Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@pahu
neboooj, aj ja som toto riesila, ze preco su nase decka cely tata, a docitala som sa, ze to je evolucne podmienene, udajne je to typicke preto, aby ten samec chlap vedel, ze je naozaj jeho.
aby ho neodvrhol
seriozne, amici zistili ze drviva vacsina deti do cc 2 az 3 roky sa podoba na otca.
napr. najstarsia, pomaly 8 rocna sa zacina uz vaznejsie podobat na mna, ale prve roky cela tatova bola.
a este jedna dobra sprava na zaver> nase strvte sa v porodnici podobalo prve 4 dni na svokra, a odvtedy je to vraj cela mama.
cize stvrte to isti 🙂
@pahu aj moj je cely ocko 😂😂😂
@pahu ach moja, ja mám tri a všetky akoby som ich ukradla, ani jedno sa na mňa nepodobá 😀 ešte ako bábätká to vyzeralo nádejne, ale čím sú staršie, celý tata a stredná je klon svokry 😂 už aj Miško má čoraz tmavšie oči, tak mu vravím ty zradca-ani ty? 😀 😝 a chalani sú vraj mamičkový viac 🙂
Taak a mame vonku nasho tretieho kamosa. Ani to nebolelo ako pri predoslych dvoch😍javi sa mi to ako lava horna dvojka??no nic, musim to este preskumat
Baby aj vy to tak mate,ze csle dni nahanate doma spunta,ktory je vsade? 😂😂😂 s laskou spominam,ked bol maly v perinke 😝😀
@stanka2612 moj sa len plazi ale furt vyhadzuje veci z policiek, vytahuje kable, posuva smetiak..no zaujima ho vsetko okrem hraciek🙈
@stanka2612 viem o com pises :( ano kde je to babetko v perinke ?? moj ma zalubu chodit do zachoda tahat toaletny,chodi do kupelne bud pozera ako perie pracka alebo stoji pri vani , ked nieje tam sprta do zasuvky v detskej, medzi tym zajde okusat topanky na chodbu ked nahodou nezabudnem spratat tak zakusne aj do kolieska od kocika :( vzdy je tam kde sa je a ked mu nedas plac neskutocny ...couz zevraj to bude len a len horsie :D
@stanka2612 otazka casu a sa ti postavi zisti ze ked da chodidielko pod seba da sa zazit vastia sranda :D Adamko sa naucil uz padat na zadok co je vyhoda asi ho uz prestalo bavit padat na hlavicku :D bude to este horsie neboj :D
No ako tak citam ani nechcem aby zacal lozit ci chodit)))
@jarkajozo aj moj ma na salame ked poviem nono 😂 sa mi smeje
Ahojte. Predstavujem sa vám až teraz, ale čítam vás už od tehotenských záležitostí. Tiež som rodila v marci a teraz to čo máte doma si vynásobte dvoma a to mám ja 🙂 dvoch malých lapajov, jeden síce ešte "len" lozí, druhý štvornožkuje, no čo vám poviem, je to ťažké, keď sú v početnej prevahe 🙂
@gennara veru poviem ti,ked som otehotnela,tak som sa chvilu pohravala s myslienkou,ze by to mohli byt dvojky ☺ ze to budem mat naraz "jednym vrzom"...strasne som rada,ze mam len jedno,dve to musi byt riadny zahul...obdivujem ta,fakt klobuk dole,asi by som to sama nedala,pri dvojickach by pri mne musela byt nonstop bud mama alebo svokra...
@stanka2612 to nam asi naschval robia ja nu aj capne po ruke a smeje sa)alebo zavrci)
@jarkajozo Adam je bozskyyyy...ta prva foto...zlaticko... ty mu nedas najest 😉 tak cbuda hlada co sa da papat..... uplne ako u nas,,,sice sa este nepostavi ale oni su jak cez kopir tiez berie mamine "nono" ako vyzvu na smiech...ked mu nieco nedovolim tak mne krici nono
@stanka2612 presne moja,,,kde su tie casy ked to este lezalo tam kde sme polozili 😅
@gennara vitaj medzi nami 😍
Dvojky su zlaticka,,,,ked jedno je ok a myslis ze je fajn a v tom hladas druhe a to este horsie vystraja jak to prve.... mas moj obdiv a zelam pevne nervy ,,,robila som au pair pre dvojky a 8mesiacov 5hod denne plne stacilo
@jarkajozo to kolieskóó= 😀 😂 chutí čo? a neboj nebude to o moc horšie, len pokiaľ sa nenaučia naozaj hrať budú také somariny robiť, ťažké bude keď sa začnú stverať na stoličky, skrinky, schody 😝 zachvíľu 😂 potom pevné nervy a dobrých anjelov strážnych, ako sa ten náš Mišuľo vie vyrúbať a tak šťastne zakaždým že balvany padajú zo srdca 😝 všade je už sa dostane do všetkých izieb ak sú dvere len privreté už si otvorí a všade vstáva, minule vyliezol mladšej na posteľ 😢
môj má úchylku dávať do pusy listy z fikusu 😠 a vyhadzovať hrnce a prebalovací pult
@jarkajozo @stanka2612 Ďakujem. No niekedy je to ťažké, ale čo iné zostáva, len to zvládnuť 🙂 Na začiatku mi pomáhali mama aj svokra, ale jedna je od nás 200 km, druhá 400, takže nemohli na dlhšie. A potom sama celé dni, manžel chodieva z práce najskôr pred pol siedmou. Najviac mi je ľúto, že nestíham im venovať toľko času, koľko by som chcela. Našťastie sú naučení sa sami zahrať v ohradke, inak by to nešlo... Ale tam mi už asi dlho nevydržia, tak uvidíme, čo potom vymyslíme 🙂

@mnamkacik nic si s toho nerob aj ja musim si vsetko sama robit sak mozno pametas jak tehotna v 8-9 mesiaci som skrabala omietku lebo moj drahy mal cas 😊 sikulka aj ja davala na postielke v detskej dole rost ale v obyvacke na velkej postielkedaval jozo len som mu to musela vsetko pripravit 😃 choditko? Tak od tej pani ale nakoniec ho brat kupil