icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

sophina
6. okt 2016

@pibza ja na zahu beriem TUMS a litre mlieka ... a nes´miem lezat napravoboku ... a porodom to ako carovnym prutikom mavnutim prejde ...

@pusy6 Aktiferrin by ti nemusel robit zle pripadne chlorella ... to kupis aj v tescu ... alebo melasa ...

gabccia
6. okt 2016

@pusy6 konkretne beriem tieto vitaminy

gabccia
6. okt 2016

@gabccia a termin mam 3.novembra, ale ja stale dufam, ze to bude skor 😀 🙏🏻

gabccia
6. okt 2016

@pusy6 som oznacila sama seba v komente a mal to byt pre teba 😀

stanib
6. okt 2016

@gabccia kde si ich prosim kupila ?

pusy6
6. okt 2016

@gabccia si poklad ďakujem. Idem to hned pozháňať. A akú si mala hodnitu železa ? Ja som mala len 106.

sophina
6. okt 2016

@pusy6 ja mam 88 :/

pusy6
6. okt 2016

@sophina tak to ja som na tom ešte kráľovsky 🙃
A tabletky čo berieš ti pomáhajú?

sophina
6. okt 2016

@pusy6 nie velmi nie ... ja s tym mam problem kazde tehu a teraz zvlast piate tehu a styri rychlo po sebe moje telo je kaput trosinku ... a beriem na kvanta magnezko ...

pusy6
6. okt 2016

@sophina fíha tak vy ste pekná veľká rodinka. Musí byt u vas veselo. Ja magnezko neberiem vôbec. Doktor povedal ze ho nepotrebujem.

sophina
6. okt 2016

@pusy6 no bude nas 7 🙂 ... a plus dve macky, tri psiky a sliepocky a na jar este dalsie a kacicky a tak ...
Ja somuz na tri prsty otvorena takze musim ...

pusy6
6. okt 2016

@sophina tak aspoň Vám je veselo a nikdy nie si sama 👍
A kedy máš termín?

sophina
6. okt 2016

@pusy6 oficialne 2.12. ale babo je o 16 dni vacsie a ja mam vsetky deti predcasniatka takze ratam polovicu novembra ak dam budem rada ... o tyzden uz musim do nemocnice na kortikoidy na pluca.

pusy6
6. okt 2016

@sophina tak držím palce nech sa babo udrží čo najdlhšie v brušku ✊✊✊

sophina
6. okt 2016

@pusy6 dakujem ... zvladnemem vsetko ... musime 🙂 aj tebe vsetko v pohode nech prejde 🙂

gabccia
6. okt 2016

@stanib
@pusy6 kupila som u nas v meste v bio obchode, pripadne ma tento obchod aj internetovu stranku:http://obchodbio.sk
ja som mala 110, potom som brala tieto vitaminy a posledna hodnota bola 115 a teraz mi brala zase krv tak som zvedava ake budu vysledky

gabccia
6. okt 2016

@sophina ja som z piatych surodencov a poviem vam, ze zabava to bola riadna 😀 mam dvoch starsich a dvoch mladsich bratov...ale tak mne budu stacit 2 deticky 😀

sophina
6. okt 2016

@gabccia manzel je z piatich ...a svokra ma 18 vnucat 😀

gabccia
6. okt 2016

@sophina riadne velka rodina 😀 svokra ma co robit, ked chce kazdeho obdarit na sviatky 😀 ale tak pokial su v rodine dobre vztahy tak stale je lepsie mat velku rodinku a mat sa na koho obratit 🙂

sophina
6. okt 2016

@gabccia u nas sa neobdaruva na sviatky ... len narodeniny a to len v rodine .. svokra take vobec neriesi

lenkamarcisin
7. okt 2016

no baby pozeram ze len nie ja som z takej velkej rodiny ja mam tiez 4 surodencou a ja som najmladsia co ma celkom aj mrzi lebo si na vsetko nepamatam. 😝

babula
7. okt 2016

Ahojte.ja sem nechodim ale teraz spm nazrela a vidim ze riesite zelezo.ja som mala 97 a kedze som uz bola aj na 83 tak ma riesi hematologia uz dlhsie.teraz mi dali maltofer fol a to je jedine zelezo ktore mi nerobi problemy a nezapeka.2x1 a po troch tyzdnoch bolo na 103.ani to neni bohvie co ale vzhladom na to ze tehotnej klesa zelezo automaticky a napriek tomu sa mi o 6 zdvihlo za 3 tt tak je to uspech.

sophina
7. okt 2016

@babula ja mam 88 a beriwm aktiferin ,, a "zeriem" chlorellu

babula
7. okt 2016

Inak ja v nedelu zacinam 34tt ale podla sona som 35tt a obidvaja moji chalani su na zaciatku 39tt s vahou 3600 g tak teraz mi staci vydrzat 4tt a mozem ist.bojim sa hospitalizacie skor vzhladom na bielkoviny v moci,opuchom a obcasnom zvysovani tlaku sa bojim zacinajucej preeklamsie.ja som inak kolkokrat v noci v stave ze idem rodit.brucho tvrdne stale,krize a tlaky ani nehovorim.kope ma stale.ale neotvaram sa a krcok 2 cm a to je hlavne...musime to vydrzat...

babula
7. okt 2016

@sophina no ja este bravam zelezo z bunkovych soli www.biomineral.sk aj to mi pomaha.ale ten maltofer fakt dobre znasam a hlavne ze co to pomaha

ninusik149
8. okt 2016

Ahojte. Už pár dní cítim chlad v hrdle, je to veľmi nepríjemný pocit, niekedy ma z toho až dusí a niekedy to začne chladom a potom ma začne páliť hrdlo a pľúca, akoby som tam mala oheň a chvíľu nato zas ten chlad. Prosím vas neviete poradiť čo s tym? Je to naozaj nepríjemné. ☹

teress
8. okt 2016

@babula ja som bola najskôr na 107..potom mi to za 2t kleslo na 103,tiež to už riešil hematolog, lebo železa som mala až moc..ale hemoglobínu málo....tak som bola len na vitamínovej podponej liečbe, po mesiaci to bolo už len 100 a zas žiadne zasoby železa tak nasadili aktiferin compositum, a teraz po mesiaci ako mam aktiferin 2xd, b komplex 3xd, cečko 500 rano 500 večer a pyridoxin 3xd mam konečne hemog. 120🙂, ale aby som sa netešila moc tak mam zas v nose masívny nález pneumokoka... nedícham vobec, a ešte 4T do termínu...

babula
8. okt 2016

@teress mne dali tiez pyridoxin 2x denne ale tera som nasadila magne B6 2x1 tak uz som pyridoxin vysadila lebo sa mi zdalo ze je ho uz vela...tak uvidim

sonia33
8. okt 2016

Su tu nejake viacrodicky,ktore by mi vedeli poradit? Som 35tt a mam velke bolesti v slabinach a celkovo tak zdola,v utorok mi moj lekar povedal ze je vsetko vporiadku,no neviem..v pondelok idem uz k svojmu porodnikovi pri ktorom budem rodit tak som zvedava co povie. Moje zname,ktore uz rodili vraveli ze take bolesti su tesne pred porodom a ze asi pojdem skor. Mate s tym niektora skusenost?

jejo
8. okt 2016

@sonia33 ahoj a su to tlakove bolesti vyrazajuce az do krizov? Ty si prvorodicka?