Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@bonboniera15 @gabccia aj mňa kope 🙂 každý deň...a najlepšie, keď chcem spať :D to sa s ním dohadujem, že ako super, teším sa, že viem, že si v poriadku ale maminka chce spinkať ráno ide do práce :D A konečne aj manžel cíti kopančeky...to je také krásne obdobie toto 🙂
Jeee poviem vám ako som sa išla kúpať cez víkend :D :D
Bola som na chalupe našich strážiť ich psíka kým sú na dovolenke víkendovej. No v sobotu bolo na skapenie teplo. Bola som so psíkmi, aj mojím aj ich vonku a ten ich začal štrajkovať, že je moc horko a on už nespraví ani krok. No ešteže je mrňavý a váži tak 1 kilo :D tak som ho vzala na ruky a vláčila ho. No a potom si hovorím kokos...ja sa chcem okúpať. Tak som prišla na chatu a napustila detský bazén, čo majú synovci :D no a že idem do neho...ale voda bola mrazivá lebo to bola taká zo studne...tak, že no nič počkám do zajtra, zohreje sa a v nedeľu sa budem čvachtať :D a v noci prišla búrka a ochladilo sa na 20 stupňov a bolo po kúpaní. Takže zbytočne som ho napustila a vôôôôbec som sa neokúpala. Tak aby ste sa trochu pobavili 🙂
@pibza veru večer je najaktívnejšie, ja mam dnes strasni tlak na podbruskp, hadam je všetko ok...ved toto chcela som si natočiť ako vlnkuje po brusku a zakaždým ked aom spustila kameru prestalo😂 bude po tatovi ten sa tiez nerad foti a kameruje
@bonboniera15 a to tebe až tak, že je to takto vidno? mne sa len raz zatiaľ podarilo zahliadnuť skutočne vlnku
@pibza aj v prvom tehu som sa toho bala ale tam nikto nič nespominal a teraz toto , no na pohode to neprida a okrem toho male velmi slabo citim, to pri prvom tehu vobec tak slabe nebolo v tomto tyzdni čo si pametam, no a potom mam vycitky aj preto že mam doma ročnu dcerku apredsa človek stale v pohybe , ohybam sa , zhybam sa, nosim ju no proste robim pohyby ktore som v prvom tehu nerobila tak že či to aj preto nie
@pibza jasne 🙂 ked kopne alwbo sa pohne vyduje sa mi brusko, alebo zavlni...aj kwd ruku polozom na brucho viem kde ma hlavicku
@rica1 neboj, mimi je ešte veľmi malinké, nič zlé to nemusí znamenať, veľmi ľahko sa vymotá tak isto ako sa aj zamotalo. Cítiš menej, lebo si aktívna.. keby si celý deň ležala v nemocnici alebo doma ako my lenivé 🙂 tak by si veru silnejšie cítila. Len podľa mňa malú nedvíhaj, nič nedvíhaj. Pohrať sa, pobehnúť, starať sa je o.k., ale dvíhať neriskuj.. a sama ked to píšeš asi cítiš, že by si nemala.
Boze baby ja mam dnea cely den aky si tlak v podbrusku, hlavne ked stojím dufam ze je všetko ok...mozno sa len male dole natlacilo
@bonboniera15 ahoj.. tiež to mám.. v poradni mi dr. povedala, že miminko je nízko, ale to nič zlé nie je. Holt sa každé ukladá ako sa mu páči 🙂
@kubkovamama ano? A to nevadi ked je nizko? Podlozila som si vankus pod zadok vylozila nohy tak je lepšie...ja aj pohyby citim dost nizko...
@bonboniera15 pokiaľ sa neotváraš, nemáš veľké bolesti je to o.k. Tiež kope a škrabká mechúr.. za hodinu zas do žalúdka. Ked máš obavy, cinkni dr.
@kubkovamama bolesti žiadne...a neviem ako by som zistila ze sa otvaram...a moja dr by mi nic nepovedala poslala by ma na pohotovosť ako to ona vie...
@bonboniera15 sak lekár ti musí povedať. Pri prehliadke sa vždy kontroluje krček. A ked nie si s nou spokojná, kludne na tu pohotovosť chod. Pozru ťa a pošlu domov, len pre kľud na duši. A potom zmeň lekára. 🙂
@kubkovamama ved bola som pred necelym mesiacom povedala ze je vsetko ok...no len u nas radi n3havaju hned v nemocnici
@bonboniera15 no tak sa nemáš čoho báť. Len sa krpec natlačil tam, kde ti to nie je príjemné.🙂 Lahni si, skus sa popretáčať, aj ono sa pohne inam.
@kubkovamama no len mala mi este nechodi 😔 nemam inu moznost len ju nosit
Kokso baby nase male je riadne aktivne , od vcera večera je stale v pohybe...hadam nebude hyperaktivne
@bonboniera15 aj ja malu tak dost citim posledne dva dni....aj cez den ako kopka...predtym len vecer 🙂
@zuzuzuzka ved toto zakaždým ked si lahnem sadnem zacne sa vrtiet....ako ma a prestavky ale do hodiny citim ak 7,8 krat ako sa pohne ak nie vyšše....hadam je to ok, i led dost nizko kopka
@bonboniera15 aj mna tak dole...predtym som citila okolo pupka a teraz uplne dole 🙂 zlate to je 🙂))
@zuzuzuzka hej hej a ked vstavas alebo chodíš citis tiez ten tlak?
@bonboniera15 obcas 🙂) ale skor nie...nesustredim sa na to 🙂 aj ako by som to, rodidla mna trosku bolia pri chodzi :D
Ja som uz taka zvedava ako bude mala vyzerat 🙂) a az o dva tyzdne idem na kontrolu. Naposledy bola otocena chrbtom :/
@zuzuzuzka ja ešte neviem ani co cakame lebo male bolo v tureckom sede a schovavalo si co tam ma 😁 ale v nedelu idem na to 3d sono ku súkromnikovi tak sa teším, no ja pocitujem občas taky tlak co som včera spominala aj ma brusku vidno ze ho mam nizsoe
Konecne uz aj mi citime pohiby presne na 21tt zatial to nieje nic brutalne ale je to neopiatelny nadherny pocit. 😀
@lenkamarcisin no veru užívaj si to naše si s mojho mechura urobul boxovaci vak😁 ale aspon vieme ze su ok
@bonboniera15 moje tiez rado búši akurát do mechúra 😀 a v sobotu idem na 3,4D ku Grochalovi tak sa teším a konečne budem aj vedieť čo bude 🙂 mne je to síce aj jedno ale tak aspoň budeme naisto, aj keď ja si myslím že chlapček 🙂
@slavciatko ja idem zas v nedelu 🙂 tiez konečne budeme vediet co to je kedze pri mojej dr sa schovavalo...mna uz 3 den kope skoro cely den s malymi prestávkami....horsie su tieto horucavy ani jesť mi nechutí v tomto teple

ahojte kočky, moc tu nepíšem lebo akosi nemám čas , ale na začiatku som písala aj ja 😀 teraz keď sa venujem malej čoraz viac si vyžaduje, my sme boli na sone minuly týždeň som 19+6tt dnes, a na sone som bola 19+2 to už na tom velkom morfo sone, a všetko ok len doktor na konci povedal že ma dieta komplet slučku okolo krku z pupočnou snurou ☹ tak teraz do porodu budem ako na ihlach, nemožem na nič iné mysliet.. 😔