Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@slavciatko mala si pichany spinal ze si lezala na posteli 24 hodin..a musela si lezat cely cas na chrbte?
@slavciatko aha no ja som to mala tak že rano o 5tej sekcia ten den večer o 18tej na nohy, dalsi den o 8mej normalne na izbu kde mi hned doniesli malu , a domov som sla na piaty den, sekcia streda rano a domov v nedelu doobeda len teraz ked bude sekcia az po 13hod tak to som zvedava ako to bude ☹ a cievku mi vytahovali predtym ako som vstala z postele a sla na normal izbu
@rica1 Vobec sa nestresuj, nabehnu babky a bude... Ja som vcera nachystala do mrazaku zeleninu do sacku, aby deckam chlap spravil aspon slizovu polievku. A kym nebude tak ako u nas, ze starsie chudatko bolo cely tyzden na rozkoch, lebo svokra zabudla, ze synacika nenaucila varit, tak bude vsetko ok, teraz som ho uz vycvicila, ze zvladne aspon gulas a knedlu si kupi
@rica1 ja som mala spinal a super mi to pichla ani som necítila...a teraz ked som bola na anazteziologickom tak mi povedala ze teraz sa pouzivaju velmi tenke ihly nie ake ked som rodila ja pred 7 rokmi...a co sa týka tej plachty ani som si ju velmi neuvedomovala nakolko so mnou neustale rozpravala anezteziologicka a rozveselovala ma...ani som si neuvedomovala ze rodim
@rica1 no len este 2 -3 deti a neboj, budes rada,ze stihas 🙂 Inak ja tiez zvazujem teraz "posledny raz" ze by som skusila spinal, ale neviem co sa na to odhodlaju.
Mne je len strasne smiesne, ze kde pridem do akej ambulancie hned sa ma vypytuju, ze kedy bude 4 🙂 a to prosim pekne ma moja dr, presviedcala o sterilke lebo to sa neda prezit 4 CR a ja kde idem tam no problem a zvlast gynekologovia, takze nechapem
@ewisam moj gyno tiež tvrdí že 4 sekcie sa daju ale že už velmi opatrne stou 4tou, to tazko fakt, zalezi npr v akom stave najdu jazvu teraz, dnes mi anesteziologička hovorila ze ona mala rozdiel 3roky medzi sekciami a jazva jej nedrzala hm.. ja chcem brat po sekcii wobenzym tento krat
@rica1 a aj mne ho doniesli len na chvilu, hned po operacii...ked som sa prebrala aj to sestricka kilometer od postele, no takto vyzera 😀 ale hned som ju stopla, ze chcem hovorit s pediatrom, takze hned dosla aj dr. ma informovat co a ako. A teraz planujem obdobne urobit, len sa budem chciet bavit aj s operaterom...
@rica1 ono je to indivindi asi s tou jazvou, ja som to ale nejako nesledovala v auguste 2011 som mala prvy SC, aprili 2014 druhy no a teraz 2016 treti a aj to som si vravela, ze pred pripadnym tretim si dam skontrolovat jazvu, ze co a ako, nastupim do prace na rok dva a uvidime ci sa na to este dam a aha ho hore mali ine plany 😀 a jazva cuduj sa svete drzi...Teraz mi na poradni dr vravel, ze ruptura uz nehrozi, ze podstatnejsie je aby tam babo vydrzalo co najdlhsie aby sa dovyvijalo ako treba, tak neviem
Baby tak november uz je passe. Odtiekla plodová voda a čakáme v nemocnici.
@pusy6 tak sa drž a nech to máš rýchlo za sebou a miminko pri sebe.😃.Mňa dnes od rána strašne bolia kríže a tvrdne mi bruško tak dufam,že to tiež čoskoro príde.😀
Asi hodinku mám slabé menštruačné bolesti. Ze to ešte neni ono? Ja ešte nechcem.
@pusy6 drzte sa 🙂
@haslerka31
@katusik666 ďakujem
@ewisam inak začala som rozmyslat ako to bude s kojenim, prva sekcia bola akutna to jest porod začal spontanne a šlo to rychlo a vlastne telo bolo hormonalne nastavene ze ide sa rodit, aj ked to nakoniec dopadlo ako to dopadlo a vlastne na ten druhy den po sekcii som si prilozila malu ešte sestrička hovori to sa vam bude dobre kojit ta ma riadne jazyčisko a fakt ona mala taky tah ze na treti den od sekcie mi pila po 50ml a mlieko sa mi pustalo pekne pozvolna ziadne naliate prsia alebo podobne, fakt to bolo idealne.. ale teraz telo ešte vlastne neni pripravene na porod ked termin mam az 15.11 ten oficialny že sa bojím či to "rozbeham"

@slavciatko zvlastne ale asi iny kraj, iny mrav... mne dieta doniesli hned 🙂 teda na poziadanie potom ako som sa prebrala a zohriali ho ci co /vraj bezny postup/ druhy den stavali na nohy treti som uz behala ako prepelica 😀