Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
no baby pozeram ze len nie ja som z takej velkej rodiny ja mam tiez 4 surodencou a ja som najmladsia co ma celkom aj mrzi lebo si na vsetko nepamatam. 😝
Ahojte.ja sem nechodim ale teraz spm nazrela a vidim ze riesite zelezo.ja som mala 97 a kedze som uz bola aj na 83 tak ma riesi hematologia uz dlhsie.teraz mi dali maltofer fol a to je jedine zelezo ktore mi nerobi problemy a nezapeka.2x1 a po troch tyzdnoch bolo na 103.ani to neni bohvie co ale vzhladom na to ze tehotnej klesa zelezo automaticky a napriek tomu sa mi o 6 zdvihlo za 3 tt tak je to uspech.
Inak ja v nedelu zacinam 34tt ale podla sona som 35tt a obidvaja moji chalani su na zaciatku 39tt s vahou 3600 g tak teraz mi staci vydrzat 4tt a mozem ist.bojim sa hospitalizacie skor vzhladom na bielkoviny v moci,opuchom a obcasnom zvysovani tlaku sa bojim zacinajucej preeklamsie.ja som inak kolkokrat v noci v stave ze idem rodit.brucho tvrdne stale,krize a tlaky ani nehovorim.kope ma stale.ale neotvaram sa a krcok 2 cm a to je hlavne...musime to vydrzat...
@sophina no ja este bravam zelezo z bunkovych soli www.biomineral.sk aj to mi pomaha.ale ten maltofer fakt dobre znasam a hlavne ze co to pomaha
Ahojte. Už pár dní cítim chlad v hrdle, je to veľmi nepríjemný pocit, niekedy ma z toho až dusí a niekedy to začne chladom a potom ma začne páliť hrdlo a pľúca, akoby som tam mala oheň a chvíľu nato zas ten chlad. Prosím vas neviete poradiť čo s tym? Je to naozaj nepríjemné. ☹
@babula ja som bola najskôr na 107..potom mi to za 2t kleslo na 103,tiež to už riešil hematolog, lebo železa som mala až moc..ale hemoglobínu málo....tak som bola len na vitamínovej podponej liečbe, po mesiaci to bolo už len 100 a zas žiadne zasoby železa tak nasadili aktiferin compositum, a teraz po mesiaci ako mam aktiferin 2xd, b komplex 3xd, cečko 500 rano 500 večer a pyridoxin 3xd mam konečne hemog. 120🙂, ale aby som sa netešila moc tak mam zas v nose masívny nález pneumokoka... nedícham vobec, a ešte 4T do termínu...
Su tu nejake viacrodicky,ktore by mi vedeli poradit? Som 35tt a mam velke bolesti v slabinach a celkovo tak zdola,v utorok mi moj lekar povedal ze je vsetko vporiadku,no neviem..v pondelok idem uz k svojmu porodnikovi pri ktorom budem rodit tak som zvedava co povie. Moje zname,ktore uz rodili vraveli ze take bolesti su tesne pred porodom a ze asi pojdem skor. Mate s tym niektora skusenost?

@pibza ja na zahu beriem TUMS a litre mlieka ... a nes´miem lezat napravoboku ... a porodom to ako carovnym prutikom mavnutim prejde ...
@pusy6 Aktiferrin by ti nemusel robit zle pripadne chlorella ... to kupis aj v tescu ... alebo melasa ...