icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

siska122
28. máj 2016

@lucretia7 ten je ale na predpis, ze? Ci aj bez predpisu? Mne ho sestra poradila, tak sa v stredu na to doktorky opytam ... vraj je velmi ucinny 😉 Inak uz 3 razy som umyla Babe samponom, potom vycesala a este natrela olejcekom a vyzera, ze to pekne ide dole 😉

siska122
28. máj 2016

@siska122 drzim palce, nech to nie je az take vazne. Moja mala neuzavrety arterialny spoj a hrozila operacia, ale otvor nebol nastastie moc velky a nakoniec sa uplne sam uzavrel a vyzera, ze v BA sme boli posledny krat a uz iba u nas budeme chodit...

siska122
28. máj 2016

@skarabubu predchadzajuci prispevok mal byt tebe nie mne 😀 Inak je tu na mk aj skupibka "Deti s rodenou chybou srdiecka" sa tam pridaj...

pahu
28. máj 2016

Ahojte 🙂
Nas Oskar spinka v noci aj cez den celkom slusne. Uz ma 7 tyzdnov. Baby, preco nam tak rychlo rastu? Ved mam pocit ze uz je uplny velkac...

18lula4
29. máj 2016

@denca2d my mame poradnu 3.6. Vy 7.6. Tak to som zvedava ako pochodite. Cize prve ockovanie v 3 mesiacikoch? Nam este nic nespominala doktorka, ale uprimne uz teraz sa toho dost bojim aka bude reakcia ☹

denca2d
29. máj 2016

@18lula4 ano prve ockovanie..veru aj ja sa toho bojim..ale my sme uz zvladli horsie tak verim ze toto bude nic🙂treba pozitivne mysliet🙂

lucretia7
29. máj 2016

@siska122 My sme mali ten salicylovy olej na predpis, ale nestihli sme ho vybrat do 7 dni, tak nam ho potom namiesali aj bez predpisu za plnu uhradu. Tak mozno vam to daju, spytaj sa. Popripade sa mozem ja spytat v lekarni, keby vam to nechceli dat.

stanka2612
29. máj 2016

@18lula4
@denca2d
tak to v dobrom uprimne zavidim 🙂 moj zase si posledne dni v noci pohorsil,chodi sice spat o desiatej (skor ani nahodou,to protestuje 🙂 ) a je hore len raz okolo stvrtej a potom taha do siedmej,no prredtym spaval aj do deviatej,pol desiatej...ale zase spi aj doobeda potom okolo desiatej do dvanastej,pol jednej,tak si aspon porobim...ale lepsie to bolo,ked spal rano,som si dlhsie pospala 😀

siska122
29. máj 2016

@lucretia7 dakujem, si zlata 😉 Idem v stredu do poradne, tak si dam predpisat...

18lula4
29. máj 2016

@denca2d veru my sme zaciatok tiez nemali lahky, tak hadam uz len dobre bude a u vas to iste 🙂

18lula4
29. máj 2016

@stanka2612 stanka, ved to aj tak pekne pospi v noci. 6 hod.je supeeer 🙂

denca2d
29. máj 2016

@stanka2612 moj tiez zaspaval o 10tej az 11tej vecer..potom potiahol aj do 10tej rana..ale zacala som ho kupat v odvare z levanduly a hned po kupely je ako vymeneny🙂)spi ako dudok..vyskusaj🙂 davam levandulu a kamilky..

denca2d
29. máj 2016

@18lula4 no verim ze uz len dobre bude..moj sa narodil s dvoma cystami v hlavicke a jednou v ocku..ale vsetky uz zmizli pred 2 tyzdnami tak som neskutocne stastna🙂

lenadka
29. máj 2016

Dnešné popoludnie. Kým chlapi odpočívali, my ženy - ja a Terezka sme ulovili večeru 😀

stanka2612
30. máj 2016

@18lula4 len mne to nestaci 😀 ale dnes bol zlatusik,spal az do 8:30 😀

stanka2612
30. máj 2016

@denca2d a ako to robis?tu levandulu?zalievas horucou vodou?ci kupujes nejaky olej?

stanka2612
30. máj 2016

@lenadka krasna rodinka 😉

stanka2612
30. máj 2016

Baby ja som uz taaakto velky 💜💜💜💕💕

18lula4
30. máj 2016

@stanka2612 boze ten je sladkyyy, modroocko 😚hned by som si ho privinula 😆

18lula4
30. máj 2016

@denca2d tak ste to tiez mali tazke, ale som rada aj za vas ze je to O.k.😘a ako si rodila? My sme sa narodili 3x omotanou snurou, pridusena, abgar 7, mala torticolis- hlavicku otocila len vpravo, ale po 2 dnoch cvicenia krasne zacala otacat aj vlavo, aj ju ozivovali, plodovku som mala skalenu zelenu a prirastenu placentu k podstielke, cize by som nikdy neporodila normalne. No ale skoro sme to nedali obe, takze boli tie dni na JIS. A uz mame skoro jun, krasne pocasie vonku, dietatko dobre ako za odmenu a uzivame 😊😊

linulka555555
30. máj 2016

Ahojky 🙂 čaká nás prvé očkovanie na 3 mesiace 🙂 chcem sa opýtať , dávali ste očkovať aj proti rotavirusu ? vraj to stojí 50€ o peniaze nejde, tie boli, sú aj budú 🙂 niektoré maminky mi to odporúčajú iné zas nie :( tak by som sa chcela poradiť aj s vami 🙂

1234lubka
30. máj 2016

@linulka555555 moj starsi nebol ockovany-teda nekupila som vakcinu. Stoji viac lebo dve davky potrebuje. Rotavyrus sme prekonali v 2,5 roku, 5 dni v nemocjici-nic prijrmne ale uz ma prirodzenu imunitu. Ked ho das ockovat tak ho pred rotavyrusom 100%'nrochranis lebo je to len proti niektorym kmenom. Ja som zato ze cim menej ockovania tym lepsie...

1234lubka
30. máj 2016

Ahojte maminky pozeram ze deticky kraasne rastu, pridavam aj fotku 😀 Matusko od piatka zaspava uplne sam. Vidim ked je nervozny, polozim do postielky, dame cumel mojkacika a do minuty je K O . v noci 2x hore 😀 odkedy zaspava sam tak spi aj dlhsie aj lepsie

1234lubka
30. máj 2016

L

denca2d
30. máj 2016

@18lula4 no mne odisla voda o 11tej doobeda a rodila som az na druhy den o 6tej rano..takze maly tlacil hlavickou..mal ju dost spicatu a opuchnutu..tak preto to vzniklo vraj..no ale zbavili sme sa toho tak uz nas caka len to dobre hadam🙂 ale teda ty si to mala riadne komplikovane..nastastie je mala zdrava a robi ti len radost🙂

denca2d
30. máj 2016

@1234lubka tak to ticho zavidim..moj zaspi jedine v satke alebo natriasanim na rukach..neviem ako ho to naucit..cumel nechce..napina ho z neho, skusila som asi 4..

denca2d
30. máj 2016

@stanka2612 v lekarni kupujem sypany caj levandulu..cca pol litra vody do neho 3 lyzice levandule a kamiliek..necham vyluhovat a nalejem do vody vo vanicke..vonia cela spalna🙂

stanka2612
30. máj 2016

@1234lubka jezis,ten je nadherny 😍💕 chlap ako lusk

stanka2612
30. máj 2016

@denca2d skusim teda aj ja

lenadka
30. máj 2016

@1234lubka to je ale krásny chlapček a taký spokojnučký, vysmiaty 🙂 to pasenie prudko závidím, ide mu to super! 😵 Môj tiež zaspáva sám, to si neviem vynachváliť, koľko času som ja pri predchádzajúcich deťoch zabila uspávaním-potom do polnoci hore doháňať čo bolo treba. Takto ho okupkám, ponatieram, pomojkám, chvíľku sa túlime v posteli, hladkám ho, zatvára očká tak ho ešte bdelého dám do postieľky, pusu, pohladkať, dať dobrú noc a on si zaspinká sám krásne a môžem ísť baby obháňať-ak ešte nie sú poumývané, veci nachystať do škôlky, školy, spratať kuchyňu atď.