icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

luminkasp
13. jan 2011

baby, ja vas obdivujem, ze este vladzete, ja by som mala este pripravit hodinu angliny na zajtra, ale som uplne mrtva...

mirka285
13. jan 2011

@oacka svetova je,chlapik nam ju poradil ked Gabo povedal,ze mala sa moc poti 🙂

oacka
13. jan 2011

@mirka285 Gabo je super! ako to poteší,keď donesie také darčeky,nie? vy máte od 9kg? my máme 0-18, Britax..,ale to je tiež Romer. našu tiež tak Roman dotrepal zo služobky. 🙂

mirka285
13. jan 2011

@oacka ano my mame od 9 do 18,nevadi vsak nepyta jest tak bude odlozena kym mala nebude mat 9 kil....moj Gabo mi dnes zadrel,ze idu s tym jeho spolocnikom na ozdravovaci pobyt...ja,ze vsak dobre,ten jeho spolocnik ma problem s chrbticou a chodi do Piestan par krat do roka..a on mi vecer hovori,ze milacik ale mi ideme do Thajska 😠 😠 tak najprv som sa rozculila ale nakoniec som povedala,ze nech ide,ale chcem vidiet plny kufor handri co mi donesie 😀 aj tak cely den maka,takze doma je len cez vikendy,tak sa tie dva tyzdne zaobideme aj bez neho...

oacka
13. jan 2011

@mirka285 ejha! ja by som Romana nepustila, by som mu závidela,že on ide a ja nie!

bambola
13. jan 2011

@mirka285 no ty mas akeho sikovnika doma, to co ja si nezorganizujem nemam, teda co sa kocikov, fusakov a prislusenstva na malu tyka 😉 ale tak sme sa dohodli, ze to budem mat na starosti ja 😉
no ale potom ti zase oznamil, ze ide do thajska 😀 😀
@monline tak fajn, ze je danielko spat 😉
@luludi joj tak sa drzte ☹ a nebojte sa , kocikovat este pojdeme 😉

mirka285
13. jan 2011

@oacka
@bambola no ide sice do Thajska,ale zase kolko veci mi odtial donesie 😀 ja sa obetujem a vydrzim to tie dva tyzdne bez neho ale nemyslite si,tucny zoznam som mu napisala 🙂

mirka285
13. jan 2011

@bambola Mati a musim ti povedat,ze malu ked som posadila do noveho kocika,tak usmev od ucha k uchu,hned sa chytila madla a vyskierala a potom som ju dala do novej autosedacky a rozplakala sa...normalne autosedcka sa jej este nepaci 😀 aj tak je v nej utopena este ale kocik bodoval,vyskerena jak leco bola,a naozaj v tom i coo by bola strasne utopena,takze myslim,ze aj ty si sa dobre rozhodla pre ten maclaren...

mirka285
13. jan 2011

@denisse Deni citam spetne,jsne,ze budem podla potreby pouzivat golfac,malej sa v nom lubi takze do nakupnych centier urcite a na dlhe prechadzky zase Teutonku.....mala mi v golfaci pekne sedi,takze nevidim problem,a ja zase v tych nakupnych centrach som hodinku dbve,takze v poho...
@oacka co sa yka dovolenky v Chorvatsku,ja som bola dva roky dozadu kusok od Zadaru-Petrcane Hotel Pinija,pozri na nete,velmi sa mi tam pacilo,pekny hotelik,velmi vela mamiciek s malymi detmi tam bolo 🙂 a segra bola hotel Zaton,tiez velmi ospevovany komplex,ale upozornila ma na to ze vecer su tam dlho animacie pre deti a ak mas male dieta,hulaka to tam dost a jej maly nevedel zaspat,mal vtedy 7 mesiacov,ale vraj hotelovy komplex nadherny,vymakany,tak pozri..

bambola
13. jan 2011

@mirka285 no tak hlavne, ze ste obe spokojne 😉 mne vyrazne pomohol aj mm, ze ma podporil v tom maclarene aj jemu sa viac pacil a my mame aj male auto tak to zavazilo tiez 😀 ja som malu do maclarenu sediet nedala lebo vtedy akurat spala 😠 ale v tom plute sa stratila, chuda moje 😀

bambola
13. jan 2011

@mirka285 myslis, ze by som mala dokupit aj madlo?

mirka285
13. jan 2011

@bambola neviem ako s tym madlom,niektorym detom to vraj nechyba,aleLInda ma prekvapila,ona ako som ju posadila do kocika,hned sa naklonila dopredu a chytila madla a vyskieraka o sto dvesto....ale fakt to neviem posudit,ze co by robila keby tam to madlo nebolo....a inak Macleren je dobry kocik podla mna,to len moj Gabo je proti nemu nejaky zaujaty 😀 a tak sa skamosil s pankom v tom Peg Peregu,ze mame prist za rok a vymeni nam bezplatne koliecka za nove 🙂 asi sme mu boli sympaticky 😀 no idem spat,vsak kopec hodin,to mam zato,ze som si dala kavu v Auparku a teraz buntosim...

bambola
13. jan 2011

@mirka285 dobru noc

gabika41
14. jan 2011

dobre rano vsetkym 🙂 dnes mam upratovaci den,tak sa na to idem vrhnut............... 🙂

luludi
14. jan 2011

bre ranko,

my mame za sebou narocnu noc.. bubo ma upchaty nosik, takze sa stale budil a vela, vela pil, chudatko moje male. Ale aspon rano vstaval s usmevom 🙂

kafoditka
14. jan 2011

Bre ranko... odkedy mi maly odmieta prikrmy, budi sa v noci 4x na papanie... uz som z toho strasne unavena.. ☹ kedy sa to vrati do normalu?? 😒

@mirka285 tak si spokojna zena! 🙂 super, ze sa Linde paci v golfacoch, uz mozes veselo tradovat po nakup. centrach 😉
@luludi Luci drz sa, aby si bola cim skor doma 😉

mirka285
14. jan 2011

dobre ranko...baby mne sa snivala taka hovadina..ze ste boli u mna vsetky na navsteve a ja som doma nemala ani kavu posratu 😀 Linda uz sedi v kocari a pozera telku,tak som sa vklude mohla naranajkovat a vypit si kavu..dnes uvarim na obed spenat,mam na neho chut,aj s volskym okom...
@kafoditka ano som spokojna,to mas pravdu 🙂 s tym jedenim si myslim,ze je to len docasne 😒
@luludi ☹ ☹

adelaine
14. jan 2011

dobre ranko,
kocky, minule ste pisali o tom traseni sa..mne sa to stalo u maleho vcera, ked zaspaval...
normalne som sa zlakla, co sa deje ☹ trvalo to par sekund...
opakovalo sa vam to potom este? neviem, ci mam volat pedine, alebo nie...ked je to len nejaka
blbost...hm?

kafoditka
14. jan 2011

@adelaine Mati moj maly to robi pravidelne kazdy den... ja to neriesim, aj baby spominali, ze ostatne deticky to tiez robia... v stredu mam poradnu, tak sa na to opytam..

mirka285
14. jan 2011

@adelaine aj Linda to robi dost csato,tiez to neriesim,to bude nejaka hvadina kedze to robia aj ostatne deti...

adelaine
14. jan 2011

@kafoditka Domka, tak potom daj vediet...co si vyzvedela,
lebo nechcem byt za hysterku, co riesi kazdy sopel a pod. 🤐

kafoditka
14. jan 2011

@adelaine Jasne, dam vediet a klud 😉

meruska
14. jan 2011

dobre ranko... neviem ci je to este tym ockovanim zo stredy, ale maly sa mi vcera budil od 8 do pol 2 v hodinovych intervaloch ☹

@luludi sup sup rychlo domkov s bambi kocikovat 😉 ale je fajn ze tam mozes mat buba so sebou

bambola
14. jan 2011

Dobre ranko 🙂
vonku zase prsiiiii 😠
dufam, ze dnes mi uz mala bude papat, lebo chudatko vcera sa jej zle kakalo a asi ju bolelo brusko tak mi nepapala, ani som ju nenutila. len vidim ako sa s tym tvrdym hovnom chuda trapi. dnes vynechame banan lebo ten zapeka, dam iby jabko.
ide vam fcb? mne nejako dlho nacitava a nic 😕

luludi
14. jan 2011

@bambola ano, ano, to je prve, co mi david oznamil, ked som sa nanho rano skaredo pozrela, ze v dubravke prsi... pche... netesivy typ. Mame pre seba celu izolacku, teda 2 izby, kupelnu a dlhu chodbu ... a este aj nasu siet nam tu zavesili.. poobede, ked bude pekne, mozeme ist do parcika na prechadzku... takze by som vlastne mala byt stastny unesenec 🙂

dakujem vsetkym za podporu.

Ozaj babule, do kedy sa detickam podava kanavit a vigantol?

luludi
14. jan 2011

@bambola skus hrusku a jablko alebo nastruhat mrkvu a jablko - ak das aj mrkvovu stavu cerstvu, pekne martinku prezenie.. alebo skus pridat trochu vychladeneho kamilkoveho cajiku

bambola
14. jan 2011

@luludi no zlaty 😠 ale aspon, ze je to rakuska nemocnica a nie slovenska 😉
kanavit do pol roka a vigantol do roka

bambola
14. jan 2011

@luludi skusim dneska tie kamilky do zeleninoveho prikrmu, lebo pit mi nic nechce okrem MM

luludi
14. jan 2011

@bambola mne to odporucil ten rakusky pediater, ze vlastne sa tak dieta zoznami aj s chutou kamilkoveho cajiku a skor si zvykne aj na samostatny kamilkovy caj. Ja uz davam cajik bubovi do cucacieho hrnceka - vie si ho sam vziat, dat do pusinky aj pit, ale prehltne tak jeden glg, potom vypluva.. co mi nevadi, lebo chcem, aby este stale pil vela mliecka 🙂

bambola
14. jan 2011

@luludi lulu a kto vam krmi chudaka kocura ? 😕