icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

emilia25
6. apr 2017

@jarkajozo mali sme v 3 mesiaci kiahne a znasala to velmi dobre aj teploty boli ale aspon sa neskrabala to je vyhoda ked to dostanu tak male deti.syn ten sa skriabal stale.

pahu
6. apr 2017

@emilia25 ahoj ;)
No Osky uz ma 11 zubov 🙂 zacali mu vyliezat stvorky...je taky nrncavy, ale aj tak to dobre zvlada...
Ockovat sme mali pred tyzdnom ale O bol chory. Dnes ideme na kontrolu a uvudime.
Tiez uz chodi, este trichu opatrne a vravoravo ;)

emilia25
6. apr 2017

@pahu aj u nas je mala stale soplava aj horucky 40tky mala v nedelu spala do 11 tak kuknem zmeram a ona uz pomaly 40tku.tak hned ibalgin a teplota sla pekne dole.tie zuby su fakt katastrofa uz aby boli vsetky vonku.

emilia25
6. apr 2017

@pahu inac ste uz pekne zubaty nam strasne neskoro vysli tieto zubky a naraz.tak aj teraz jej idu naraz niekolko ale najlepsie citim tu stolicku vzadu.

jarkajozo
6. apr 2017

@emilia25 ahoj tak zatial.sa.nic.neobjavilo tak cakam no.dnes mame.ockovanie tak.som zvedava 🙂 zubky ma 8 chodi lepsie povedane lieta :D skusa nasu trpezlivost ale inak.je to poklad 🙂 som zvedava ci zaockuje ked sme boli s dietatom ktore dostalo.kiahne no uvidime

emilia25
6. apr 2017

@jarkajozo mne doktorka povedala ze ockovat sa moze az po 3 mesiacoch od kiahni.tak sme mali az v novembri 2 ockovanie.inac u nas to dostal najstarsi zo skoly zaciatkom jula a ku konci zase mala ale 2 stredny chalani ani tuk ziadne kiahne a to boli stale vsetci spolu.

18lula4
6. apr 2017

@jarkajozo co mate Jarka? Tretiu vakcinu? Daj vediet ci zaockovala. My stale teplotujeme, asi tuto tretiu znasa najhorsie doteraz zo vsetkych ☹

jarkajozo
6. apr 2017

@emilia25
@18lula4 dakujeme baby som vystavena peso k doktorke aj.nazad v dazdi vetre potrebujem kavu :D ale.k veci nezaockovala mam volat zaciatkom maja ze ako je natom...my kiahne zatial nemame ale.boli sme v kontakte s maleho sesternicou ktora ich den nato dostala tak ze mam cakat ze v priebehu troch tyzdnou ich moze dostat...mala to byt tretia vakcina :(

emilia25
6. apr 2017

@jarkajozo to je ta inkubacna doba ale aspon ich bude mat uz za sebou.u nas ked chalani nedostali tak za to dostali infekciu spinave ruky nohy zo skolky cakala som ze aj najstarsi a mala predsa len to je infekcne a oni to nedostali asi je to podobny virus inak si to neviem vysvetlit ze si to takto podelili.

18lula4
6. apr 2017

@jarkajozo jooj neboj nic. Keby dostal Adamko kiahne, mala by si pokoj🙂 naozaj to taketo male nesu dobre a s tou vakcinou..ono si ho to vsetko pocka a zas bude vacsi, bude to brat mozno lepsie 😘 a uz si sadni a daj si ☕

jarkajozo
6. apr 2017

@18lula4 dakujem si super :*

18lula4
6. apr 2017

@jarkajozo moja pampula po ockovani normalne prechladla. Dnes ze voda z nosteka a cervene slzave ocka ☹ tak mame nasadeny fenistil, nasivin, ocuflash a lieky na teplotu po ockovani...

18lula4
6. apr 2017

Inak baby aky teplomer pouzivate? My sme mali asi do 10 mes.do konecnika a nevedela som si ho vynachvalit. Potom moj chlap ze aby sme kupili aj ten bezdotykovy ( ked bude spat az vieme premerat) a ten isty mali aj v nemocnici a pozdava sa mi este viac. Nie je mozne aby som citila ze mala ma teplotu, bezdotykovy ukaze 37,7 a v konecniku 36,5😂👎

lenadka
6. apr 2017

@18lula4 podľa toho kde a aký kúpiš, ja som v Lidli pozerala raz a malá bola somnou, boli rozbalene a tak som jeden vyskúšala, ukázal, že má malá 40,5 😂 tak jej vravím, bežíme domov, strašne chorá si 😄 jasné, že teplotu nemala 😎

lenadka
6. apr 2017

@18lula4 máme microlife digitálny, už som sa s ním rozlúčila, lebo som ho vydezinfikovať despreyom a zbláznil sa, chcela som ho vyhodiť a zabudla som naň a po mesiaci si ním dcéra meria teplotu, dezinfekcia vyprchala a znova funguje, potom mám taký čo ukazuje dve desatiny, ale strašne dlho meria a klasický ortutovy ktorý na malom nemám odvahu skúsiť.

jarkajozo
6. apr 2017

@18lula4 tak to vas riadne potrapilo to ockovanie :( a k teplomeru ja som malemu kupila aj microlife co prilozis o celo ale je to dobre len na noc ked mali horuckoval tak v noci som aspon.priblizne vedela kolko ma teplotu...ale ked nameral velku v noci som rozbalila premerala cez ritku a az tak podala liek vatsinou sa odlisovala teplota o stupen tak brasko mi povedal.ze.pri nom musim odratat jeden stupen a ze ma taku teplotu no.neviem nebolo nastastie vela.prilezitosti to otestovat mam ho od decembra cca 🙂 ale.urcite ked sa ti mala nezda premeraj cez ritku

stanka2612
6. apr 2017

@18lula4 ja mam aj ten bezdotykovy a aj do konecnika...vaczinou ale meriam teplotu v konecniku,tam je to podla mna najpresnejsie...ale ked som aj merala oboma,tak nikdy neukazali velky rozdiel,max par desatin

18lula4
6. apr 2017

@stanka2612
@jarkajozo tiez name do konecnika microlife a na celo thermoval baby

jarkajozo
6. apr 2017

@18lula4 preklep aj ja.mam ten termoval :D na nocne meranie je fajn 🙂

mnamkacik
7. apr 2017

@nikussska123 blahoželáme..nech je.vsetko v poriadku a nehu nemas krásne

mnamkacik
7. apr 2017

Tam malo byt....
NECH MÁŠ TEHU KRÁSNE😉

nikussska123
8. apr 2017

@mnamkacik ;) ďakujeme velmiiii pekne verím že bude 😍

jarkajozo
8. apr 2017

@nikussska123 no ako.si.to.nakoniec oznamila drahemu? 🙂

nikussska123
9. apr 2017

@jarkajozo drahému? Prišiel na obed domov z roboty a ja nastupena pred ním s testom a hovorim tatik vyzerá to tak ze v decembri budeme už štvorčlenná rodinka jeho prvotná reakcia no ty kokso :D potom mi dal bocku a povedal že však sme chceli druhé bábo 😍 ja som mu ohriala polievky len chudák bol v takom šoku že sa zvrtol a išiel naspäť do roboty a uz ani hladny nebol 😂

jarkajozo
9. apr 2017

@nikussska123 no super 🙂 tak.drzim.palce aby vsetko.dobre dopadlo 🙂

lenadka
9. apr 2017

@nikussska123 hihi riadne si ho šokovala 😂 držím palce 😊

nikussska123
9. apr 2017

@lenadka no bol v miernom šoku 😂 ale už to spracoval tak je dobré ;) a ďakujeme krásne 💓 @jarkajozo

lenadka
9. apr 2017

@nikussska123 takže obed a raňajky zjesť nezabudol? 😂

lenadka
9. apr 2017

@nikussska123 večeru tam malo byť 😊

nikussska123
9. apr 2017

@lenadka vtedy len obed vynechal 😂😂 a večer sa uz napapal už mu chutilo 😂