icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

sirinka
30. aug 2010

@mirinka7 podla mna su to zbytocnosti...ako pise zibritka, kupacie vedierko je asi najlepsie...ale moje odporucanie je spolocne sprchovanie...u nas to fungovalo tak, ze mm sa najprv umyl sam a potom som mu podala malu...sedel vo vani s pokrcenymi nohami a babo si na stehna polozil tvarickou k sebe a tak ju jemne umyl, vysprskoval, potom sup pretocil na brusko...no a ked boli hotovi, podal mi ju a ja som ju uz osusila a urobila vsetko potrebne...vo vanicke mi obidve plakali ale sprchu milovali nadovsetko a dodnes...

elesarka
30. aug 2010

Ahojte, ja sem nejak nestiham ani chodit 😠 Rozbehli sme kupu a zaroven predaj bytu, nakolko mame len 2izbak a v marci budeme uz styria, tak nech to mame dovtedy poriesene. Nabralo to ale rychly spad, uz sme aj nasli, aj na nas je velky ohlas, tak ani v noci nespime, len riesime. Ale aspon mi rychlejsie ubehol cas a zajtra sa uz konecne dockame NT ultrazvuku, tak drzte palce. 😉 Celkovo sa uz citim ovela lepsie, navecer je to este trochu horsie, ale uz celkom znesitelne, ale hlavne ta unava presla a mam viac energie.

Andiekens gratulujem k svadbe a aj dobrym vysledkom 😎

Kocky co ste prisli o babatka, velmi ma to mrzi a drzim palce nech sa vam co najskor podaria //

mirinka7
30. aug 2010

@sirinka
@zibritka
@tinax dakujem za odpovede, pytala som sa najma preto, ze tieto tri mozem mat kvazi zadarmo...tak som chcela radu, ci mam zobrat alebo si mam radsej kupit nejaku obycajnu... 😉

sirinka
30. aug 2010

@mirinka7 jaaaj, ked zadarmo a mas kde skladovat, tak coby nie... 😉

salonka9
30. aug 2010

@andiekens gratulujem novomanželka 🙂

fodorka
30. aug 2010

ahojte baby tak dneska poradna dopadla na jednotku s hviezdickou...mimi bolo krasne aj s amrvilo videla som krasne tie rucicky nozicky juj aj si cm,ulalo prsteky aj sa modlilo dokonca 😕 😀 sranda...takze mimi ma velkost 7cm podla utz som tusim 13ttplus1 a termin mi dal druhy 7.3. a prvy ostava 3.3...tak sa tesime velmi....inak na dlasiu idem 29.9. a to uz by sme mali vediet co bude ta som zuvedava....

salonka9
30. aug 2010

aj mne strašne padajú vlasy, dnes som bola u kaderníčky a dala som sa troška ostrihať.Chcem sa aj zafarbiť, ale čakám, kým sa moje vlasy spamätajú a padať.

salonka9
30. aug 2010

oprava - preklep - prestanú padať

fodorka
30. aug 2010

andiekens dodatocne gratulko hlavne vela spolocnych rokov do buducna ako sa hovori stastni az za hrob 😉

salonka9
30. aug 2010

mne sa osvedčila podľožka vo vaničke, neskôr vo vani. Nejako mi dávala istotu. Dokonca aj pri druhom.Takže ja zostávam pri klasike (až na to, že vaničku som dávala už deťom na dvor na hranie) a nedávno som zistila, že je prasknutá. Tak si asi len požičiam. Už sa mi neoplatí na tie 2 mesiace kupovať novú.

andiekens
30. aug 2010

@salonka9 dakujeem, ja som sa tiez dala ostrihat, ale nepomohlo to zastavit vypadavanie ☹
baby, inak ten moj drobec mam pocit, ze sa malo hybe. mame aj video z 3D a drobec len spinkal a spinkal a este si stihol aj zivnut 🙂

elesarka
31. aug 2010

Ahojte,tak uz mame za sebou NT aj my. A konecne aj knizku. Vsetko vyzera byt v poriadku aj 3 fotky mame. Velkost podla MS 12+4 a podla UTZ 12+4, tak ziadne odchylky. Velky sme 61 mm a NT 1.6mm. Zobrali aj krv a o 3 tyzdne idem opat na krv na AFP. Poradna az za 4 tyzdne.
A tiez sa malo hybalo, najpr len lezalo, a sme stale nevideli druhu rucicku, ale potom sa ponatriasalo, pomrvilo a nasli sme aj druhu 😉

babofka
31. aug 2010

@andiekens gratulujem 😉 ja som bola vcera na NT a krpcek tiez spal, doktor donho musel stuchat, aby sa pohybal a mohol to presne zmerat 😅

priadka
31. aug 2010

@andiekens gratulujem a prajem Vam krasne medove tyzdne 😵

aj nase babenko minuly tyzden na ultrazvuku len spalo... a este ako - hore chrbatikom bolo v tej dutinke - akoze na brusku si vylihovalo. Kedze sa nehybalo, aspon sme mohli rebra v pokoji poratat 😀

andrea142
31. aug 2010

@andiekens : aj ja sa pripájam ku gratuláciám 🙂 .

@mirinka7 : ja som pri malej kúpila takú komodu čo má vo vrchnej časti vaničku a na vrchu prebalovací pult. kukni do albumu .
@salonka9 , @zibritka: aj mne strašne padajú vlasy. o chvíľu už budem mať plešinu. 😠 ............ môžu sa teraz brať na tie vlasy nejaké vitamíny alebo tabletky?

andrea142
31. aug 2010

prikladám foto tej komody.

sakura
31. aug 2010

Baby a kde ste boli na NT? U nás nablízku to nerobia, mám si niekoho nájsť v BA. Poradíte niekoho? A čo si treba so sebou vziať?
Díky 🙂

euphoria
31. aug 2010

Inak k tym vanickam
Ja mam od narodenia malej teda 2 roky vanicku bebe jou na nozickach resp. podstavci vo vyske asi 1m.Nedam na nu dopustit Dodnes ju vyuzivame a co je skvele nemusim sa ohnut pri kupani a neboli ma chrbat. Podla mna je to idealne riesenie, pokial ma clovek dost miesta v kupelni..

euphoria
31. aug 2010

@andiekens
Srdecne gratulujem.Ako sa citis ako vydata pani?? 🙂 🙂

meusicka
31. aug 2010

@sakura to tazko povedat,ci boli lieky slabe 😒 radsej to uz neriesim. ono je najlepsie ak na tehotnu zienku nelezie ziadna choroba, potom nemusi ani lieky ☹ ale je uz zbytocne sa nad tym trapit. dufam ze moje nasledujuce teulkovanie bude v poriadku. i ked urcite sa budem o mimi velmi bat-. ale to som sa baa aj o prve babo
@zanuska ani nechcem tolko cakat. len co sa pozviecham. mozno cyklus alebo dva pockame a potom asi skusime znova. i ked ma mata, ze manzel mozno pojde robit do zahranicia a bude malo doma. 😝

meusicka
31. aug 2010

@kajuska09 ja som tiez len zacala spinit. krvacanie ako take nebolo. ale mne genetiku nesponinali vobec asi preto ze jeno mimi uz mame. tak len drzim prstiky nech sa aj vam coskoro podari to male stastie.

kajuska09
31. aug 2010

@meusicka vdaka, na genetiku sa to vraj posiela az po troch potratoch, ale mne to poslali teraz po dvoch. Co si myslim ze je aj tak dost vely dovod na zistenie priciny. Tak som zvedava ci sa nieco dozviem 🙂

mirinka7
31. aug 2010

@elesarka ahoooj, uz aj my mame NT a tiez sme 12tt+4 😉 mame 60 mm a NT v poriadku. Ja som ta tam nevidela, resp. som nevedela, ktora si 😀 Tiez nam dali 3 fotecky. Male sa predvadzalo, skakalo, kyvalo rucickami, zlateeee juj.
@andiekens urcite sa nehybe malo 😉 Dnes som sa pytala Dr. a vravela, ze nie stale sa male hybe. Hovorila, ze aj my sa nie stale hybeme, ze si niekedy pospime, alebo sa nam nechce sa hybat a tak je to aj u malych v brusku. Zalezi aku chvilku vystihnete.

sindy107
31. aug 2010

cawte kocky..je mozne ze ma boli v podbrusku uz druhy den?rano celkom pohoda a poobede ma zacne boliet..nie moc silno ale ani slabo..vytoky nemam ani krvacanie a vsade citam ze je to normalne..tak neviem ma niekto ten isty problem?

salonka9
31. aug 2010

ja som si kvôli vlasom začala dávať vitamín B
ja som bola dnes na ďalšom odbere krvi, no sestrička sa potrápila - tým, že mám na rukách atopický exzém, tak mám zhrubnutú kožu a mne aj tak nie sú vidieť žily - no ale 4 skúmavky sa podarilo vytiahnuť.

mirinka7
31. aug 2010

@andrea142 pekna komoda 😉 kolko zien, tolko nazorov na tie vanicky a vedierka... 🙂

salonka9
31. aug 2010

@sindy107 mňa pobolieva podbruško po vracaní a napínaní. Ale kedže všetko je ok, tak to pripisujem tomu, že pri vracaní a napínaní sa mi sťahujú brušné svaly. Mňa to ale do polhodinky prejde.

elesarka
31. aug 2010

@mirinka7 mala som hnedu vestu a cop na stranu 😉 Ale mozno sme sa minuli, lebo som bola objednana na 7.30 a niekto neprisiel na 7.15 tak nas brala uz okolo 7:20 a odhadujem takych 10 minut max. ze to trvalo.
Sranda ze sme presne na den 😎 A tebe aj povedali termin, lebo mne este nenapisali, ani nehovorili, len mi to vychadza na toho 10-11.3.

andrea142
31. aug 2010

@mirinka7 : no veď hej . mne sa tá komoda zapáčila keď som to uvidela ,lebo aj veci som tam pre ňu mala. a po druhé ma nebolel chrbát ,lebo som sa nemusela zohýňať 😀 ................... až na to ,že neskôr sme kupovali vačšiu vaničku lebo sa nezmestila do tej v komode a teraz to slúži iba ako komoda.... no ale využijem pri druhom bábu znova. 🙂

mirinka7
31. aug 2010

@elesarka Tak to sme sa asi minuli, lebo nas naopak vzali troska neskor, 8 aj daco. Nejaky novy termin mi nepovedali, viem len ten od mojej Dr. podla poslednej MS, podla ktorej som 12+0, podla UZV 12+4. Ale ten termin je aj tak iba orientacny... 😉
No a minule som stresovala, ze ma male naskok 8 dni. Dnes ked mi robili UZV na pristroji inej znacky, tak je naskok 4 dni. Takze zalezi asi aj od toho a merania aj tak nie su nikdy uplne presne a take par dnove odchylky su vraj v poriadku. Uz som sa pre istotu vsetko popytala a som kludna 😉