icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

majatko
9. júl 2010

@kaciiatko vitaj medzi nami a blahozelam 🙂

andiekens
9. júl 2010

@bebulik nase najblizsie okolie (priatelia a moji svokrovci) to vedia. tiez sme nevydrzali, aj ked stale cakame na srdiecko, ktore by sme mali vidiet na usg uz buduci stvrtok 🙂 moji rodicia to vsak nevedia.. neviem ako im to ani povedat. problem je v tom, ze som si ista, ze to nebude pozitivna reakcia kvoli tej mojej skole 😒 a pravdupovediac to mata aj mna. cele dni rozmyslam akoby som vedela dokoncit tu skolu a kto by mi vedel ako pomoct. uz sme sa na tom aj pohadali s mm. ten sa uz vidi s mimcom na rukach a tesi sa jak cert. a ja sa bojim, ze s mimcom sa uz nebudem schopna ucit resp. nebudem stihat a 6 rokov bude v cudu 😖

andiekens
9. júl 2010

@kaciiatko jeeej, blahozelam 🙂

andiekens
9. júl 2010

baby, priznajte sa.. uz ste boli nieco kupit mimcu ? 🙂
ja som to vcera nevydrzala, kedze boli zlavy v tescu, tak nieco som predsa vzala do zasoby 🙂

bebulik
autor
9. júl 2010

@andiekens chcela by som Ta podporit aby si sa nevzdavala dopredu a ver hlavne sama sebe. Niekedy dokazeme so seba dat ovela viac ako by sme sami od seba cakali a myslim ze teraz prichadza ten Tvoj cas. Vsetko sa da sklbit dokopy a ak stoji pri Tebe Tvoj partner je to este lahsie.
Posledny rok .... mozno si si uz na skusky zvykla a zmaknes ich ja viem ze ta tazsia cast je dipl. praca a behacky okolo toho.... uvidis ani nebudes vediet ako a Tvoji hrdi rodicia a svokrovci a vsetci ktori Ta maju radi budu blahozelat ku ukonceniu studia.
Rodicia mozno budu s prvu v soku ale uvidis nakoniec sa budu tesit 🙂

janap24
9. júl 2010

@andiekens Ahoj neboj ja som studovala tehotna sice len externe..ked som porodila bola som vo 4 rocniku a ked som statnicovala mala mala rok...tak si to vies predstavit, ale diplomovku som pisala po veceroch a sem tam cez den a to iste s ucenim..neboj zvladnes to urcite..a na buduci rok budem mat tiez zaverecne skusky s babom ak bude vsetko v poriadkua neriesim to kedze som zvladla statnice tak hadam tieto skusky zvladnem tiez...a rodina ti urcite s babetkom pomoze. 🙂 Hlavu hore a tes sa s manzelom 🙂

janap24
9. júl 2010

@kaciiatko Vitaj medzi nami 🙂 🙂

janap24
9. júl 2010

Jeeeej v akom hojnom pocte sme tu uz..to je super 🙂

mirip
9. júl 2010

ahojte ja nemám kúpené ešte nič všetko mám po malej a potom sa uvidí ak bude všetko vporiadku a ak bude dievča tak komplet všetko po maje ak chalan aj po malej mám biele, žlté, zelené modré a na doma aj chalan može mať ružové, už ste boli u DR?????????

fodorka
9. júl 2010

ahojte baby....iha vitam tu novu clenku....
ja som nekupila nic mame po malom a vyhcadza to tak ze budu zhruba rovnako narodeni takze vsetko bude mat po nom....a ked bude dievca aj tak vacsnu mam neutralnych auz s ami naslo vela zaujemkin co mi chcu dat po ich decrakch a ked aj rodina nieco da tak uz toho bud eviac nez dost....no dobre ideme uspat maleho...tak zelam pekny den...

andiekens
9. júl 2010

@bebulik tak ja som diplomku uz aj odovzdala obhajoby ma cakaju v septembri. dve statnice stiham v pohode. poslednu stvrtu, gyndu by som v pohode zvladla aj s babom, ved budem mat vlastne skusenosti 🙂 len musim zistit ako vlastne funguje individualny studijny plan. najhorsie to bude s tretou statnicou.. termin porodu mi vychadza 2 tyzdne pred statnicou..
a najhorsie je, ze moj chlap si mysli, ze skola mas cas, ze dieta je prvorade a ze mam prerusit skolu ☹ vcera sme kvoli tomu mali tichu domacnost, lebo kamoska ma podporila a oponovala mu, ze s rocnym chlapcekom, ktoreho teraz ma by sa uz nedokazala ucit. ono je to tak, ze statnice v podstate na seba nadvazuju. to znamena, ze vedomosti z kazdej uz urobenej statnice sa castou uciva daju vyuzit na dalsej. ak clovek prerusi, pozabuda a je to o to tazsie potom. a ja sa proste poznam, musim to vsetkymi silami dokoncit buduci rok.. 😒

kaciiatko
9. júl 2010

dakujem za privitanie! som este trosku mimo z toho,necakala som,ze sa nam zadari tak skoro 😵 tolko clovek nad tym premysla a ked to pride,tak akurat tak padne na rit 😀

andiekens
9. júl 2010

@janap24 juuj, no.. tak na drzim prstiky obom 🙂 verim, ze zvladneme aj ked toto moji rodicia budu dlho predychavat.. 🙂

euphoria
9. júl 2010

@andiekens
Rodicia to zvladnu neboj, nemas predsa 16.To by mohli brat ako tragediu. A ked zvladnes aj skolu,budu nesmierne stastni, ze maju uz aj vnucatko🙂
Co vlastne studujes?

euphoria
9. júl 2010

@salonka9
Do rozrastajucej sa tabulky pridavam svoj tip na pohlavie_chlapcek. Uvidime🙂))

euphoria
9. júl 2010

Inak sono dopadlo dobre v tom zmysle, ze vajicko nie je uhniezdene mimo maternice, co je super, ale akcia srdiecka este nie je.Tak pojdem o tyzden zas.

euphoria
9. júl 2010

@andiekens
Vlastne som uz pochopila, co studujes.Urcite neprerus skolu, to by sa ovela tazsie startoval mozog..

mirip
9. júl 2010

@euphoria a kedy si bola u Dr ked už videl getačný vak?

bebulik
autor
9. júl 2010

@andiekens - u nas sa dala skola prerusit hocikedy teda keby si naozaj fakt si neverila nestihala nevedela tak aj den pred statnicami.... to vsetko sa da

ono teraz to vsetko vyzera komplikovane ale cakanie na babatko je naozaj lahsie ako uz mat babatko a studovat .... a fakt ked si uz pisala ze mas diplomku a cakaju ta "uz" len statnice tak hor sa do toho 🙂

Je to Vase prve babatko takze su to ocakavanie ... v podstate clovek nevie do coho ide..... ale ked budete tehotny niekolko mesiacov a vsetko s babatkom bude v poriadku on pochopi ze ucenie Teba a babatko nejako neohrozi ani
neobmedzi

DRZIM PALCE spolu to zvladnete

bebulik
autor
9. júl 2010

@euphoria super tak to sme radi 🙂

a nieco citis inak ako pri prvej dcerke ze si typla chlapceka????

🙂 aj ja som teraz typla chlapceka tak preto sa pytatm 😀

andiekens
9. júl 2010

@bebulik dakujem za podporu, potrebovala som pocut nieco pozitivneho 🙂 len nech je vsetko v poriadku a ostane uz pride snad samo.

bebulik
autor
9. júl 2010

@kaciiatko ale prijemne 🙂 xixi na ritku 🙂

ako dcerka 🙂 ked sa tak upenlivo snazi urobit prve krociky a bum 🙂 padne rozrehoce sa a tesiac sa 🙂
sa zodvihne a pokracuje dalej 😀

andiekens
9. júl 2010

@euphoria ved toto.. prave preto nechcem prerusovat. aj ked mi to stale bude behat po rozume, musim prestat nad tym rozmyslat a nechat to volne prebiehat.

majatko
9. júl 2010

@andiekens ja si myslim, ze to podla mna zvladnes s babatkom, lebo nie si nanho sama, budes mat podporu priatela, rodicov a svokrovcov 🙂 mala som spolubyvajucu na vyske, ktorej sa narodilo v piatom rocniku babatko a uplne v pohode s nim zvladla a ona nemala ani zodpovedneho partnera, takze nic sa neboj, podla mna to bude dobre 😉

euphoria
9. júl 2010

@mirip
bola som vcera, som v piatom tyzdni, vak mal 2,1 mm.. PReco??

euphoria
9. júl 2010

@bebulik tak u mna je tip dany preferenciou. prve som chcela dievcatko a je. druhe by bolo fajn do paru.ale ak nebude nic sa nestane.mat dievcatko je zatial super. preto som tipovala chlapceka.
Inak pri dcere kazdy tipoval syna, okrem mna a naj kamosky🙂)

hasacka
9. júl 2010

Chcem sa spýtať, mávate bolesti v podbrušku???? a ešte jedna otázka, budete sa chodiť kúpať? Viem, že kamarátka si vždy dávala na jazerá tampón, pomôže to niečomu ???

janap24
9. júl 2010

@hasacka ja niekedy mavam a bojim sa co to znamena:(

hasacka
9. júl 2010

@janap24 aj ja sa bojím .( k doktorovi chcem ísť až 19teho júla, tak hádam to bude všetko ok --- tiež som teraz v piatom týždni

mirip
9. júl 2010

pobolievanie v podbrušku občas znamená že sa maternica roztauhje ked čakáte prvé tak je to trochu viac intenzívne do cca 14tt budete cítiť aj vaječníky lebo do cca 14tt plnia vaječníky funkciu zásobovania a produkciu potrebných hormonov od cca 14t to už začne robiť placenta, pokial je to len pobolievanie a občasné pichnutie nič sa nedeje až krče ako cez menzes nie sú dobré