Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@juriva 2700g/50cm
@michellemi v bb
@slavciatko aj ja mala váhu taku. Teraz som obria zena.
Drž sa.chvalabohu Bohu máte po tom
@slavciatko aj mi to tak vychadzalo.. Preto ta otazka. Ako to tam vyzera? Trosku mam strach zo zlozenia co je tam teraz, najnovsie este aj Skerlik odisiel... Ak budete mat chvilu cas, tak dajte vediet 🙂
@slaviciatko gratulujem, vela zdravicka obom, rychlo sa zotav 🙂
@slavciatko jeziii no tak to gratulujem k bábenku a želám veľa síl a rýchle zotavenie. 🙂
@slavciatko gratulujem a vela sil😉
@slavciatko blahozelam 🙂 hlavne vela zdravia a mliecka prajem 🙂
@slavciatko aj ja gratulujem 😘😘
@slavciatko gratulujem 🙂 vsetko dobre ❤
@slavciatko gratulujem a veeeela zdravicka prajem 🙂
Prvé ctg za nami a normálne tam boli kontrakcie. Aaaaaa... A doktor, že aj ste ich cítila? A ja že ee. A on, keď budete rodit, tak ucítite 😂😂😂 joj vtipný je 😁😁
@pibza ja mam prve v pondelok. Som zvedava tiez co tam zistia 🙈
@michellemi ja som spokojna velmi, je o mna super postarane, pocula som na bb nie vela pozitiv tak som mala obavy ale nemala som mat preco🙂
To ctg? No sú tam dva riadky. Vrchný je srdiečko babenka a musí sa držať medzi tusim 140-160 občasný vebezok by mal súvisieť s kontrakciou a teda pohnutím sa. Spodný sú kontrakcie. Ten je stále dolu a zrazu vybehne a zas dolu. Ale že kým ich necítim tak sú len mierne a môžu byt spôsobené dotykom cize tymi pásmi. Preto, že nemám moc hladkať bruško lebo to drazdi maternicu a môže vydrazdit pôrod.
@slavciatko a uz vas stavali? Babatko je s vami? Tak je dobre ked ste spokojna 🙂
@slavciatko juuj gratulujem 🙂)) a teraz aj pecen moze oddychovat! Ste sikovni ze ste to zvladli!!
@michellemi ano vcera rano, po 24hodinach, no bola som ako take male tela prave narodene ale zlepsuje sa to, len dnes mi je dost zle kruti sa hrozne hlava a mavam take navaly tepla ked sa postavim ale to asi ze sa robi mlieko
@dkethe ano dakujem🙃
@slavciatko tak vela sil, nech ste rychlo fit! A je pravda, ze je tam naval?
@michellemi tak ano,maju stale co robit,ale tak postel mam, postarane je o mna zo vsetkych stran tak to nepocitujem ze by tu bol niekto navyse, kazdy ma rovnaku starostlivost a nikto sa nestazuje🙂
Teraz je celkovo všade nával. Je baby boom. U nás v BA sú pôrodnice tak preplnené, že už na iných oddeleniach sú ženy ukladané. A detské lekarky nechcú brat deti :( takze hľadám zúfala.
@slavciatko gratulujem 🙂

@slavciatko tak som sa ja citila ako vykupena ked doktor povedal ze sekcia minuly rok ja som bola v bolestiach ale mega bolestiach 5hodin a uz som. myslela ze koncim a slovo sekcia som brala ako zazrak ja som sa otvarala ukazkovo ale dieta stracalo ozvy