Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 qha akze si vlastne rodila bez epi hej?? Boze kontrakcie a sa neotvarat nic prijemne...ald uz to mas za sebou. A uz vies co sme mysleli tym ze ked porodis zrazu obrovska ulava 🙂 tak to je 🙂 teraz si mama, vsetko za to stalo ze? 🙂 🙂
@jarkajozo ano? Ty si sestricka? Ale nie na detskom ci? Joj babule s
@stanka2612 ste nas tak povzbudili ze mi ju pred hodinkou dali z jis. Este cakam na doktorku co povie. Nase abgar bolo 7/7/7
@jarkajozo juj ten je krasny 😘😘😘😘
A co sa epi tyka,nechcela,ale po tych bolestiach by som chcela aj modre z neba len aby mi ulavilo od bolesti 😀 to vies,hrdinka 😀
@1234lubka jasne ze to stalo za to,kludne by som to pre lukyho dala znova 🙂 ale druhy porod si sakra rozmyslim 😀
A epi?no mala som na tych par hodin,ked som sa otvarala zo styroch na devat prstov 😀 a pomohla 😀
@18lula4 no vidis 🙂 tak si ju pekne zacni uzivat 😘
@stanka2612 som sa smiala ze si ju dala bo som si nebola ista ale sa mi zdalo ze si ju nechcela😊 si taka ako ja ja som ju tak nechcela ze ked prisli bolesti som prosila doktora nech mi ju da 😃 len to cakanie kym sa otvoris
Bolo neskutocne 😃 nakoniec prisiel ten moment kedy zavolali anesteziologa a len mi to uskodilo tak jak mi pichli tlak neskutocne stupol bolesti zniernilo na pol hodinu potom zas silne.. Otvorena na 7 prsty a maly sa tiskal 😊 dakujem epiduralke nikdy viac 😃 ale nemozem povedat ze som nevyskusala 😃
@18lula4 tak to su super spravy 😊 tesim sa s tebou 😊 my teraz vyvadzame na rukach 😃
Tak bsbenky je tu konec marca a po vecsine to uz máte za sebou a tak vám grstulujem a prajem vám a vaším deticksm veľa veľa zdrsvicks.a vám bsbenky co vas to este len caka chcem poprist co najrýchlejší porod co najmenej bolestí a aby vsetko prebehlo v čom nsjvecsiom poriadku a tešili sa z tych krásnych uzlickou.
@jarkajozo mne naopak po tych hodinach bolestì trocha ulavila 🙂 a moj zas ani za svet von...otvorena na 10 prstov a maly stale nezostupoval...sestricka mi pomahala tlacit brusko...
Baby mam otazku...je v poriadku ak ma babatko napr teplotu 36,2 potom o par hodin 37,5 potom zase 36 nieco...proste,ze to tak skace?uz som jak debil,kazdych 5 minut len teplotu meram...inak je v pohode,pekne papa,spinka,kaka...ci radsej ist na pohotovost?len tam medzi tie bacily sa mi tiez Nechce zbytocne...mozno som trapna,ale radsej sa spytat ako potom lutovat...a dr. Mi uz nedviha...dakujem
@stanka2612 je to ok Stanka, ani my dospeli nemame stalu teplotu a staci ze sa maly zacne pucit, hnevat, plakat a hned mu o par desatiniek stupne-klesne. A na pohotovost by som isla az keby mal malinky 37C a viac, permanentne zvysenu. Nad 38.0 by som sla hned aj na pohotovost, ale pri teplote nad 37 by som nesla na pohotovost ale radsej k vlastnej pediatricke a pockat do druheho dna 🙂
@katuliena82 nasa pediatricka az v pondelok bude ordinovat,preto som sa pytala 🙂 ale dakujem,uz som odvtedy zase aj dva razy merala a mal pod 37 😉 as to bude fakt v poriadku...dakujem ti 🙂 keby nieco,samozrejme letim na pohotovost...
@stanka2612 chcela som povedat, ze k lekarovi by som isla az keby mal babos permanentne nad 37, ale nie na pohotovost...zle som sa vyjadrila 🙂
@stanka2612 je to uplne v poriadku Stanka, teplota inac byva najvyssia vecer, tiez sa meni v priebehu dna a vsetko pod 37 je normal 🙂
@stanka2612 teplota do 37,5 je v pohode u babatka 😉 ked ju nema stale, neboj sa
@mata0312 pravda, lebo ona mu moze kratkodobo vyskocit aj pri placi, ked sa puci atd.. 🙂
@lenadka ahoj mozem sa prosim opytat ako v noci uspavas babo po nakojeni? Mne sa malicka v noci zobudi tak ideme papat a prebalit a potom nie a nie zaspat :(
@mata0312 dakujem 🙂
@stanka2612 tiež som si tú teplotu zisťovala na fb na alterne, vraj do 37,4-5 je teplota normálna, netreba prehrievat a dávať pozor aj na čiapky a hlavičku, zenajlepsie merať na zátylku ale tam som nikdy nemerala 🙂 tiež nám to skakalo 🙂
@gabuchah super,uz som kludnejsia 🙂 dakujem 😉 inak ani ja nemeram na zatylku,meriam na hlavicke
@karinviktoria no u nás podobne akurát že nekojim, ale dávam fľašu.. Keď už mám pocit že vstáva a ide jest, najnovšie jej dám ešte v kočíku, prebalujem až nadránom, pokiaľ nekaka, ale nie vždy to pomôže.. Toď mala také dni že 3:45 sa zobudila a do piatej sme nespali.. Dnes po dlhom čase čo spala a papala, ale kočík mám vedľa postele, v postieľke ešte ani nespala... Možno keby spí vedľa teba a dáš jej tak prsník a papať keď potrebuje 🙂
Ahojte.viac som citala,prispela som len dva-trikrat.Termin bol 24.3. a skoro sme nestihli marec.nakoniec to maly dal dnes rano v dost rychlom tempe takze mamu potrapil ale aspon rychlo.vola sa Marek ma 3900 a 51 cm.uz sa pekne mojkame,kojime a pojdeme o chvilu spolu spinkat,kedze mama v noci nespala 🙂
@gabuchah no tak sa pokusam ze zaspava na prsniku ale veeeeelmi dlho to trva....ako keby uz bola vyspata a nepotrebovala uz spanok

@stanka2612 ty si nechcela epi ze?