Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 @jarkajozo mne sa v noci otáča už dávno, dnes sa zas prepravil až kumne, príde sa prituľkať 😀, tak ho pomojkám a odguľkám do bezpečia 😀
@stanka2612 ja som kupila tiez 74 ale ten napis so zlatickom, takze to mam v skrini a 68 mama+ocko=ja. A super. Spokojnost. V piatok sme sa boli fotit vo foto, tak ich aj mala oblecene 🙄
@18lula4 parada 😉 hod srm nejaku fotku z fotenia
@stanka2612 môj spal v kočíku práve preto, že prší, ak by nepršalo, tak by tu na dedine vrčali kosačky, cinkuláre a tak, behali by deti po dedine a vrešťali, takto je ticho, len dážď kvapká na striešku terasa a jemu sa tak dobre spí 🙂 spal vyše hodky. Inak ho musím dať do spálne, no ešte dedinský rozhlas vypiskuje, to môže aj keď prší, ale som to riskla.
@jarkajozo inak tie nohy medzi tycky cez den pcha aj moj,este si ich aj hore vylozi na postielku...no v noci nie,bo je na pevno v perinke
@lenadka tiez byvam na dedine,vsetko to poznam,nastastie maly spi na terase aj pri tom vsetkom 😀 len u nas boli aj krupy,som zvedava ako je na tom zahradka...ked sa maly zobudi,pojdem sa pozriet...
@stanka2612 hodim ked ich budem mat🙃teta povedala ze tak cca tyzden a pol a budu
Mamulka dávate svojim deturencom už aj prikrmi s lepkom?
Mamulky dávate svojim ddeturenom už aj prikrmi s lepkom?
@nikussska123 ja uz ano 😉
@stanka2612 áno? A čo dávaš drobcekovi? Kasicky? Lebo som čítala že je najlepšie s tym začať do 7 mesiaca s lepkom
@nikussska123 kasicky nie,do jablcka mu dam dve-tri piskotky a do zeleninovych prikrmov zase par bezvajecnych kolienok 🙂 tie kasicky chcem az neskor davat,bo kojim tak zatial dostava prikrm len raz denne a ten mu radsej pripravim ja,ako kupovany 😉 kupovane Hipp davam len ked idem na cely den prec
@stanka2612 super ďakujem za nápad 😃 ja tiež dávam len raz za deň prikrm tiež ešte kojime 🙂 tak skúsim aj ja
@nikussska123
@stanka2612 my predne tak isto ako Stanka. Davam 2-3piskotky do jablcka, zajtra ideme na broskynku 🙂 a kupovane hipp len ked ideme prec. Napr.v sobotu ideme na svadbu, tak vezmem hipp
@18lula4 super ďakujem krasne. My sme ešte zatiaľ kupované nedávali. Ale varíme o sto sesto 🙂 ale jasné keď aj my niekde pôjdeme tak vyskúšame Hipp
@nikussska123 ja som dala len eaz kupovane to hipp jablko-slivka. Inak si neviem predstavit v tomto teple niekam ist a brat jej jedlo. To neriskujem 😉ved pisu ze je to bio, ale cely zivot aj tak nevude bio papat, ved uz sme mali karfiol, brokolicu, ryzu-to tiez nebolo bio. Ani dnes broskynka nebude bio 🙄ale lepok v podobe piskotiek uz kludne davaj, to bude mnamka 🙂
@18lula4 ano aj my tak vsetko doma robim a davam malemu a ked ideme prec tak davam od hami tie kapsicky tiez su zevraj bio a bez cukru ☺ skusila som uz aj kasu na vecer aby prespal dlhsie no nezabralo tak nedavam ☺ inak tiez piskotky , banan papa uz ked ho skrabem lyzickou ,jablko,hrusku,slivku,broskynu ☺ a s tuheho moja mamka mu dala uz aj paradajkovu polievku dve lyzicky som myslela ze ma urve ale nastastie nic nebolo 😀 nechat tam dieta a pride domiv s klobasou v ruke 😁
@jarkajozo 😂😂😂😂😂😂od hami mi kamoska kupila kasicku jablko-slivka a super. Ano je bio a bez cukru. Ja som potom isla do dm ze kupim inu kombinaciu, aj som kupila ale doma kukam ze som mala hami a ja som kupila hipp🤔ale nevadi a banan ako? Nezapeka? Tiez som chcela dat no nejak sa bojim toho preto som ho zatial preskocila ze dam radsej broskynu, marhulu, slivku...eeej paradajkovu, alergenik😀ale sak v pohode to zniesol nie? Aspon okostoval a ty vies ze nie je alergicky. Napriklad aj jahoda je alergen a kasicky bezproblemov predavaju jahodove😂ale nekupila som taku
@18lula4 no super teda ste ma potešili že dávate už drobcekom piškóty 🙂 som zvedavá ako sa budeme tvarit 🙂
Baby a ake piskoty davate?nie je v nich cukor?
@denca2d klasicke kupovane asi v nich cukor je ale raz za cas dve tri piskotky podla mna ho nezabiju 😀
Dnes ma nasa laska pol roka... a my sme uz 6 mesiacov hrda mamina a tatino
Kazdy den nas Adamko niecim prekvapi, uci nas trpezlivosti a radovat sa uplnych malickosti..byt jeho rodicom je obrovska radost a hrdost zaroven... zeny ja som stastna ako kon ze ho mam, a stale sa mi nechce verit ze je to uz pol roka
@mnamkacik nadherny chlapcek,smejko jeden 🙂 a on uz sedi?wow sikovny 👏👏👍
@denca2d
@stanka2612 nesedi, ma tam zdvihnutu opierku v tom kociku 🙂
@denca2d
@stanka2612
@18lula4 ,dakujeme punkacisko je to ...a ano opierka zdvihnuta,ale Adam uz sedi sam

@stanka2612 moj toto nastastie nerobi😊