icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

rica1
13. okt 2016

@slavciatko tak som sa ja citila ako vykupena ked doktor povedal ze sekcia minuly rok ja som bola v bolestiach ale mega bolestiach 5hodin a uz som. myslela ze koncim a slovo sekcia som brala ako zazrak ja som sa otvarala ukazkovo ale dieta stracalo ozvy

slavciatko
13. okt 2016

@juriva 2700g/50cm

slavciatko
13. okt 2016
juriva
13. okt 2016

@slavciatko aj ja mala váhu taku. Teraz som obria zena.
Drž sa.chvalabohu Bohu máte po tom

michellemi
13. okt 2016

@slavciatko aj mi to tak vychadzalo.. Preto ta otazka. Ako to tam vyzera? Trosku mam strach zo zlozenia co je tam teraz, najnovsie este aj Skerlik odisiel... Ak budete mat chvilu cas, tak dajte vediet 🙂

mirka121212
13. okt 2016

@slaviciatko gratulujem, vela zdravicka obom, rychlo sa zotav 🙂

pibza
13. okt 2016

@slavciatko jeziii no tak to gratulujem k bábenku a želám veľa síl a rýchle zotavenie. 🙂

babula
13. okt 2016

@slavciatko gratulujem a vela sil😉

gabccia
13. okt 2016

@slavciatko blahozelam 🙂 hlavne vela zdravia a mliecka prajem 🙂

pusy6
14. okt 2016

@slavciatko aj ja gratulujem 😘😘

zuzuzuzka
autor
14. okt 2016

@slavciatko gratulujem 🙂 vsetko dobre ❤

lenkamarcisin
14. okt 2016

@slavciatko gratulujem a veeeela zdravicka prajem 🙂

pibza
14. okt 2016

Prvé ctg za nami a normálne tam boli kontrakcie. Aaaaaa... A doktor, že aj ste ich cítila? A ja že ee. A on, keď budete rodit, tak ucítite 😂😂😂 joj vtipný je 😁😁

michellemi
14. okt 2016

@pibza ja mam prve v pondelok. Som zvedava tiez co tam zistia 🙈

slavciatko
14. okt 2016

@michellemi ja som spokojna velmi, je o mna super postarane, pocula som na bb nie vela pozitiv tak som mala obavy ale nemala som mat preco🙂

zuzuzuzka
autor
14. okt 2016

@pibza ako to vyzeralo na tom papieri, vies??

pibza
14. okt 2016

To ctg? No sú tam dva riadky. Vrchný je srdiečko babenka a musí sa držať medzi tusim 140-160 občasný vebezok by mal súvisieť s kontrakciou a teda pohnutím sa. Spodný sú kontrakcie. Ten je stále dolu a zrazu vybehne a zas dolu. Ale že kým ich necítim tak sú len mierne a môžu byt spôsobené dotykom cize tymi pásmi. Preto, že nemám moc hladkať bruško lebo to drazdi maternicu a môže vydrazdit pôrod.

michellemi
14. okt 2016

@slavciatko a uz vas stavali? Babatko je s vami? Tak je dobre ked ste spokojna 🙂

zuzuzuzka
autor
15. okt 2016

@pibza aha, lebo mne len ten vrchny riadok vyskakoval. A spodny som si veru nejak nevsimla 🙂 nabuduce pozriem

pibza
15. okt 2016

@zuzuzuzka a kedy si bola? Ja som bola vtedy 37tt+0 ...

zuzuzuzka
autor
15. okt 2016

@pibza ja som bola tiez tak 37+1tt teraz vo stvrtok.

dkethe
15. okt 2016

@slavciatko juuj gratulujem 🙂)) a teraz aj pecen moze oddychovat! Ste sikovni ze ste to zvladli!!

pibza
15. okt 2016

@zuzuzuzka nooo tak týždňom to nebude 🙂 žeby som to malé miminko porodila načas? Lebo vymýšľajú, že mi posunu termín ale ja nechcem 🙂

slavciatko
15. okt 2016

@michellemi ano vcera rano, po 24hodinach, no bola som ako take male tela prave narodene ale zlepsuje sa to, len dnes mi je dost zle kruti sa hrozne hlava a mavam take navaly tepla ked sa postavim ale to asi ze sa robi mlieko

slavciatko
15. okt 2016

@dkethe ano dakujem🙃

michellemi
15. okt 2016

@slavciatko tak vela sil, nech ste rychlo fit! A je pravda, ze je tam naval?

slavciatko
16. okt 2016

@michellemi tak ano,maju stale co robit,ale tak postel mam, postarane je o mna zo vsetkych stran tak to nepocitujem ze by tu bol niekto navyse, kazdy ma rovnaku starostlivost a nikto sa nestazuje🙂

pibza
16. okt 2016

Teraz je celkovo všade nával. Je baby boom. U nás v BA sú pôrodnice tak preplnené, že už na iných oddeleniach sú ženy ukladané. A detské lekarky nechcú brat deti :( takze hľadám zúfala.

ewisam
16. okt 2016

@slavciatko gratulujem 🙂

pibza
16. okt 2016

Baby pozrite čo ma čaká upratovat a to je len jedna z 8 zaprasenych miestností. Tu aj porodim pri tom. 😂😂