icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

juriva
21. okt 2016

@ewisam mňa ti boli svinsky kosť pri pošve....
Achhhh

ewisam
21. okt 2016

@juriva ja mam skor podozrenie, ze mi noha vyde rebrami a hlava spodnou castou brucha, kedze sa chuda klasicky nedostane...

slavciatko
21. okt 2016

@michellemi nie, nechcela som nadštandard, nakoľko som bola jednu noc na jiske, ďalšiu noc na pooperačnej, ďalšej na normálnej ale ešte bez bábatka a tiež baba čo bola so mnou bola bez bábätka takže som si povedala že tie dve noci vydržíme spolu s bábami v jednej izbe, aj keď boli aj ťažké chvílky lebo moje dieťa len papalo a spinkalo a susedino vkuse plakalo 😅 ale toho mojho to nerušilo iba mňa :D noc na nadšt. stojí 30e a viem ich teraz využiť aj inak :D nieže by som si to nemohla dovoliť, ale načo...cez de§ je pustená klíma, taká izbová teplota, v noci mi bolo občas teplo ale to je celkovo telo vyčerpané aj z porodu a hlavne ked sa prsia nalievajú tak sú trošku návaly tepla tiež, ja som mala dve nočné košele a jednu krátku košielku s legínami,hlavne vložky porodnicke aby si mala a rátaj s tým že žiadne nohavičky minimálne na vizite, jedine tú vložku medzi nohami, i ked mne tam nemali veľmi čo obzerať kedže som bola po sekcii, my sa máme dobre, Samko je úžasný a dobručký, iba papá kaká a spinká, skoro neplače len ked je hladný :D alebo ked sa chce túliť :D

slavciatko
21. okt 2016

Samko 😊

juriva
21. okt 2016

@ewisam ideš sekciou?

ewisam
21. okt 2016

@slavciatko nádherné baabo

juriva
21. okt 2016

@slavciatko malý spuntík ..už vás aj pustia home ze

ewisam
21. okt 2016

@juriva Hej a modlim aby som este vydrzala do terminu sekcie

juriva
21. okt 2016

@ewisam hm.vydrzis.preco sekcia...

ewisam
21. okt 2016

@juriva pretoze sa zo mna inak nedostane...koli mojim zdravotnym problemom 🙂

michellemi
21. okt 2016

@slavciatko nadherny je naozaj 🙂 dakujem za odpoved, nech sa aj nadalej takto dobre drzite 🙂 ja budem mat 2 chalanov preto uvazujem na nadstandardom.. Vela zdravicka a nech Samko robi len radost. Pekne meno, mali sme v uzsom vybere 🙂

rica1
21. okt 2016

@ewisam nie 🙄 az buduci stvrtok mam ist za primarom do nemocky a tam sa rozhodne ci mi vobec sekciu schvali 🙄 no a moj gyno ze ideal by to bolo 2_3_4november ale ako oznam primara ak vobec tak az ten dalsi tyzden mam stres z toho

rica1
21. okt 2016

@ewisam a tiez sa bojim az sa mi to nerozbehne skor lebo oni ma potom budu nutit rodit prirodzene a to ja za ziadnu cenu nechcem bojim sa zas komplikacii ako pri prvom lebo teraz mam dost zataz stale aj malu vlacim stalena rukach a podobne od rana 7mej do 22hod sa nezastavim vynimkou su tieto very na konovi a zas ficim 😝

babula
21. okt 2016

@slavciatko krasne babatko a v dobrom zavidim taky rezim...len tak dalej...

rica1
21. okt 2016

@slavciatko gratulujem neureckom je krasny v tej ciapocke uplne dokonale babetko vydaril sa Vam 🙂

ewisam
21. okt 2016

@rica1 Verim, ja som dnes uplne nemozna... vsetko ma boli, len by som v kuse jedla lezala a spala. Len to moje mensie nie a nie to askosi pochopit...Vcera upratala, navarila, vyzehlila a dnes? no amen, este teraz som v nocnej koseli 😀

pibza
21. okt 2016

Ja sa strašne bojím. Dnes som bola v nemocnici na utz kvôli cyste a začali to riešiť s vrchnostami, že či mi nenaplanovat pôrod a či nie sekciu. Ze v pondelok mám prísť dovtedy sa rozhodnú. Panebože ja nechcem cisársky ani za svet.

michellemi
21. okt 2016

@pibza nie je to najlepsia vec na svete, ale niekedy je to nevyhnutne.. Dolezite je, aby ste boli v poriadku. Ak to tak zhodnotia, tak je dovod, ved dnes cisaraky skor nechcu ako chcu robit. Uz len pockat do pondelka.. Drzim palce

rica1
21. okt 2016

@pibza ja zas nechcem prirodzeny porod ani za svet 🙄

gabccia
21. okt 2016

@juriva tak to neviem, nic mi nepovedala.. ale potom som mala taky nejaky divny vytok hustejsi.. len ked clovek nevie, ci len ona nieco porusila alebo co.. no nic, uz len vydrzat a cakat.. ja by uz rodila aj hneeeed 😫

ewisam
21. okt 2016

@pibza preco sa CR tak strasne bojis? Ci to koli tomu refluxu?

pibza
21. okt 2016

@ewisam nie ale nechcem jazvu. Ja verím, že lekári sa o mňa dobré postarajú, som aj troška protekcna, keďže Ujo je primár chirurgie ... Ale jazva :( cez celé brucho.

bonboniera15
21. okt 2016

@slavciatko gratulujem je nádherny 🙂

michellemi
21. okt 2016

@pibza jazva cez brucho? Ja o svojej ani neviem, ani ked mam plavky, tak ju nevidno. To ak ta len toto trapi, tak sa bat nemusis

ewisam
21. okt 2016

@pibza Presne ako pise @michellemi jazvu ani nevidno, zakryjes bieliznou alebo plavkami a mas... a urcite nieje cez cele brucho. Takze najpodstatnejsie je aby ste boli obaja ok, ci uz sa narodi CR alebo prirodzene.

pibza
21. okt 2016

@michellemi
@ewisam tak ja sa pôrodu bojím či takého či onakeho len z tejto verzie nám akosy väčší strach alebo...respekt. neviem. Operácia. Ja som v živote ani v nemocnici nebola a nie to operácia.

michellemi
21. okt 2016

@pibza chapem pocity, predychavala som, tiez som dovtedy nikdy nebola v nemocnici. Ked som cakala na sekciu, tak som pocula aj baby na vzdychackach a za seba mozem povedat, ze vtedy som sa nevedela rozhodnut kto z nas je na tom lepsie 🙂 po zakroku to bolo sice jasne, ale prezila som to, mala som spinal a teraz tiez tak pojdem a aj teraz sa budem bat 🙂 normalne pocity, ale co je dolezitejsie ako zdravie mamy a dietata? 🙂

haslerka31
21. okt 2016

@slavciatko krasny je 🙂 vela zdravicka zelam 🙂

ewisam
21. okt 2016

Kocky mate niekto skusenost s virozou pred CR? Ze ako sa to zvykne riesit? Som v pohode, len chlap teplotuje, tak som zvedava kedy to schytam 😕

ewisam
21. okt 2016

@pibza Hehe a ja som to v zivote takto nebrala...ja som sa skor bala vzdy ci sa z narkozy preberiem 😲 a do tretice som si povedala ze uz nebudem ani s tym chaosit /snad/ Pridem lahnem, pospim a hlavne velmi sa na princeznu tesim, takze pokoooooooooooooooooj... I ked chapem ze je to stres, po prvom som si povedala ze nikdy viac a aha ho 😀 este sa mi to zalubi