Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
Oki cize to je jeden papier ... Som z toho bola debil 🙂 tak už chápem 🙂
@juriva Ja mam cca 17 kg navyse kto si to nevyskusa tak to ani nepochopi je to tazke a nechapem ludi co su tlusty ako mozu s takym pupkom existovat ved sa ani obud neviem a to nie este ine cinosti pomoooooc 😝
@lenkamarcisin však a ja bývalá fitneska....sacharidy sú smrrrrt a teraz?;))))zmastim aj dve milky🙂)))0blieka na muž.z auta vystupujem ako " pozor odklonte dopravu" ide nadrozmerný náklad.od januára má čaká už cvičenie .vssk sa vidím v zrkadle že mi oči uz nevidno za liciska!!!!
Ahojte,mate niečo overené na pálenie záhy? Také niečo čo môžme mať bežne v domacnosti..? 🙂 Už sa na to budím aj v noci...
@pibza to je jedno dati papier dr, a ten si zanesies na soc.ty a oni ti poslu rozhodnutie ci mas alebo nemas narok na matersku ;)
@sonia33 mne zaberá lyžička cukru ;)
Sonia 33 mne zaberajú mandle 😉
@sonia33 mne zabera mlieko na zahu
@juriva No pre tehu som aj ja cvicila ale len pre seba a teraz mi hovoria ze som vobec nepribrala len na brucho ale ja vidim aj viem ze som pribrala vsade lebo svalstvo odislo a miesto neho mam tuk 😀
@juriva baby co ste cvičili máte rozostúpené svalstvo na bruchu? ja strašne aj to kvalitne bolí, aj brušné svaly ako sa mi natahuju, aj hernia sa mi na pupku urobila...a malú cítim menej ako tu píšete že kopú, detičky celé dni... ja som sa tak vystresovala, že dnes ma na pásy poslali, ale tam ok, pohyby sú...ale ja to necítim...teda ak nejde o velký manéver to cítim🙂
Kociare uz mate vybrate/kupene? Ja sa vobec neviem rozhodnut🙂

@pibza ale ved lekar ti vypise papier na matersku a ty ked si zamestnana tak ho odnesies zamestnavatelovi a on uz to riesi so socialkou alebo ked nie si zamestnana, tak sama to odnesies na socialku a poriesis si