icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

hasacka
9. júl 2010

@mirip ja som teraz tak nejak precitlivená .. ťažko sa mi určuje, čo je pobolievanie a čo kŕče 😒 musím počkať na vyšetrenia

janap24
9. júl 2010

@mirip Dakujem..no presne ja mam chvala Bohu len to co pises okrem tych krcov..Ale ja uz caka druhe babetko🙂 Juuj musim vydrzat este aspon 2 tyzdne kym pojdem k lekarovi.

fodorka
9. júl 2010

jaj baby ja sa uz neviem dockat ja pojdem stvrtok rano budumi aj bra tkrv drzte mi potom palce....uz sa vidim budem nervozn aako pes....dnesk asme boli s malym konecne trosku vonku na piesku tak sme sa asspom vyvetrali. 😀 ide lebo mi tu chce tukat...

andiekens
9. júl 2010

@fodorka aj ja idem vo stvrtok a tesiiim sa, mali by sme uz aj srdiecko vidiet 🙂
@mirip ja bolesti mavam, citim si tu moju cystu, ktora ma stale priemer 5 cm, takze ak vela chodim alebo sa namaham, tak ma boli. ale sem tam citim aj moju lavu stranu, kde mi cysta odsunula maternicu. tych bolesti sa vsak nejak neobavam, asi instink.
baby, vy inak viacere pisete, ze spinite.. ja absolutne az mam divny pocit aj ked je to normalne 🙂

mirip
9. júl 2010

@andiekens spinenie normálne nie je výtok biely až dožlta je normálny hnedé až krvavé špinenie nie........

mirip
9. júl 2010

u mna je to klasika ako u malej ale teraz to začalo skor nespavosť......do jednej druhej straším a ked by som spala ma teraz ráno budí malá

majatko
10. júl 2010

pekne sobotne ranko prajem 🙂 moje malinke babatko uz si vyzaduje rano hned ranajky, lebo inac mi je trosku zle...nie je to nejako skoro? 🙂 ja idem v pondelok k moju lekarovi, som velmi nedockava co mi povie na to moje krvacanie-spinenie, lebo neviem do kolkych dni ma zabrat Duphaston...a este budem musiet ist na kontrolu na endokrinologiu, pretoze beriem uz roky Euthyrox...ale tesim sa, ze je vikendik a nemusim sa nervacit v praci...len skoda, ze nemozem nic robit, lebo nam v piatok doviezli zahradny domcek, ktory treba natriet a poskladat a nemozem manzelovi s tym pomoct ☹ tak ja budem pekne dnes len kuchyni a potom budem oddychovat 🙂

andiekens
10. júl 2010

@mirip ja viem.. 🙂

andiekens
10. júl 2010

@majatko aj tebe dobre ranko 🙂 ja sa snazim ranajkovat, ale nepocitujem to zatial ako nevyhnutnost. ale ked niekedy pocas dna som hladna.. jujuj, hned mi to da mimco najavo 🙂
my tiez stahujeme nejake skrine a ja sa mozem akurat tak pozerat. ideme dnes hladat vstavane skrine, tak som zvedana, ci na niekoho narazime, kto ich robi dobre a aj za dobru cenu.

ivka82
10. júl 2010

ahojte, tiež sa pridávam, v stredu 7.7. som si robila testik a je pozitivny🙂 tak sa k vam pridavam🙂) je tu niekto, kto bude rodit v BS?

mirip
10. júl 2010

@ivka82 gratulujem 😉

fodorka
10. júl 2010

ivka gratulujem🙂

euphoria
10. júl 2010

Peknu sobotu, baby

Aj ja mam bolesti v podbrusku, dost intenzivne, uz od nedele.preto som aj bola u lekara, ale hovoril, ze to je bezne.Pri prvom tehu som to nemala, ale za to mi brucho tvrdlo od 12 tt az do konca ....

Som rada, ze nas je tu uz tolko cakateliek🙂))

martinkaastefanek
10. júl 2010

Ahojte baby,my sme chori, mame teploty a doktorka mi nedala ziadne tabletky vraj ziadne antibiotika nemozem , tak som zvedava ako sa z toho mam dostat, len vitaminy a lezanie a tekutiny.Bojim sa aby to neublizilo babatku.Nemate s tymto skusenost??

bebulik
autor
10. júl 2010

@euphoria - ja len preto ze mne na tom nezalezi ozajsky budeme sa tesit ak budeme zdravi
🙂 ja len ze mi teraz nejako chuti masko 🙂 a na sladke vobec nemam chut

fodorka
10. júl 2010

martinkaastefanek pocuj dostanes sa z toho ja som bola tak isto a trvalo to 3tyzdne kym som vyzdravela ale to bola sila inak pri prvom tehu som brala 3x antbiotika tak som bola na tom cele tehu zle..ale tak chvalabohu maly bol a je zdravy takze si nic nevycitam ze osm brala aj to mi nechceli nikdy dat lenz eked sami to tahalo vyse dva tyzdne tak vzdy mi nakoniec dali...ale ku podivu sa to u mna zmenilo odkedy s amaly narodil som teraz akoze prvy krat chora a to mam iba sople...takze dost dobr enato ze predtym osm bola chor akazdy mesiac...inak musim s apochvalit maly konecne mi uz druhy den zaspal pekne v postielke zaspievala som dve tri pesnicky a spal...tak som happy... 🙂

bebulik
autor
10. júl 2010

@martinkaastefanek ☹ aj Ty mas teploty? My sme boli chore s dcerkou pred tyzdnom a ja som kloktala solny roztok a dala som si aj paralen to by nemalo ublizit predsa dat prepuknut tym bestijkam je horsie pre babatko ako jeden paralen 🙂
dal mi doktor aj taky sprej do nosa ale striekla som si len asi 2x lebo aj ja sa bojim brat nejake lieky.... pre doktorov sme dolezitejsie my ako nase babatka 😖

bebulik
autor
10. júl 2010

@fodorka jeeeeeej super s tym spinkanim...
u nas je to stale zatial stale na rovnako zaspavam s malou na nasej posteli a v noci spi medzi nami s manzelom... zatial sa mi to inak nedari ☹ nemam silu ju nechat vyplakat

fodorka
10. júl 2010

bebulik u nas to tak bolo do nedavna,tez maleho som musel auspat v nasej postely a az ked uplne spinkal osm ho prelozila do postielky a ked s aznahodou zobudl po hodine tak uz bol medzi nami az do rana...takze to poznam no uz som sa rozhodla to spravit takto maly neplackal trosku vzd yked ho dam do postielky ale ako nahle mu posucham chrbatik a zacnem psievat s aukludni len musi byt fakt unaven ya dominut zaspinka a tie ceremonie co byvali vo velkej postely aj hodinu som s nim kolkokra tlezala...musela som t zatrhnut ved ked na rok pride druhe mus byt uz pekne nauceny spinkat...a kolko ma tovja mala?

bebulik
autor
10. júl 2010

@fodorka moja dnes oslavuje 1 rocik 🙂
vselijako rozmyslam ako to vsetko urobit aby bolo vsetko v poriadku teraz ju odstavujem od mojho mliecka uz vcera a dnes papkala moje mliecko len teraz vecer.... a v noci sa mi budi stale :( dam jej vodicku pocuca si vacsinou spinka dalej .... vela krat to vyzera tak ze ju bolieva brusko :( ... kruti sa kruti placka a po 10 min zaspinka .... stale je nam cudne ze preco placka ved jej nic nemoze chybat ved je uz medzi nami ma nas blizko
velmi tuzim po tom aby ked sa narodi surodenec aby spinkali spolu v jednej izbicke

fodorka
10. júl 2010

vies co nemylsim si ze ju boli brusko maly to tiez zvykol rob it hlavne vtedy ked dsom ho odstavila od nocneho kojenia zvykol sa v noci budit ale akoze zavrete ocka a len plackal...a nechcel ani vodu ani caj..no keby osm dala prso hne dje spokojny takze ja mylsim ze to z toho to prejde neboj....ja som maleho odstavilav 15mesiacoch kedz esom chcel apred tehu si oddychnut no dlho to netrvalo ale tak tiez najskor od nocneho potom som davala uz len na rano..a nakoniec aj to sme prestali a bral to vpohode a nerobieva uz an sceny v noci...teraz vacsinou prespi pekne celu noc..sice vstavame rano o 6tej ale tak nevadi hlavne ze prespinka...trebasa nato odhodlat a uvidis ze ani tolko plackat nebude ja som si tiez myslela no akoby uz tento rat vycitil ze ho prost enezoberem a nedam do postele a pochopil to...

bebulik
autor
10. júl 2010

@fodorka - 🙂 ja verim ozajsky ze to vycitim kedy budeme obe pripravene
ja viem ze vela krat to je len taky plac akoze ... ale akoby som mala pocit ze ved je babatko ma na mojkanie aj trosku pravo 😀 potom ale rano kolko krat obaja s manzelom stavame dobiti ... a vtedy by sme radsej boli keby spinkala pekne vo svojom...

ako pises vsetko to pride treba na to cas 😉

fodorka
10. júl 2010

no ved prave bebulik ze mi to velmi dobr epozname ako dobiti sme vstavali muz zacal spava tpreto v obyvacke aby som sa s malym apsom trochu vyspala...takze nebolo to bohvie co ja tiez som stale odkladal a tak v podstate som vlemi spokojn anecakal som ze maly takto zareaguje uplne super ja som cakala ze to proste "nepojde"...ale tak este ozaj je casu a do porodu daleko nato aby si to zvladla a bambulka to pochopi....mi sa chystame kupit malemu detsku postel s bocnicami a o par mesiacov ho prehodime do izbicky predsa len ked pride durhe a budem musiet v noci kazde dve tri hodky vstavat aby s amaly nebudil zakazdym...

julinka25
10. júl 2010

Ahojte kočky 🙂 Môzem sa k vam pridat?6.7 som si robila testik a vysli dve // 🙂 Termin som si vyratala na 8.3, u lekara som este nebola, chystam sa v pondelok, no troska sa aj bojim lebo teraz som bola chora, brala som ATB aj som upozornila lekara ze mozem byt tehu, lebo sme nepouzivali ochranu, no pov. ze ked treba ATB musi mi ich dat inak v tehu ziadne lieky sa neodporucaju, co viem...tak len dufam a pevne verim ze vsetko bude O.K.Inak babo sa nam postastilo hned na prvykrat odkedy sme vysadili ochranu 😀

julinka25
10. júl 2010

moja Saška tiez nevie zaspať sama, ked bola mänsia zaspavala sama v postielke, tak bola zvyjnuta, no odkedy sme jej zrusili postielku lebo jej v nej bolo tesno, tak uz ju musime uspavat na nasej posteli a stale pri nej niekto musi lezat, inak nezaspi a spava v strede a mi s muzikom po kraji 😒 🙂

fodorka
10. júl 2010

ahoj julinka vitaj...fu to neni bohvieco...je to sprepacneim na hovno take spanie ja rano vzdy som sa budila dolamana...len sa cudujem ved uz je velika neda si to nejako vysveltit z euz je velka slecna a tak...

julinka25
11. júl 2010

fodorka, dakujem za privitanie 🙂 no my sme to vyriesili tak, ze ona spi so mnou na manzelskej posteli a z druhej strany sme dali este jednu valandu na ktorej spi mangel.Aj by sme u dali na tu valandu ale sa bojim ze z nej spadne lebo sa v noci strasne vrti.Takze mame tri postele a ona spi medzi nami, dolamana nie som lebo miesta mame habadej 🙂

euphoria
11. júl 2010

@bebulik a to znamena, ze bude chlapec?
Ja ked som cakala malu, tak asi od stvrteho mesiaca som nemohla jest maso, snad aj tri mesiace.
Ale sladke to mne chuti vzdy.

mirip
11. júl 2010

ahojte ako tak pozerám tie čo máte už jedno dieťa a teraz bude druhé ako jediná som s takým malým vekovým rozdielom, nevadí nejako to zvládnem hádam 😉

andiekens
11. júl 2010

@euphoria podla mna je to strasne individualne.. ja teraz nemusim maso a sladke momentalne vobec. ale tak na tieto veci sa viazu rozne kombinacie chuti a pohlavia babatka 🙂