icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
31. mar 2016

@stanka2612 ty si nechcela epi ze?

jarkajozo
31. mar 2016

Tak tu je certik 😊 jak on toto dokaze 😊 vyvliect sa s perinky a spat blizsie pri mamke 😃 a nemiluj ho 😊

1234lubka
31. mar 2016

@stanka2612 qha akze si vlastne rodila bez epi hej?? Boze kontrakcie a sa neotvarat nic prijemne...ald uz to mas za sebou. A uz vies co sme mysleli tym ze ked porodis zrazu obrovska ulava 🙂 tak to je 🙂 teraz si mama, vsetko za to stalo ze? 🙂 🙂

18lula4
31. mar 2016

@jarkajozo ano? Ty si sestricka? Ale nie na detskom ci? Joj babule s
@stanka2612 ste nas tak povzbudili ze mi ju pred hodinkou dali z jis. Este cakam na doktorku co povie. Nase abgar bolo 7/7/7

1234lubka
31. mar 2016

@skarabubu ty si jaka rychlovka 😀 😀 super ze ti vyvolavacka hned zabrala..nie kazda ma to stastie 🙂

stanka2612
31. mar 2016

@jarkajozo juj ten je krasny 😘😘😘😘

A co sa epi tyka,nechcela,ale po tych bolestiach by som chcela aj modre z neba len aby mi ulavilo od bolesti 😀 to vies,hrdinka 😀

stanka2612
31. mar 2016

@1234lubka jasne ze to stalo za to,kludne by som to pre lukyho dala znova 🙂 ale druhy porod si sakra rozmyslim 😀
A epi?no mala som na tych par hodin,ked som sa otvarala zo styroch na devat prstov 😀 a pomohla 😀

stanka2612
31. mar 2016

@18lula4 no vidis 🙂 tak si ju pekne zacni uzivat 😘

jarkajozo
31. mar 2016

@stanka2612 som sa smiala ze si ju dala bo som si nebola ista ale sa mi zdalo ze si ju nechcela😊 si taka ako ja ja som ju tak nechcela ze ked prisli bolesti som prosila doktora nech mi ju da 😃 len to cakanie kym sa otvoris
Bolo neskutocne 😃 nakoniec prisiel ten moment kedy zavolali anesteziologa a len mi to uskodilo tak jak mi pichli tlak neskutocne stupol bolesti zniernilo na pol hodinu potom zas silne.. Otvorena na 7 prsty a maly sa tiskal 😊 dakujem epiduralke nikdy viac 😃 ale nemozem povedat ze som nevyskusala 😃
@18lula4 tak to su super spravy 😊 tesim sa s tebou 😊 my teraz vyvadzame na rukach 😃

18lula4
Autor odpoveď zmazal
jarkajozo
31. mar 2016

@18lula4 krasna drzkajte sa a vela zdravicka 😚

emilia25
31. mar 2016

Tak bsbenky je tu konec marca a po vecsine to uz máte za sebou a tak vám grstulujem a prajem vám a vaším deticksm veľa veľa zdrsvicks.a vám bsbenky co vas to este len caka chcem poprist co najrýchlejší porod co najmenej bolestí a aby vsetko prebehlo v čom nsjvecsiom poriadku a tešili sa z tych krásnych uzlickou.

18lula4
31. mar 2016

@jarkajozo dakujem moja 😙😙😙😙

stanka2612
31. mar 2016

@jarkajozo mne naopak po tych hodinach bolestì trocha ulavila 🙂 a moj zas ani za svet von...otvorena na 10 prstov a maly stale nezostupoval...sestricka mi pomahala tlacit brusko...

stanka2612
31. mar 2016

Baby mam otazku...je v poriadku ak ma babatko napr teplotu 36,2 potom o par hodin 37,5 potom zase 36 nieco...proste,ze to tak skace?uz som jak debil,kazdych 5 minut len teplotu meram...inak je v pohode,pekne papa,spinka,kaka...ci radsej ist na pohotovost?len tam medzi tie bacily sa mi tiez Nechce zbytocne...mozno som trapna,ale radsej sa spytat ako potom lutovat...a dr. Mi uz nedviha...dakujem

pahu
31. mar 2016

@emilia25 Dakujem za cakatelky ;) ja uz sa neviem dockat, ale to nase prdolo sa stale vraj nechysta 🙂

katuliena82
31. mar 2016

@stanka2612 je to ok Stanka, ani my dospeli nemame stalu teplotu a staci ze sa maly zacne pucit, hnevat, plakat a hned mu o par desatiniek stupne-klesne. A na pohotovost by som isla az keby mal malinky 37C a viac, permanentne zvysenu. Nad 38.0 by som sla hned aj na pohotovost, ale pri teplote nad 37 by som nesla na pohotovost ale radsej k vlastnej pediatricke a pockat do druheho dna 🙂

stanka2612
31. mar 2016

@katuliena82 nasa pediatricka az v pondelok bude ordinovat,preto som sa pytala 🙂 ale dakujem,uz som odvtedy zase aj dva razy merala a mal pod 37 😉 as to bude fakt v poriadku...dakujem ti 🙂 keby nieco,samozrejme letim na pohotovost...

katuliena82
31. mar 2016

@stanka2612 chcela som povedat, ze k lekarovi by som isla az keby mal babos permanentne nad 37, ale nie na pohotovost...zle som sa vyjadrila 🙂

katuliena82
31. mar 2016

@stanka2612 je to uplne v poriadku Stanka, teplota inac byva najvyssia vecer, tiez sa meni v priebehu dna a vsetko pod 37 je normal 🙂

emilia25
31. mar 2016

@pahu Jaj u nás to zajtra bude uz mesiscik a uz máme aj prve sopliky takže odssvscks v nosteku kazdy den.uz máme aj prvu poradňu za sebou sme pribrsli 850g takže sa vytesujeme.neboj aj ty sa dockss takého poklsdiks čoskoro.

mata0312
autor
31. mar 2016

@stanka2612 teplota do 37,5 je v pohode u babatka 😉 ked ju nema stale, neboj sa

katuliena82
31. mar 2016

@mata0312 pravda, lebo ona mu moze kratkodobo vyskocit aj pri placi, ked sa puci atd.. 🙂

karinviktoria
31. mar 2016

@lenadka ahoj mozem sa prosim opytat ako v noci uspavas babo po nakojeni? Mne sa malicka v noci zobudi tak ideme papat a prebalit a potom nie a nie zaspat :(

stanka2612
31. mar 2016

@mata0312 dakujem 🙂

gabuchah
31. mar 2016

@stanka2612 tiež som si tú teplotu zisťovala na fb na alterne, vraj do 37,4-5 je teplota normálna, netreba prehrievat a dávať pozor aj na čiapky a hlavičku, zenajlepsie merať na zátylku ale tam som nikdy nemerala 🙂 tiež nám to skakalo 🙂

stanka2612
31. mar 2016

@gabuchah super,uz som kludnejsia 🙂 dakujem 😉 inak ani ja nemeram na zatylku,meriam na hlavicke

gabuchah
31. mar 2016

@karinviktoria no u nás podobne akurát že nekojim, ale dávam fľašu.. Keď už mám pocit že vstáva a ide jest, najnovšie jej dám ešte v kočíku, prebalujem až nadránom, pokiaľ nekaka, ale nie vždy to pomôže.. Toď mala také dni že 3:45 sa zobudila a do piatej sme nespali.. Dnes po dlhom čase čo spala a papala, ale kočík mám vedľa postele, v postieľke ešte ani nespala... Možno keby spí vedľa teba a dáš jej tak prsník a papať keď potrebuje 🙂

jul11
31. mar 2016

Ahojte.viac som citala,prispela som len dva-trikrat.Termin bol 24.3. a skoro sme nestihli marec.nakoniec to maly dal dnes rano v dost rychlom tempe takze mamu potrapil ale aspon rychlo.vola sa Marek ma 3900 a 51 cm.uz sa pekne mojkame,kojime a pojdeme o chvilu spolu spinkat,kedze mama v noci nespala 🙂

karinviktoria
31. mar 2016

@gabuchah no tak sa pokusam ze zaspava na prsniku ale veeeeelmi dlho to trva....ako keby uz bola vyspata a nepotrebovala uz spanok