icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

denca2d
4. dec 2016

Tak uz mam maleho upira🙊 mame 4ty zub..

stanka2612
4. dec 2016

@gloria13 aj moja kamaratka to tak mala a nakoniec akcia bola...este vydrz,asi je este skoro...neboj,urcite bude akcia srdiecka 😉 budem na teba mysliet

gloria13
4. dec 2016

@stanka2612 ach Stani v živote som nezažila väčší pocit bezmocnosti...ďakujem za povzbudenie..

18lula4
4. dec 2016

@gloria13 neboj nic, isto to bude OK🙂ono ten organizmus este nie je 100%spamatany z prveho porodu, tak preto to nesedi, no nakoniec sa fazulienka ukaze🙏potom daj vediet

gloria13
4. dec 2016

@18lula4 ďakujem... Modlím sa aby si mala pravdu....hlavne nech nemusím ísť do Nemocnice...

mnamkacik
4. dec 2016

@gloria13 neboj vsecko bude fajn , fazulka sa ukaze...a budeme sa tu s tebou vsetky vytesovat a prezivat tvoje TEHU... drzkame palcoky...😉

gloria13
4. dec 2016

@mnamkacik ďakujem...moc si to vážim..

mnamkacik
4. dec 2016

@lenadka pocuj nam usko preslo do 4dni, davala som 2krat denne fenistil 5kv. , nasivin 3krat denne do nosteka, 3krat denne strafik s burow kvapkami do uska

18lula4
4. dec 2016

@gloria13 to je jasne a hlavne v tomto predvianocnom obdobi...ale vsetko klapne tak, ze to budete mat krasny darcek pod stromcek so super spravami 🙂

gloria13
5. dec 2016

Ahojte..iba som Vám chcela dať vedieť...😢😢😢 zázrak sa nekonal...bábätko nežije...😞😢 už len dúfať že to odíde samo..dakujem za podporu dievčatá.. Držte sa a krásne sviatky pokoja a lásky vašim rodinám, aby Vám detičky boli zdravé a robili radosť...

stanka2612
5. dec 2016

😢 😢 to mi je naozaj luto...

denca2d
5. dec 2016

😢mrzi ma to

18lula4
5. dec 2016

@denca2d preco ze ci sa toci okolo svojej osi? Co to znaci?

denca2d
5. dec 2016

@18lula4 tam vykonava ten pohyb co pri plazeni..moj to robil pred tym ako sa zacal plazit

alllexis13
5. dec 2016

No mne sa dnes mala pred poobednajsim spankom pri kojeni pogrckala,ale islo to z nej prudom v priebehu hodiny asi na 5 x,este aj pocas spanku ju napinalo.Fuuu,ale tolko mooooc...no zlakla som sa,lebo nezvykla moc vracat ani ked bola babo...necakala som to ☹ Teraz je spokojna,vecer ju este prehnalo,ale nema ani teplotu...dufam,ze jej len nieco nesadlo a bude kludna noc..

stanka2612
5. dec 2016

@alllexis13 mne sa Lukas dogrcal trraz ale ze komplet postel,ja aj on ogrcany 😑 ale my sme chori,mal cely vikend 39ky horucky...dnes uz lepsie,ale no vyslo to z neho...napina ho z hlienov..

kiss999
5. dec 2016

@denca2d no mi sme ho davali skor sediet

denca2d
5. dec 2016

@stanka2612 drobcek maly..prajem skore uzdravenie😙

denca2d
5. dec 2016

@kiss999 ved skusaj..nic za to nedas..kamoska tiez takto skusila dat maleho na 4 par krat a maly sa rozbehol po 4roch🙂 ale neplazil sa..skus aspon nech 4nozkuje😉

ofinna85
5. dec 2016

@gloria13 to je mi luto((vela síl((((

stanka2612
5. dec 2016

@denca2d dakujeme

mnamkacik
5. dec 2016
sticker
jarkajozo
5. dec 2016

@kiss999 aj moj najprv sedel ....dal sa na 4 zacuval ruckami a sedel stvrnozkovat zacal ovela neskor tri dni stvornozkoval a uz sa nam vsade vstavia 😊 neboj on ked bude chciet tak zacne su aj deticky ktore rovno chodit zacali

jarkajozo
5. dec 2016

@mnamkacik no co zeno moja 😊 taku som teraz pribila do radiatora bo moja suseda sa rzhodla s dacim hore buchat 😐 3x mi zobudila maleho uz ...dufam ze som si ruku nezlomila 😃 inak co lasky nove?

mnamkacik
5. dec 2016

Nas 1. Mikulas 😍

jarkajozo
5. dec 2016

@gloria13 drzte sa 😕 vela sil prajem ...

stanka2612
5. dec 2016

@mnamkacik juj ta radost 😍😍 moj je chory,tak len tak pozera smutnym pohladom 😑

mnamkacik
5. dec 2016

@jarkajozo Adam streckuje,, skusa ze co vsetko si vydobije placom....vsetko zhadzuje, zahadzuje a rozkopava,, stale by behal za ruky a dnes mal bozkavaci vecer..❤

mnamkacik
5. dec 2016

@jarkajozo
Si mala ist susede jednu pritankovat....
@stanka2612 to sa vyskieral lebo mama robila zo seba opicu a sasa 😂 ,aby mal Adam peknu mikulassku foto... ale ta radost ked zistil ze pod celofanom je nieco co sa da jest a ze je to mnam..... a potom ten rev ked mu mama nedovolila jest Mikiho 😢😢

jarkajozo
5. dec 2016

@mnamkacik ten musel byt rozkosny 😊 rozdaval maminke pusinky 😘 si mu nedovolila mikiho.? Csss 😃 moj si neska slohol snickers a odstvornozkoval na podlozku a ja balila mikulasa on bol kludny otoceny chrbtom dajak dlho bol ticho ta som sa postavila a skoro ma porazilo on sa prekusal cez sacok ku cokolade nevedela som ci sa smiat abo co robit...ked ju stretnem uz jej poviem bo to furt toto tu je...som leniva si ist dat daco na seba 😃 aspon podprsenka by bola vhodna