Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@michellemi nie, nechcela som nadštandard, nakoľko som bola jednu noc na jiske, ďalšiu noc na pooperačnej, ďalšej na normálnej ale ešte bez bábatka a tiež baba čo bola so mnou bola bez bábätka takže som si povedala že tie dve noci vydržíme spolu s bábami v jednej izbe, aj keď boli aj ťažké chvílky lebo moje dieťa len papalo a spinkalo a susedino vkuse plakalo 😅 ale toho mojho to nerušilo iba mňa :D noc na nadšt. stojí 30e a viem ich teraz využiť aj inak :D nieže by som si to nemohla dovoliť, ale načo...cez de§ je pustená klíma, taká izbová teplota, v noci mi bolo občas teplo ale to je celkovo telo vyčerpané aj z porodu a hlavne ked sa prsia nalievajú tak sú trošku návaly tepla tiež, ja som mala dve nočné košele a jednu krátku košielku s legínami,hlavne vložky porodnicke aby si mala a rátaj s tým že žiadne nohavičky minimálne na vizite, jedine tú vložku medzi nohami, i ked mne tam nemali veľmi čo obzerať kedže som bola po sekcii, my sa máme dobre, Samko je úžasný a dobručký, iba papá kaká a spinká, skoro neplače len ked je hladný :D alebo ked sa chce túliť :D
@slavciatko nádherné baabo
@slavciatko malý spuntík ..už vás aj pustia home ze
@slavciatko nadherny je naozaj 🙂 dakujem za odpoved, nech sa aj nadalej takto dobre drzite 🙂 ja budem mat 2 chalanov preto uvazujem na nadstandardom.. Vela zdravicka a nech Samko robi len radost. Pekne meno, mali sme v uzsom vybere 🙂
@ewisam a tiez sa bojim az sa mi to nerozbehne skor lebo oni ma potom budu nutit rodit prirodzene a to ja za ziadnu cenu nechcem bojim sa zas komplikacii ako pri prvom lebo teraz mam dost zataz stale aj malu vlacim stalena rukach a podobne od rana 7mej do 22hod sa nezastavim vynimkou su tieto very na konovi a zas ficim 😝
@slavciatko krasne babatko a v dobrom zavidim taky rezim...len tak dalej...
@slavciatko gratulujem neureckom je krasny v tej ciapocke uplne dokonale babetko vydaril sa Vam 🙂
Ja sa strašne bojím. Dnes som bola v nemocnici na utz kvôli cyste a začali to riešiť s vrchnostami, že či mi nenaplanovat pôrod a či nie sekciu. Ze v pondelok mám prísť dovtedy sa rozhodnú. Panebože ja nechcem cisársky ani za svet.
@pibza nie je to najlepsia vec na svete, ale niekedy je to nevyhnutne.. Dolezite je, aby ste boli v poriadku. Ak to tak zhodnotia, tak je dovod, ved dnes cisaraky skor nechcu ako chcu robit. Uz len pockat do pondelka.. Drzim palce
@slavciatko gratulujem je nádherny 🙂
@pibza jazva cez brucho? Ja o svojej ani neviem, ani ked mam plavky, tak ju nevidno. To ak ta len toto trapi, tak sa bat nemusis
@pibza Presne ako pise @michellemi jazvu ani nevidno, zakryjes bieliznou alebo plavkami a mas... a urcite nieje cez cele brucho. Takze najpodstatnejsie je aby ste boli obaja ok, ci uz sa narodi CR alebo prirodzene.
@michellemi
@ewisam tak ja sa pôrodu bojím či takého či onakeho len z tejto verzie nám akosy väčší strach alebo...respekt. neviem. Operácia. Ja som v živote ani v nemocnici nebola a nie to operácia.
@pibza chapem pocity, predychavala som, tiez som dovtedy nikdy nebola v nemocnici. Ked som cakala na sekciu, tak som pocula aj baby na vzdychackach a za seba mozem povedat, ze vtedy som sa nevedela rozhodnut kto z nas je na tom lepsie 🙂 po zakroku to bolo sice jasne, ale prezila som to, mala som spinal a teraz tiez tak pojdem a aj teraz sa budem bat 🙂 normalne pocity, ale co je dolezitejsie ako zdravie mamy a dietata? 🙂
@slavciatko krasny je 🙂 vela zdravicka zelam 🙂
Kocky mate niekto skusenost s virozou pred CR? Ze ako sa to zvykne riesit? Som v pohode, len chlap teplotuje, tak som zvedava kedy to schytam 😕
@pibza Hehe a ja som to v zivote takto nebrala...ja som sa skor bala vzdy ci sa z narkozy preberiem 😲 a do tretice som si povedala ze uz nebudem ani s tym chaosit /snad/ Pridem lahnem, pospim a hlavne velmi sa na princeznu tesim, takze pokoooooooooooooooooj... I ked chapem ze je to stres, po prvom som si povedala ze nikdy viac a aha ho 😀 este sa mi to zalubi

@ewisam mňa ti boli svinsky kosť pri pošve....
Achhhh