Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@bobolok jeeeemine, tak teraz si ma vystrasila 😀 moja vaha tiez bola 51kg.. ja si ani nechcem pripustit, zeby mi tie kg ostali :-/ mam z toho strasne depky..prezila som aj nevolnosti a kadeco ale ta narastajuca vaha je strasna pre mna.. snad cvicenim a stravou sa ich rychlo zbavim..
@gabccia prepac ak som ra vystrasila..to som nechcela..len som sa chcela podelit so svojou skusenostou...mne to po porode vobec neslo dole..az ked sa mi narodilo druhe dieta a bolo to velmi hekticke obdobie vaha isla sama dole a nemysela som vobec cvicit ani drzat diety..dufam ze po tomto poride to pojde lahko dole
moja normalna vaha bola 50-52kg, teraz mám 55,3 takže pribrala som cca 3-3,5kg, o pár dní budem v 7mes. a stále možem nosiť svoje obľúbené rifle... vlastne zatiaľ nemám ani jednu tehu vec, nosím svoje letné veci, na nohy oblečiem všetko čo pred tehu, a tielka, tričká stále rovnaká veľk. xs len vyberám tie volnejšieho strihu 😎 ale vlastne áno, kúpila som si teraz kraťasy v hm vo výpredaji za 10euro 😀 ale najmenšiu veľk. 34, perfektne sedia
Ktoré ste už rodili v Martinskej nemocnici?? Zvažujem že buď tam alebo Trencin... prosím vás o referencie ďakujem krásne
@kacka1804 martinska je dobra? ja cO poznam baby tak z martina aj z mikulasa isli rodit do ruzomberka 🙂
No baby ja som mala 64 kde som schudla prbe 4 mesiave na 58 a teraz mam naspäť 64 takze 6 kg🙂 ale nenosim svoje veci uz keďže ma v mojich byv. Nohaviciach boli brucho
@divozienka26 neviem či je len od druhých čo som počula ale vážne zvažujem Trenčiansku
ja som z Trenčína takže idem sem, ale aj keby som z BA tak idem do TN...je to najlepšia pôrodnica na Slovensku a pre zdravie seba a aj bábätka by som tie kilometre od bydliska obetovala na vašom mieste 🙂
@sonia33
@gabccia ja uz pribrarych 9,5kg vacsina cela v bruchu. Zacinala som na 55kg, prvy trimester som schudla aj pribrala tak bola nula, posledny mesiac davam aj 1-1,5kg za tyzden. Mam rizikove tak som dostala zatrhnute hory aj plavanie a tak co som robievala pred tym, tu vahu citim ale vidno ju okrem brucha nie je, trosku mozno posledne tyzdne zadok a stehna citim ze rastu. Ja som uz v 4mesiaci zacla nosit tehu veci koli bruchu a to som este nemala kg navyse. Kazdy sa divi zesom len 25tt ze brusko riadne.
Ja som pribrala 7kg.Dnes sme boli na 3D som v 24+2 a mame to na 100percent je to chlapec a vazi 750g co hovorila ze je trosku viac ako by mal mat 😉
Jeeej,to je skupina pre mna 🙂
Ahojte baby tak mi uz mame tiez potvrdene ze mame chlapceka...nas maly uzlicek...sme ok akorat tie kilecka uz mam 10 navyse a bojim sa ze to bude este viac...dufam ze ich necham v porosnici a z porodnice si odnesieme iba nasho chlapceka...
ja ani moc neviem kolko som pribrala, lebo na zaciatku prvej poradne som sa vážila a ukazalo mi 60kg a na druhej uz 70kg ale na inej váhe :D tak mam v tehu knižke napísaný takýto skok velký :D si pomyslia o mne :D ... takze prvá váha bola pokazená ale snád to nevadí :D
Ja som 23+3,pribrala som 7kg a nas chlapcek ma 503g 🙂 Ake mena mate vybrate pre chlapcekov?
@haslerka31 my uvažujeme nad menami Nino, Leo a Alex 🙂
Riško 🙂)
@pusy6 uz mame Alexeja🙂
@haslerka31 a vy aké uvažujete
@pusy6 Maxim alebo Liam
Ahojte kočky, chystáte sa niektorá rodiť v Trebišove?☺

@gabccia ahoj..ja som pri prvom tehotenstve pribrala 21 kilo a bolo to strasne...ked som zistila ze som tehotna moja zakladna vaha bola 51kg...a bolo to strasne..kazdy vravel neboj po porode pojde vsetko dole...ale bolo to naopak..vsetko ostalo a ja som sa s tym len velmi tazko vyrovnavala...az po druhom tehotenstve sa mi vaha vratila do povodneho stavu...naozaj nevuem od coho to zavisi