icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

hankagirl
16. aug 2016

@zuzuzuzka ja som zobrala glukomer tatovi a tiez vsetky merani tri rosne dni po kazdom jedle 2 hodky ok, aj som naschval skusila sa nadzgat ovocim a merat aj po polhodke aj hodke a dvojhodke a vsetko ok. Vcera som bola u dia a som jej to spomenula a ona ze hmm aj tak mam cukrovku lebo glukoza ukazala, ze mozno mam ojedinelejsi druh kde mam az prehnane rychle reakcie inzulinu a to mi zatazuje zase pankreas... ze nemam riesit a dodrziavat dietu ze sak je to len na 3 mesiace... co mam k tomu povedat...

hankagirl
16. aug 2016

@pusy6 ja spavam ako najmenej kope, takze aj chrbat na daku chvilu. Vlavo ma mala od zaciatku nenecha, vzdy sa rozkope, vpravo si par krat kopne asi najde polohu a je ok, ale neda sa tak byt celu dobu tak stridam na chvilky s chrbtom, mne z toho nebyva zle

hankagirl
16. aug 2016

@pibza
@lenockalenka23
@pusy6
@mirka121212
Tiez Ba, Antolska. Uz som sa chcela poobzerat po niecom predporodnom, zvazujem daky hypnokurz ale ceknem aj to posedenie na Antolskej co a ako.

pibza
16. aug 2016

@hankagirl ja budem chodiť v ruzinove na také prednášky ako príprava nie len na pôrod ale aj dojčenie.

jejo
16. aug 2016

@ewisam oficialne 1.11. Ale podla sona 22.10. 😊

gabccia
16. aug 2016

@ivu80 ja som zase nepila ziadnu cukrovu vodu z lekarne ale mala som si doniest doma urobeny hoc aky caj a tam nasypat 4 porciovane cukre.. prisla som rano na lacno a vzala mi krv zo zily kvoli komplexnemu rozboru a aj z prsta a tiez moc.. potom som vypila caj a zjedla 2 oblozene rozky a mala som prist za 2hodky, zas mi vzala krv z prsta a moc, a potom uz som nemala nic jest a prist o hodinu a zas mi vzala krv z prsta a moc.. a vysledky boli take, ze ja mam zas malo cukru 😀 ze mozem jest sladke kolko chcem, no len kebyze mi chutilo, ked ja teraz v tehu sladke moc nemam rada 😀

pusy6
17. aug 2016

@hankagirl ani mne nebýva zle na chrbte, ale čítala som ze to nie je zdravé lebo baby ma malo kyslíka. Tak sa snažím striedať boky

hankagirl
18. aug 2016

@pusy6 hej citala som aj ja a vacsinu prelezim na tom pravom

nana88
20. aug 2016

@mirka121212 podobny termin ako ja..a mas uz nakupenu vybavu?lebo ja zvazujem kedy zacat..a kedy kupit kocar kedze som taka poverciva ale nechcem si to nechat na poslednu chvilu

zuzuzuzka
autor
20. aug 2016

@hankagirl aj ja som to tak presne skusala a nikdy mi nevysla zvysena hodnota. Cize si s tym nerobim starosti a jem naco mam chut. Nemas nahodou tiez zvyseny bilirubin?? Lebo ja ho mavam zvyseny, ci to nemoze byt aj tym 🙂
Tak so sladkym to prehanat netreba a hotovo. Aj tak som jedla vela zeleniny, takze ozaj to neriesim.

mirka121212
20. aug 2016

@nana88 ja uz mam skoro vsetko. Ale tak ja som asi extrem, tak sa tesim na malickeho, ze som stale nieco kupila 🙂 Kupujem, ked ma to tesi a vidim dobru cenu. Myslim, ze aj ked si poverciva, uz je cas sa poobzerat po vybave. Ono tych kocikov je tolko, ze len kym vyberies, tak to trosku potrva 🙂

nana88
21. aug 2016

@mirka121212 tak asi prve dietatko? Ja uz mam druhe ale nechcem si to nechat zas na poslednu chvilu ako pred tym lebo ledva som chodila a bolo to viac narocne ako potesujuce...moj muz ten zas by to v jeden den vybavil..nema rad obchody..tak zatial nakupujem cez internet..

mirka121212
21. aug 2016

@nana88 ano, prve 🙂 Na to som presne myslela, ze chceme nakupit, kym ma to tesi a kym sa citim dobre. Moj priatel neznasa nakupovanie, ale mne to nevadi, ja aj tak radsej nakupujem sama, nech si mi nikto nedockavo neprestupuje za chrbtom 🙂 Ale tak ked uz je to tvoje druhe, tak uz aspon nemusis kupovat uplne vsetko, nieco mate isto po prvom dietatku.

nana88
21. aug 2016

@mirka121212 ..no par veciciek na oblecenie...ja som vsetko darovala lebo mala mi ma 5r a nevedeli sme ze kedy sa rozhodneme mat dalsie..az jedneho dna sme si povedali ze je uz cas inac bude uz velky vekovy rozdiel a nevedeli sme co budeme mat do predu tak ja som nic neskladovala a povedala som si ze kupim vsetko odznova..a akurat to tak vyslo ze mame dievcatko tak vela veci by mi bodlo ale ...kto mal vediet ze sa nam zas zadari dievcatko..tak si uzivam nakupy znova v ruzovych farbach..aj ked po menej radsej do bielej kremovej lebo ruzove nakupujeme starsej ona je na ruzovu..a ja uz ruzovu mam dost obkukanu za tie roky tak ani neak necitim zeby bola daka zmena 🙂

aaddeell
22. aug 2016

Ahojte tehulky. Mam na predaj detske vecicky po dcerke. Dcerka ma 3 mesiace. Niektore nemala ani oblecene. Body, pyzamka, ciapocky... velkost 56-68 zatial. Najlepsie osobny odber v Ba.

dominini
22. aug 2016

baby prepacte ze pisem sem, ale chcem sa spyytaat ci niektorej zistili v skorom stadiu tehotenstva vysoku funkciu stitnej zlazy, alebo otehotnela s tymto problemom ☹ je tu taka? chcela by som sa nieco opytat....

haslerka31
22. aug 2016

@dominini ahoj🙂pytaj sa🙂

dominini
22. aug 2016

@haslerka31 uz asi 5 rokov mam autoimuunne ochorenie stitnej zlazy, pravidelne beriem tabletky a teraz asi od januara citim ze mam ako keby take hrce v krku proste taky opuchnuty krk zvnutra a taktiez sa mi zhorsovala cinnost srdca t.j busenie aj pri malej namahe. Pred tyzdnom som sa dozvedela ze som tehu, tak som s tymi problemami zbehla k svojej lekarke a ta sa ma hned opytala ci nemam zvysenu funkciu ze mam na pohlad zhrubnuty krk... Tak mi vzali krv a zajtra mam mat vysledky alebo vo stvrtok. Bojim sa vsak ze som sa polroka liecila na nieco uuuuplne ine , a bojim sa ci sa neposkodi plodik ked som aj pocas pocatia a tak brala nespravne lieky ☹ ☹

haslerka31
22. aug 2016

@dominini ja sa liecim na hyperthyrozu 3,5 roka,aj prvy trimester som brala thyrozol,kym som zistila,ze som tehu a potom mi tabletky vymenili,davka sa mi kazdym mesiacom zmensovala a teraz uz beriem nic.Vsetky scany a vysledky zatial ok.Poznam x mamiciek,co maju zdrave babatka aj s problemami so stitkou.Tiez som sa na zaciatku bala,ale uz si zle nepripustam.Neboj,lekari ta budu monitorovat.

dominini
Odpoveď bola odstránená
ivu80
22. aug 2016

dominini zhrubnuty krk môže znamenať aj že máš strumu..mám ochorenie štítnej 16 rokov,zistili mi to po narodení prvej dcéry (vtedy mi povedal dr.,že viac detí asi mať nebudem) ,momentálne čakám 3.dieťa..neboj,ak ta dr.bude sledovať,nastavi liečbu a všetko bude o.k.😉

lenkamarcisin
28. aug 2016

Ahojte chcem sa opitat ci idete aj na tretie 3D na tie priechody??Ja neviem ale ja si myslim aj co som sa bavila s ostatnymi babami tak sme sa shodli ze je to len zbytocne vyhodeny peniaz.Kedysi nebolo ziadne 3D a vsetko bolo ok.

rica1
28. aug 2016

@lenkamarcisin my ideme, je to posledny krat pred porodom to 3d tak už to oželiem , ale sú to prachy to je fakt, my platíme 60eur

gabccia
29. aug 2016

@lenkamarcisin my nejdeme.. ja som bola na tom 3D druhom v poradi v nejakom 21.tt.. a priatel povedal, ze nejdeme uz na ziadne, ved uz aj kebyze sa nieco zistilo, tak co, prijmeme babatko uz take ake bude..aj ked je to krasny zazitok to 3D+4D, no uz tolko vydrzime do porodu a uvidime malicke nazivo 🙂

rica1
29. aug 2016

@gabccia my ideme npr aj a najme koli tomu lebo v 20tt malo male snuru okolo krku, a v pripade ze by ju tam malo stale lebo moj gyno to tak na normalnom sone nejak nevie posudit či len nalieha alebo je omotane,, ale vyzera ze to tam stale je, tak ma budu od toho 30tt viac sledovat a pripadne naplanuju sekciu na 38+0tt tak sa vyjadril moj doktor

gabccia
29. aug 2016

@rica1 jaaj, tak v takomto pripade by som aj ja isla urcite..tak drzim palce aby ste dopadli co najlepsie 🙂

lenkamarcisin
29. aug 2016

tak keby bol niejaky problem tak urcite by som isla ale vsetko mame vporiadku tak neviem preco by sme mali ist aj tak by uz nic nemohli spravit aj keby bol problem a ja si ani nepripusta zeby bolo nieco zle

rica1
29. aug 2016

@lenkamarcisin si myslim že ked bolo všetko ok v 20tt tak už nejak vela sa tam pokazit nemoze ono ide o to zhodnotiť stav babetka, ja som pri prvom bola ešte aj v 35tt 😀 pre take ukludnenie že je všetko ok, niekedy ale neviem čo všetko by sa mohlo stat ked doteraz bolo všetko ok ,,a to už vie asi zhodnotit aj normalny gynekolog s normal sonom

lenkamarcisin
30. aug 2016

no to ano urcite to vie zhodnotit, len vies im ide o biznis maju medzi sebou zmluvy a peniazky idu aj tam aj tam,ale nie kazda mamicka ma na to aby tam nechala 60 ecka len tak ja radsej malemu kupim nieco kvalitnejsie za ten peniaz.

pusy6
31. aug 2016

Baby a v ktorom tt sa chodí na ten druhý morfo ultrazvuk? Lebo ja som v 30 tt a môj doktor nič nespomenul.