Termín pôrodu september 2014
Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀
@tonjadabik2 Ďakujeme 🙂)
@daniela7481 aj ja som čakala že budú dve. No asi nie ale čo už ja som zase chcela dve bola by sranda 😀
Ahojte, tak oddnes to uz mam potvrdene, ze patrim medzi vas 🙂 Som v 7 tt a mame uz doma 19 mes. dcerku 🙂
Kedze vidim, ze vas vela preslo do sukromnej skupiny, tak by som aj ja poprosila o prijatie.Dakujem 😉 @mistisa
@daniela7481 mne krv zatial nebral. No ked som videla tie dve machulky zacinam sa obavat. Uz mam doma jedno dievcatko a to je riadne lepidielko. Neviem si to predstavit s dvojickami. Velmi sme chceli pre malu surodenca, ale nie dvojicky ☹
@tatrankalucka ahojko treba napisat ninaxx jabuz tam nepatrim. My sme nerastli plodik sa nevyvijal tak mi vysadili lieky a cakam kym odkrvacam ☹ drzkajte sa neh mate vsetky bezproblemove tehulstvo.
@mistisa dakujem za info a tebe zelam vela stastia pri dalsom tehu 🙂
@ninaxx ahoj mohla by som poprosit o prijatie do sukromky septembrovky 2014? Dakujem 🙂
@tatrankalucka dakujem moc. dufam ze uz je dana ako moderatorka navrhla som ju tak snad ju admin uz dal,ak nie tak potom hryzula ta je sto pro moderatorka 🙂
@tatrankalucka velmi rada by som ale admin ma este nepridal do moderatoriek.idem napisat druhej moderatorke nech ta prida 🙂
@tonjadabik2 baby 5-6tt vtedyyy
@tatrankalucka ahoj mozes ma prosim pridat do sukromnej septembrovky 2014? dakujem pekne
baby odchadzate odomna? a ja co??? 😢 aj ja cem do sukromkyyyy 😀 hadam ma tu nenechate samuuu...
Ahojte maminy, chcela by som vytvorit sukromnu skupinu pre tehotne maminy 2-rocnych deti, proste tie, ktore budu mat medzi detmi vekovy rozdiel 2,5 -3 roky. Ja mam doma extremne aktivne sidlo, ktore je na mne extremne zavisle, takze momentalne si ani neviem predstavit, ako to budeme s babatkom zvladat, predovsetkym ako dcera prijme noveho clena rodiny.. Su tu medzi nami nejake maminky, ktore uz maju doma 2-rocne deticky?
ahoj
@littleoneno2 ja mam skoro 3 rocneho synceka a v septembri cakame dalsie. maly je zatial fajn, uz aj kukulienku zaspieval babatku 🙂 trenuje, kedze chce pomahat uspavat 🙂
Aj ja chcem do sukromky, ako sa tam dostanem? Diky
@littleoneno2 dakujem mojko.
@emma_932 jeeeej to je mile 🙂 Moja zatial vobec nechape, ze som tehotna a budeme mat babatko, a veru neviem, ci to vobec tak skoro pochopi.. Najhorsie je, ze vonku nechce sama chodit ani sediet v kociku, takze som nutena ju nosit na rukach, tych 13kg da uz riadne zabrat a v poslednej dobe mi je vzdy zle a pobolieva ma v podbrusku, ked prideme domov.. Tvoj syncek je uz samostatny? Nechce byt na tebe stale nalepeny? 😎
@tonjadabik2 vidim dve, alebo sa mi to zda? podla mna krasne dvojky.. 🙂 🙂
@littleoneno2 tak ju nenos 😒 asi bude hystercit zo zaciatku, ale musi si zvyknut, ze o chvilu sa bude musiet "delit" o mamku..
moj maly musel byt samostatny od zaciatku, ja som isla do porodnice od klienta a pobyt v porodnici bola pre mna dovolenka 😀
cim skor urcis pravidla, tym to bude pre vas obe lepsie, prosto u nas to funguje tak, ze napr. ked ideme von, tak on si vybera kam ideme, dost casto mu davam na vyber aj v inych veciach, nech sa nauci rozhodovat a aby bol samostatny. ale - dalsi priklad: raz do tyzdna mu umyjem vlasy. kazdy tyzden cakam, kedy zazvoni policia alebo socialka, lebo mam pocit, ze ten krik pocut aj v susednom panelaku. takychto veci je tiez viac. prosto, co musi, to musi a basta, nediskutujem. ale to je samozrejme len moj nazor, nie kazdy s tym suhlasi...
@ninaxx aj ja by som chcela pozvánku 🙂