icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

robika
5. feb 2011

@katarina7777 vy ste mali tu 6 chorobu?

katarina7777
5. feb 2011

ja som skypovala s drahym a vidim ze ste vsetky zalomili .... idem aj ja lebo zajtra toho mam dost... bru noc.

katarina7777
5. feb 2011

@robika ano, presne na vianoce

robika
5. feb 2011

@katarina7777 a tie horucky, mal ake vysoke?

robika
5. feb 2011

tak asi som tu zostala sama, takze idem zehlit a potom asi spat...

monline
5. feb 2011

@robika ak teraz malý dostal liek od teploty, bež si pospať!!! kašli na žehlenie aj na filmy a trocha si oddýchni..nevieš aká bude noc, aký bude deň..šup do postele
vyspíš sa až bude väčší..ale zas nie moc veľký,lebo to zas nebudeš vedieť spať, lebo ho budeš z diskotéky čakať, kedy dorazí a či je v poriadku 😀

gabika41
6. feb 2011

dobre rano a peknu nedelu prajem.... 🙂

katarina7777
6. feb 2011

@robika nas mal okolo 39 ale na pohotovosti mi povedali ze aj 40 moze mat, len mu teplotu treba zrazat liekmi a zabalmi.

dobre ranko a peknu nedelu zelame .

bambola
6. feb 2011

Dobre ranko,
tak ja musim chodit spavat s malou a kedze mam teraz laptop nefunkcny teda klavesnicu tak si ho nemozem brat so sebou do spalne. 😒
Co je vonku za pocko? vsak malo byt kraaaasne ako vceraaaa 😠
@mirka285 miri ma este napadlo o tych golfacoch ked uz som bola v posteli, ze mi pride smiesne, ze pri maclarenoch a urcite aj pri inych pisu, udaje pre EU do15kg a od 6.mesiaca veku a pre US do25kg a od 3.mesiaca veku dietata na tom istom kociku 😀 ale tak ked trojmesacne americke deti vyzeraju ako nase sestmesacne 😀

mala sa mi tu plazi na rozlozenom gauci, pozera Williho 😉 (nie mirkinho buduceho viliho ale kosatku 😀 )

bambola
6. feb 2011

@robika aku ste mali noc? uz je lepsie?

maxara
6. feb 2011

Ranecko trubelky
vcera som bokla akutne rychlo vyhostena z kompu.. akozeeee.. no nic..uz som zase smirovala golface, uz mam predbezne vytriedene niektore, uvidim este priamo na predajni a po vyskusani Ninkou 😝 uz mi z toho ide rozdrapit prasinu.. ale uz mam aj popisane, co kde kedy a za kolko .. inak som v soku, ze su medzi tymi predajnami az 20eurove rozdiely.. a najhorsie je, ze to neplati tak, ze tato predajna je drahsia, ale tak, ze v tejto je drahsi tento a lacnejsi tento.. akozeeeeee..
ale neva, uz mam predbezne..
@kafoditka Kafko, ten tvoj som nasla aj v Aladinovi v HC
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
alebo zas si pamatam inu farbu? mne sa paci velmi ten prvy chelsea 😵

maxara
6. feb 2011

@katarina7777 do kedy v SR a kedy prides znova?

mirka285
6. feb 2011

dobre ranko....
@bambola ale vsak ty nevies ze Americania su vzdy vynimky a musia mat vsetko ine?ja ked som videla farebnu skalu Teutoniek vyrobenych pre americky trh mi porad padla sanka...
@maxara dobre ranko,som myslela,ze si zalomila vcera hod mi co mas povyberane nech okuknem...

cigaretka5
6. feb 2011

@maxara no baby ja neviem , myslite ze so sportakmi nevydrzime? My mame teda sportacik velky , tak aky ma potom zmysel golfac?

bambola
6. feb 2011

@mirka285 no akoze ja som kukala aj golface a rozmyslala som, ze objednam z US lebo daktore boli krasne 😵 ale tak uspokojila som sa aj z ceskym trhom 😀 mna len pobavilo, ze je to jeden a ten isty kocik a v roznych castiach sveta ma inu nosnost 😀 😀
@maxara ja mam najlepsiu skusenost s objednavanym z netu, v predajni boli rozdiely aj 60 a viac € ale tak zavisi isto aj do golfacu. hod linky nech pozrieme co si povyberala, skritizujeme 😀
@cigaretka5 ved prave, ze sportak je dost velky 😉 ja potrebujem napratat do auta, navyse sa mi z golfacom lahsie pohybuje aj po meste kedze nemam auto a golfac aj s malou bez problemov vynesiem aj do schodov 🙂

mirka285
6. feb 2011

@cigaretka5 golfac nie je nahrada za sportiak,folkac je druhy kocik,ktory pouzivas na nakupy,rychle presuny...ked idem ytrebars do Auparku nemusim tahat so sebou Teutonku,golfac mam pekne hodeny v aute takze zoberem malu a idem...a sportiak mam doma,a tam zase malu davam ked ideme von na prechadzku a hlavne,co ja velmi ocenujem teraz v zime,nemusim hore dole davat fusak z kocika...

maxara
6. feb 2011

@mirka285 gesslein sa mi nepaci a esprit ma debilne farby 😒 ale jeden je taky fialovo kremovy, tak este ten mozno.. potom sa mi paci ten hauck, tych je viac druhov a vo finale je inglessina trip.. pockaj, idem ich pohladat
http://www.bambini.sk/sk/store/product/3426/28/...
http://www.bambini.sk/sk/store/product/2439/28/...
http://www.bambini.sk/sk/store/product/2434/28/...
http://www.bambini.sk/sk/store/product/1977/28/...
http://www.bambini.sk/sk/store/product/4189/28/...

farby samozrejme ine.. no uvidim

kafoditka
6. feb 2011

Bre ranko...
@maxara ked uz budes pozerat golface tak mi okukas aj ten liteway?? a hod sem linky na tie, co si vybrala, aj ja som zvedava 😉

maxara
6. feb 2011

@cigaretka5 ako pise mirka, golfac je super na rychly presun a na nakupy.. ked idem nakupovat, tak s golfacom sa vobec nenatahujem.. a sportiak pekne vonku na prechadzky.. a na dlhe trate..
no ale jasne ze by sme si v pohode vystacili so sportiakom, ale golfky su pohodlne.. a navyse ked bude babo starsie a nebude chciet byt v kociku, tak golfky urcite ocenis aj na prechadzky 😉

@bambola Bambi, dufam, ze aspon jeden z vyberu mi odobrite, lebo ma drbne 😀 ale samozrejme, kritiku prijimam.. takze kritizujte co sa da, aby som vedela, co si mam vsimat v obchode

kafoditka
6. feb 2011

@mirka285 prave toto mi leze strasne na nervy, kdekolvek ideme, musim vytahovat fusak a ked sa vratime a treba mi ist s malym von na prechadzku, znova napasovavat fusak naspat 😒 takto stale dokolecka..

mirka285
6. feb 2011

@maxara no z tych co si hodila link bysom si zobrala tu inglesinu trip,ta sa mi najviac pozdava,ale najprv by som ich samoska ze okukla nazivo...inglesiny su celkom kvalitne...

cigaretka5
6. feb 2011

@bambola
@mirka285 jaj kocky tak nastastie toto neriesim, byvame v RD takze s miestom nie je problem, afto je velke na nakupy hodim sportak do kombi kufra a ide sa a tym ze sme v BA len obcas, mi ani nevadi ked som v auparku aj so sportakom

maxara
6. feb 2011

@bambola a este, jasne, ze budem objednavat z netu, lebo prave na nete som nasla tie rozdiely, ale napr tieto co som hodila linky som si vypisala na papier, ze kde kolko stoja a ked sa rozhodnem, tak to kupim na mieste.. a inak, najviac dizajnovo sa mi paci tento, ale ... no ved posudte, bojim sa ho kupit, kedze..

mirka285
6. feb 2011

@kafoditka a si predstav,ze ja mam fusak este natiahnuty cez madlo,keby som to mala davat hore dole ma jebne rovno 😀

cigaretka5
6. feb 2011

@maxara to je mozno pravda, sak uvidim co prinesie cas. Mne sa ale straaaaaaaaaaaaasne na golfacoch nepacia tie mini kolecka- sorry za nazor

kafoditka
6. feb 2011

@maxara mne osobne sa najviac paci treti - hauck turbo, krasna farba, celkom velky kosik, polohavnie chrbta aj noh a v konecnom dosledku aj cena 😉

cigaretka5
6. feb 2011

neviem ako ma rieseni fusak teutonka, ale ja ho mam v kociku za par sekund ziadne natahovanie niec, prevleciem tri popruhy a ide sa

cigaretka5
6. feb 2011

baby este pootravuje s tymi sedackami- uz ste objednavali romerky? mi teta hovorial ze dodacia aj 3 tyzdne - ak to bude ako s vasimi tetunkami, tak mam asi najvyssi cas

kafoditka
6. feb 2011

@cigaretka5 to nie je pravda ta dodacia lehota, ved prides, vyberies, zaplatis a odchadzas domov so sedackou 😉 vacsinou ich maju vsetky na sklade

cigaretka5
6. feb 2011

@kafoditka no len ked ja chcem tu kravickovu tu neviem ci maju . V ktorom obchode? na vajnorskej?