@ella_joy elli to neber doslovne, ze nevolnosti rovna sa nevyhnutne vsetko v poriadku. Takze sa neznepokojuj. Su zeny co maju problemy a je im zle a su zeny co ani nevedia, ze su tehotne a donosia deticky a porodia ich zdrave. Tak klidek, pekne si uzivaj, ze Ti nic nie je.
Mne je uz dva dni podozrivo fajn, len navecer mi je este blbo, jedny ranajky sa pominuly kadelahsie ale inak pohoda. Snad je to teda na ustupe. Klop klop klop....
ahojte mne bolo poobede tak zle, že som nebola schopná ničoho, len čumenia do telky. Ešteže doobeda mi bolo vcelku dobre a išla som aspoň s deťmi na chvíľku von.
Dnes sme museli ísť k pediatričke. Straší má zápal priedušiek, mladší zápal hrdla. Pekne sa nám začína škôlkársky rok 🙂 Už len dúfať, že to nechytím od nich.
Tak a dnes začíname druhý trimester .)) naša malá fazuľka mala minulžý štvrtok už 6,3 cm .)) Rastie ako z vody, ktovie , koľko má už teraz .)
Ahojky viem ze menim temu no chcem sa vas opytat na tie nove latkove plienky ci nad nimi niektora z vas neuvazuje ci su dobre ja rozmyslam co sa viac oplati vobec kupit no neviem o tych latkovych nic 😒 alebo ostavate pri pamperskach? 😉 dakujem 🙂
@sirinka : moja ide max. do 20 min. od kúpania a skôr jej umývať vlasy nechcem .................snáď jej to neuškodí. hoci jej to dôkladne osuším uterákom u nás to nestačí. .......... kým bola menšia stačilo 🙂 ........... aj tak umývanie vlasov máme cca .každé dva týždne a strašné rodeo pri tom robí. 🙄 😅 ako keby sme ju z kože drali. 😀
ahojtee 🙂 tak ja som sa tento vikend vydala a bolo to skvele aj ked som este v piatok rano bola v gynde, kedze som zacala mierne krvacat. nastastie je vsetko v absolutnom poriadku. nemam ziaden hematom. zrejme to bola len cievka v placente, ktora praskla. placenta je rovnako v poriadku a nezacala sa nikde odlucovat. vcera som bola na kontrole a spravila nam aj 3D ultrazvuk. bolo to neuveritelne a na drobca sa teraz mozem pozerat kazdu chvilku, tie fotky su neuveritelne. mame aj video, ale este som ho sama nestihla pozriet, kedze este mame ine posvadobne povinnosti 😵 rovnako uz mam aj vysledky z NT a vysli skvele, takze uz sa tesim na uspesne tehulkovanie 🙂
inak baby, mne brutalne začali padať vlasy, ako ste na tom vy? Vo stvrtok idem ku kadernicke, idem si dat melir, myslim, ze v 14tt by to uz mohlo byt ok... uz vyzeram ako metla 😀
jo, a o 2 tyzdne by sme uz mali vediet pohlavie 😵 zatial to vyzera na chlapca, ale este nam bolo povedane, ze to moze byt aj dievcatko, tak si este pockame a tesime sa 😀
ahojte maminky, mozeme sa k Vam pridat? 😀 my ideme na velky UTZ v pondelok.
Skusenejsie prosim poradte, ktora z tychto vaniciek by mohla byt najlepsia:
rozkladatelne tieto
http://www.summerinfant.com/categories_products...
http://www.essentialbaby.com.au/fisher_price_pr...
alebo tato
http://www.amazon.co.uk/Summer-Infant-Deluxe-Ba...
alebo radsej ani jedna z tychto troch? 😎
@mirinka7, my sme mali pri prvom klasicku vanicku, prve tyzdne sme ju mavali polozenu na posteli aby bola vyssie a potom vo vani. Inak kupacie vedierko si chvali kamoska. kupila to niekde v baby obchode. mala som aj taku podlozku pre novoreniatko ale pouzili sme to asi raz. Vzdy sme si s manzelom vychutnavali drzanie maleho pri kupani.

Ahojte baby,
tak ja som dnes bola v poradni.Robil mi aj NT screening, povedal, ze vsetko je uplne v poriadku.podla M so dnes 12+1, ale podla UZV11+0, velkost je 44mm.Pred 5 tyzdnami na sone som bola len 4dni minus, teraz 8.Mam z toho divny pocit, viem ze nie som jedina, no doktor ma upokojoval, ze je to na 100% v poriadku
co myslite? Mam ist pre istotu na ten NT niekde inde?