icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
2. apr 2016

@katuliena82 aj y nás sa papá každú hodinu 🙂 ale to z fľaše, a ja odstrekujem som jak dojka.. Ale pri malých som hodinu kojila, hodina pauza a zasa...
A super ze ti to s malym tak dopadlo, to sú neskutočné stresy keď je niečo dieťaťu

stanka2612
2. apr 2016

@gabuchah ja si myslim,ze skor ci neskor to dame kazda dole 😉 ked budeme behat okolo deticiek 😀 po vonku a tak 🙂 mne to akosi ide same dole,ale tym ze kojim,vela potravin nejem,lebo nemozem,tak mozno aj preto...

mata0312
autor
2. apr 2016

@katuliena82 to bola dobra motivacia 😉 vdaka svokra heh 😀 ja pri malom tiez len 5 mesiacov a cely cas som odstrekovala lebo maly mal.silny reflux a strasne vracal tak som musela dat do flase a zahustovat 😉 drzim palce aby si co najdlhsie

jarkajozo
2. apr 2016

@gabuchah jaj dnes sme chceli mi kuoit nohavice bo mam len jedne tehotenske a vyskusala som asi 6nohavic a so slzqmi v ociach som odchadzala s obchodov nic nemali 😞 vsetko male mi bolo

18lula4
2. apr 2016

@stanka2612 mne nestaci aj ked mi z jedneho prsa pije 30 minut, stale ich mam naliate

lenadka
2. apr 2016

@karinviktoria no potom po prebalení mu dám druhý prsník a na ňom zaspí

lenadka
2. apr 2016

Mne ostalo 3.5 kg ešte, v stehnách a zadku a na brušku, ale teda ja nemienim žiadne diety držať, však aj tak to zleze samé časom, čo by ste chceli babeny ve ste kratučko po pôrode, po pol roku by som uvažovala či s tým niečo robiť dovtedy práve naopak papám viac, furt som hladná, mužovi vravím nalož mi ešte však vyrábam mliečko pre Miška, tak sa zachichoce a naloží.
Aj vy máte dni ked stále plačú a dni ked sú ako anjelici? Dnes sme mali anjelský deň, včera čertíkovský 😎

pahu
3. apr 2016

@gabuchah Nevh sa paci ;)

pahu
3. apr 2016

Baby prosim vas, neviem najst ten recept na spustaci ricinovy zazrak;) nenapise mi jo prosim niektora? ;)

kladina
3. apr 2016

@pahu vidim, že ani teba nebaví prenášať...

stanka2612
3. apr 2016

@pahu 2 lyzicky ricinoveho oleja,frtan vodky alebo ineho alkoholu,dva deci marhuloveho dzusu 😀

zarja011
3. apr 2016

A to naozaj funguje?

stanka2612
3. apr 2016

@18lula4 tak to mas naozaj vela mliecka 🙂

stanka2612
3. apr 2016

@zarja011 neviem 😀 chcela som vyskusat,ale nenabrala som odvahu 😀

pahu
3. apr 2016

@kladina nebavi... 🙂 hlavne spm prvorodicka, 38 rokov, totalne zatvorena bez kpntrakcii, na rizikovej poradni, lekar nechce cisarsky, lebo by ho robili v jazve, ktoru mam od pupka az dole... prerezali by mi tym padom zase vsetky svaly a bola by som out cca 3 mesiace. 🙂 takze radsej by som skusila ricinovy zazrak ;)

pahu
3. apr 2016

A ricin bez alkoholu nemame?

stanka2612
3. apr 2016

@pahu viem,ze je nejaky s mliekom,ale ja mlieko nemozem,tak ten som nehladala...ale myslim,ze par stranok dozadu ho pisala niektora aj v tejto diskusii,skus sa pohrabat 😀

kladina
3. apr 2016

@pahu hm...ťažké. Viem že tam ide marhuľový dzus, poldeci alkoholu a ricinovy olej. Tu to niekto písal, alebo v marcovkach.
Ja som mala dnes v noci 5hodin pravidelne kontrakcie, ktoré o 5.tej rano prestali. Taká som sklamaná .☹

pahu
3. apr 2016

@stanka2612 ved toto. Prehrabala som sa, ale nenasla som ;)

pahu
3. apr 2016

@kladina ked ja neviem co su kontrakcie, ja som nevyspata tiez, boli ma cele ppdbrusko ako cez menstruaciu a tiez ma v noci bolela panva. Ale co uz...

katuliena82
3. apr 2016

@pahu ja som citala ze ricinovy olej, ale neviem presne kolko ho uzit. Jedna baba v inej diskusii hovorila, ze si dala ricinovy olej a za hodinu dostala bolesti, fajne ju prehnalo tiez, takze mala predpripravu ku klystiru 🙂)))

katuliena82
3. apr 2016

@pahu nemusis mat pocit ze mas kontrakcie. Vo stvrtok na poradni bola so mnou na CTG kamoska a kontrakcie mala na tom papieri az na 100-ke a ked som sa jej pytala, ze ci neciti bolesti, tak povedala ze ju tlaci dolu trochu....ja som mala len na 30-ke a pocit, ze sa mi rozleti panva a vybuchne brucho. Sestricky jej vraveli, ze bude dobre znasat porod 🙂

kladina
3. apr 2016

@pahu "už sa to pripravuje"... Chytám alergiu na túto vetu 😀 tie bolesti sú poslickovia. Poslickovia sa teda nakoniec vykluli aj z mojich pravidelných bolesti čo 8 min. Čakala som, že to pôjde na 6 a frcim do nemocnice. Preratala som sa. No možno túto noc už to pojde. Keby sa mi aspoň chcelo spať. Ale ráno som si dala kávu, že nech vydrzim a teraz sa mi nechce ani oko zazmurit.

stanka2612
3. apr 2016

@kladina @pahu
Joj baby,viem ako vam je,tiez som prenasala...a co vam povedali doktori?po tyzdni prenasania hospitalizacia a vyvolavacka?ci?

kladina
3. apr 2016

@stanka2612 no jasné, v utorok idem na hospitalizáciu. Možno sa to rozbehne, zdá sa mi, že už je nízko. Podľa doktora je krcok spotrebovanú, vsetko mäkké a nic. Lenivec. 🙂

milacik1206
3. apr 2016

baby ja vas tak niektore lutujem,ze este nic ☹ teraz ked je tak krasne vonku a clovek by najradsej sa uz prechadzal s mimineckom v kociku a noe sa ledva sulkal s minineckom v brusku....treba to vydrzat a pickat na ten spravny cas....zelam vam vela sil v tejto cielovej rovinke 🙂 🙂

pahu
3. apr 2016

@stanka2612 Ja mam v pondelok poradnu, predpokladam ze ma do konca tyzdna hospitalizuje, tak uvidime, lebo ja nemam ani krcok spptrebovany 🙂

stanka2612
3. apr 2016

@kladina tak to sa ti mozno fakt spusti 🙂 ja som bola komplet zavreta krcok 3 cm,cize mne dali az dve vyvolavacky,kym sa mu uracilo panovi 😀 a aj tak mi musela sestricka pomoct pri tlaceni,bo otvorena na 10 prstov a maly nezostupoval.lenivec 😀

stanka2612
3. apr 2016

@pahu tak to si ako ja,tiez som bola komplet zavreta...az na druhu vyvolavacku isiel von 😀

pahu
3. apr 2016

@stanka2612 Tak v tom pripade si moja nadej ;) co uz, vyvolavacka je asi jasna, hlavne nech zaberie a podari sa "normalny" porod ;)