icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

sonia33
3. okt 2016

@rica1 Uplne s tebou suhlasim,urobim vsetko pre to,aby to "dole" vyzeralo a dopadlo co najlepsie 🙂 Jasne,ze najdolezitejsie je babatko a aby bolo ono v poriadku,ale ked je moznost aby sme aj my mali lepsi porod,tak hor sa do cvicenia 🙂

ewisam
3. okt 2016

@haslerka31 🙂 do IP kludne mozes, ak chces...

mirka121212
3. okt 2016

@sonia33, @rica1 dakujem za rady dievcata, aniball objednany, tak ide sa cvicit 🙂

rica1
3. okt 2016

@mirka121212 ano ja som stym cvicila a zaviedla som ho tam v pohode sfuknuty vzdy som to pouzivala s kondomom tak sa to aj klzalo 😀 ako nic prijemne ale ked som to zacala pomaly nafukovat tak tiez neprijemne ale citila som kazdym dnom ako to ide lepsie a lepsie ja som mala pritom epine taku stupnicu ze ked som balonik vytlacila tak ze kolko cm to akoze na obvod hlavicky dostala som sa cca po troch tyzdnoch cvicenia na hlavicku o obvode 35cm! cvicit sa odporucalo len do31cm tak ale ja extremista a uz dalej. ani za nic ale moja mala hlavu velku 😢 preto sekcia az 38cm a to vam poviem ze bolo dost keby som ju mala porodit prirodzene npr spolubyvajuca na izbe mala chlapceka s hlavou 32cm ked som na to kukla hovorim to by som aj teraz vytlacila aj kazdy den 😅 38uz bolo vela ale keby porod siel prirodzene a neskoncil akutnou sekciou koli velkosti dietata a mojej panvy tak s epinom by poranenia boli mensie aj ked by urcite boli lebo 38by ma aj . napriek epinu nastrihli na 100percent ale menej ako keby som necvicila som si ista

6mia6
3. okt 2016

@rica1 ale asi by sa aj kosti prekryli

rica1
3. okt 2016
6mia6
3. okt 2016

@rica1 no ze babatko nema zrastenu lebku aby sa kosti prekryli pri prechode...

rica1
3. okt 2016

@6mia6 hej to ma napadlo ale pre istotu som sa spytala noooo bol by to tazky porod s 38cm 😝 ona podla mna aj koli tej hlavicke nezovstupovala v priemere sa rodia babetka s 32_36cm to je take akuratne

juriva
4. okt 2016

Baby caute.sem tam má zabolí v brusku posledné dva dni ako menzes....mste to?

6mia6
4. okt 2016

@juriva áno aj tvrdnutie

juriva
4. okt 2016

@6mia6 No to tvrdnutie ešte nemám ale ta bolesť...už druhý den.....

6mia6
4. okt 2016

@juriva ja to mavam ked sa presuniem do postele takto večer hlavne. Inak pri druhom to bol zaciatok pôrodu, nieco sa miv noci nezdalo tak som si sla dať povestnú sprchu a začalo sa to opakovať a silnieť. Maternica sa pripravuje

juriva
4. okt 2016

@6mia6 panecku ešte som len 35 tt.
Neplas má🙂
Nemáš to tvrdnutie že sa malinké vyduva?

6mia6
4. okt 2016

@juriva nestrasim ved na mna to prislo az 4 dni pred terminom. Maternica pracuje a občas môže pobolievať. 2 noci dozadu mi original tvrdlo, nemohla som sa pohnúť.... prvýkrát až teraz som 37tt. Vypuca sa cez den hlavne a to je teda tiez veľmi zaujimavy pocit. 😁

juriva
4. okt 2016

@6mia6 fuu keď sa vypuca js že idem rodit🙂)) taký tlak,ze sevas!
Toto vypucanie som myslela že to tvrdne bruško....

6mia6
4. okt 2016

@juriva neboj všetko spoznas a rozlíšis. A sprcha moze napomôcť sa ubezpečiť.

juriva
4. okt 2016

@6mia6 už mám poriadny strach...a v noci nespím ,cítim sa ako zombie

6mia6
4. okt 2016

@juriva hovor si, som silná žena a ja to zvládnem.... 😁

juriva
4. okt 2016

@6mia6 ale áno 100 x za den a 350x za noc🙂))))

6mia6
4. okt 2016

@juriva nieeee v noci sa vyspi, možno dlhšie nebudeme mať šancu 😁

juriva
4. okt 2016

@6mia6 vieš keby som už bola v 38 tt a mala po všetkom.
Vydržím aj nespat,len nech mala je ok.
Ale slofik si doprajeme,ked budú spinkat, no nie?;))

6mia6
4. okt 2016

@juriva to mne nerobi problem.... zalahnut ked babatko spí 😁
Verím všetky tu už strihame meter.
Ja chodim na kukacku do oktobroviek ako sa im to tam rozbieha 😁 a za nimi už ideme my 😉

juriva
4. okt 2016

@6mia6 robíš kukuč?;)))) Kedy máš termin

6mia6
4. okt 2016

Áno... 😏 1.11.

juriva
4. okt 2016

@6mia6 No za pár!!!

6mia6
4. okt 2016

@juriva duuuufam 😉

ewisam
5. okt 2016

@juriva zombie? Ale to hadam nie, ved za chvilku su uz tu 😉 male nununu a akurat som vcera na to myslela, ze mi to bude chybat...ale pssst, lebo ma stary zavrie do blazninca 😀 😀

juriva
5. okt 2016

@ewisam ;))) nič nehovor,vssk tá posle na vyšetrenie;))

ewisam
5. okt 2016

@juriva ved to 🙂

pibza
5. okt 2016

Presne mesiac do termínu. 😍