Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 s profilu vyzera jak moje dieta 😃 tiez vlasy mame pomenej nato ze ma zaha palila som myslela ze sa narodi s vrkocmi...a tak isto skladame pusinku 😊 nemate zaco 😚 nech sluzi mi ho mame na nozicke na rucku nam je velky 😊
@jarkajozo mna tiez zaha palila joj a ako 😀 a k tym vlasom,nemame ich sice vela ale doktorka pri porode mi nevravela,ze uz vidim hlavicku,ale ze uz vidim vlasky 😀 😀 😀
@stanka2612 No mě pálila záha celé těhotenstvo a malý je málo vlasatý.
@margarita wow teda riadny valibuk 🙂 a aky vlasaty 😉
Babulky nestiham Vás čítať,ale vidím že sa to tu krásne rozrodilo.😊. Tesim sa s Vami a prajem všetkým krásne materstvo a spokojne babätinka. Dufam teda že všetky februarovky a marcovky to už máte za sebou. 😉
@stanka2612 tá teplota je v pohode,,, ked sa zohreje v perinke alebo rozčuluje že plače,,teplota ide hore,,,aspon tak mi to vysvetlila pediatrička malého
@stanka2612 stani teplota sa mera na -5 u babatka. TAKZE ak si namerala 37,5 v skutocnosti ma len 37
@18lula4 nie je to celkom tak, odpočítava sa pri meraní v ústach, alebo v konečníku. Rovnako u dospelého.
@katuliena82 ano tak som to myslela. Meranie teploty u babatiek v konecniku
@mnamkacik aku mu davas? Kup poriadne pampersy nech neciti ze je mokry 😉 😉 ci nepomaha ani to? Moj dnes okolo 4 ako som nakojila dala do postielky sa tak riadne pokakal...ale predchadzalo tomu mrncanie pucenie, aked to z neho "vystrelilo" zeazu tichucko...hned zaspal 😀 😀 😀 😀 noo som ho nechala a pri dalsom prebudeni prebalila 😀 😀 spal este dva hodky do 6 😉 😉
@stanka2612
mne pride praveze najmensi, dcerka pred nim mala 4440g a bala som sa, ze on bude mat podobne 😀 nastastie prekvapil pozitivne vahou 😎
@mnamkacik 😃 to vazne my sme mali raz obkruteny😊 inak aj tvoj vyvadzal v noci? My sme zaspali na 5 minut a potom nevysvetlitelny rev 😞 uz som nevedela co s nim aninho utisot ani nic ..mam dost po tej noci...a furt by len na rukach bol a pozeral dookola 😊
@stanka2612 hihi mne ani nic nepovedal 😃 tak kazdeho prekvapil porod 😊 ze rychlo rychlo 😃
Babyyyy.... Este furt u nas nic nove. Ten moj chlap uz chce, aby som skusila ten ricinovy vypudzovak. Co myslite? Neviem totiz ci to miske nezmysel kedze SIM uplne zatvorena...
Ahojte zienky tak pridavam sa k Vam mamičkám 🙂 Nasa Petka sa narodila vcera vecer o 18:25 s mierami 3,830 a 54 cm 🙂 odrodila som ju prirodzene napriek tomu ze isla ritkou 🙂 teraz ma vsetci lekari aj sestricky chodia obzerat a chvalit aka som bola šikovná 🙂 sice som zasita asi az po krk s asi 15 timi stehmi ale nevadí stalo to za to 🙂
@michaela2906 pôrod KP si hrdina 🙂 Ale ver mi, lepšie ako mať zašitých 8 vrstiev brucha po cisárskom. Gratulujem
@pahu ja som tuto dilemu riesila tiez,aj suroviny som nakupila,no nakoniec som ho nevypila...pockala som na vyvolavacku...
@michaela2906 wwwaw.. Ritkou? Ty kokos to sa aj dá? Ufff... Si dobrá!!!! Som ani nevedela ze aj takto to ide 🙂 držte sa 🙂
@michaela2906 fu,gratulujem si hrdinka 👍👍👍😘 aj kamoska takto rodila svoju malu,tiez KP...gratulujem k malinkej a nech robi iba radost 🙂
@michaela2906 klobuk dole aj pred lekarom lebo vacsina sa boji rodit kp 🙂 15stehov ty koki....ale uz mas za sebou , velka gratulacia 🙂 🙂
@stanka2612 dakujeme teta Stanka 😊

@jarkajozo dakujeme 😘😘😘