Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 nase dnesne pokusi 😉
@mnamkacik to s tou nohou dava aj Lukas 😉 Sikovny je Adamko
@lenadka taku huspeninku skoda aj jest 😉 maly je nadherny 😍
@stanka2612 plazit sa plazi,,,,ale boji sa na styri dat ,,,,
@mnamkacik neboj,da sa,uvidis 😉 Lukas sa zase boji sadnut...sadne si iba ked sa niecoho pridrziava ( postielka,ohradka...) inak nie
@stanka2612 kraaaasny :-* :-*
@stanka2612 už mu tá postieľka aj malá bude, ako vyrástol fešáčik 🙂
@lenadka aj tak v nej nespi,ale s nami v posteli 😂😂😂
No a nam uz vcera vykukol horny zubok konecne sa prerezal a dnes?vedlajsi horny no uz snad bude dobre spinkat.ne kazdy hodku na cecku(ale stvotrnoskovat?))ani nahodou
No tak Oskymu uz vysli oba horne zuby a naucil sa s nimi kusat do mojej brady 🙂
A zaujimave ze odkedy vysli, spinka horsie...ocakavam asi dalsie kusy 😨
@stanka2612
@pahu
@ofinna85 moj ma spodne dva a pred par dnami mu vysiel 3ti v poradi ocny..a druhy ocny je na spadnutie😀takze ja mam maleho upira
@stanka2612 no Damčo uz 4 cochvila..nic ine nerobi len ma kuse)hlavne ked sa tesi))zakusne aj do brady)chcem ho ucit na flasu vecer ze pred spankom dam kasy vo flaske a bude spat celu noc hm noo najorv by musel vediet cucat (on len ten cecok moj((
@stanka2612 aj u nás je postieľka na okrasu 😀
Miškovi sa už už ide prerezať pravá horná jednotka, ľavá o štvrťku zaostáva, ale vidno kde je už. Dnes na kontrole ušiek-stále to nemá ok,po 7 dňoch atb, asi ani pred mesiacom to ešte nebolo ok, ale na ušnom sme neboli, podľa mňa to nemal doliečené a preto sa mu to vrátilo, tak kontrola ešte o 2 týždne.
Baby,je to normalne,ze ten moj truhlicek aj napriek tomu,ze uz vie stvornozkovat,aj nadalej sa radsej presuva plazenim? 😝😝 sak nech pouziva tie ruky aj nohy 😂😂 ako si potom sadne? 😂😂
dobry vecer chcela by som nejak poradit moj maly ma dnes 9mesiacov a vobec sa neplazi neviem cim to je
@stanka2612 neboj on na to pride ze plazenie je vacsia makacka..som zvedava kedy na to pride moj knedlos😂
Ahojte ženičky...idem sa trochu požalovať....ako som Vám prednedávnom spomínala,otehotnela som...Naše dievčatko má 9 mesiačikov. .. Po troch pozitívnych testoch som šla cca po týždni k lekárke,ktorá potvrdila tehotenstvo. ..nebolo však ešte vidieť akciu srdiečka,tak kazala prísť o dva týždne ba sono....a povedala že podľa môjho posl.menzesu to nesedí, že je to menšie ... Bola som tento piatok opäť na sone,ze bude vidno srdiečko.....😢 ale nebolo vidno nič...plodovy vacok podrástol,ale malinké nebolo dobré vidno a teda ani žiadne srdiečko...povedala že je jej ľúto...ale že je to možno posunuté o dost a že mám prísť zase o týždeň...😞😢 som z toho smutná a nemôžem sa akosi s tym zmieriť že to drobatko vo mne nežije.. Nespinim...nekrvacam...bolia má. príšerne bradavky keď kojim malú, som stále hladná... Včera ma celý deň pobolievalo brusko a bolo mi na vracanie keď som bola hladná.... Uz neviem čo si o tom myslieť... Zajtra idem k inému dr.na sono,nech mi povie on čo vidí, tak držte palce...ako sa hovorí "poruceno Pánu Bohu", ale už som si aj zvykla na myšlienku že budeme mať druhé....😞
@kiss999 tak ho teraz musis nejako motivovat s hrackami aby sa skusil plazit..ono kvoli tomuto by sa deti nemali davat skor sediet pokial aa same neposadia..mna tak davala moja mama a ja som sa neplazila..hned som sa zacala stavat a behat..skus sa mu co najviac teraz venovat v polohe na brusku a motivovat ho hrackami aby sa natahoval za nimi

Robila som huspeninu-málo bolo! 😀