icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

zuzik1983
16. máj 2011

@mirka285 presne ako pises,tiez by som bola rada,keby spinkava v jednu hodinu kazdy den,ale ona sa stale pyta inak 😒

bambola
16. máj 2011

@maxara ja inac asi zajtra skocim do toho weince, lebo andrej bude po sluzbe tak ho necham doma spat a s malou vezmeme auto a pojdeme 🙂

alllexa
16. máj 2011

@robika - no uplne to iste aj nas - flasku odmieta a z poharika mu vsetko tecie a caju si odpije len dva glgy a uz do toho bucha ruckou, nech to dam prec. A prikrmy tiez nie su velka slava, uz som mala aj depku, ze mi n aposlednej poradni doki povedala, ze maly nepribera.

Inak, sme obaja chori:( Maly sa v noci budil a stale som na neho striehla, ci dycha, ked mal sopliky. Nechce si ich dat odsat, jedujem sa s nim. Navyse kycha a obcas zakasle, tak neviem, co mu mam na to dat. Ci Mucosolvan alebo nejake kvapky do nosa... Neviem, co sa dava na obycajne prechladnutie. A na sobotu som sa uz dva mesiace dopredu tesila, ze pojdeme na svadbu, snad to bude dovtedy ok...

zuzik1983
16. máj 2011

@alllexa aj my sme obaja chori,najskor ja asi 2 tyzdne,potom to odo mna chytila mala,den som bola zdrava a vcera zas sople hrdlo a kasel.uz ma z toho porazi,stale som len chora tento rok ☹

alllexa
16. máj 2011

@zuzik1983 - no aj ja, presne, tiez ma to stve, tusim v januari som bola 2 tyzdne, a pocas tehotenstva asi tri razy, furt je nieco - alebo sme v nemocnici, alebo ma maly teploty, alebo mi trhaju osmicku...
A co davas malej? Maly mal na jesen sopliky, ale samo to odislo, len som mu odsavala a davala do nosa kvapky...

tutifruti
16. máj 2011

Ahoj baby... dakujem všetkým za povzbudenie /ohľadne Šimonka/.... zajtra idem do poradne, tak uvidím čo povie dr.... , ale konečne v chodáku začal chodiť, teda skôr skákat a tak sa posunie aspon pár metrov.... Ja ho do chodáku skoro vôbec nedávam / pretože ho všade vláčim zo sebou na rukách, lebo akonáhle zmiznem z "obzoru" je zle nedobre/, ale apon 5min, keby sa tam naučil byt, aspon na vecko ked idem 😅
My sme mali v sobotu oslavu /Dorotka mala v apríli narodky, ale až teraz sme mali tortu/...tak som po víkende ako vyplutá....

adelaine
16. máj 2011

@mirka285 hehe, to by si chcela vediet, co? 😵
ale nie....ja len tak, pohoda, klidek,....pekny vikend za nami, pekny den
pred nami, slnko svieti ...tak preto....
( miri, a urcite si budes mysliet, ze na com ficim, co? 😀 )

adelaine
16. máj 2011

@alllexa Saska, a tie sopliky mu asi zatekaju, vsak? z toho moze mat kasel...
zvys mu pod hlavou postielku, a ja som na kasel daval solmucol detsky sirup,
do nosa detsky nasivin, plus mozes pridat Cebion kvapky, to je vit. C

mirka285
16. máj 2011

@adelaine Mati ale coby,ved ja som rada,ked si vysmiata...mna keby nebolela rit,tiez sa usmievam 😔 ale aspo je to lepsie ako vcera...no idem ulozi malu za chvilu,zacvicim si,a stae neviem co narychlo navarim su ta nejake veci zo vcera tak mozno aj nic 😀

adelaine
16. máj 2011

@mirka285 😉
pocuj, a tebe minule frantisek, ci kto ti to kukal...nenaordinoval liecbu?
poznas Avenoc cipky?

a prudka zmena temy, ja tiez nic nemusim varit, risi mi uz spi 2,5 hodiny, asi hyril v noci...
ja mam kona preluskaneho zhora aj zdola, kava je vypita, pradlo vonku visi, no co viac mi treba k stastiu?

alllexa
16. máj 2011

@adelaine - no presne, asi mu zatekaju a z toho sa obcas rozkasle, alebo ked pije mlieco, tak mam obavy, aby mu nezabehlo... A dik za rady!

bambola
16. máj 2011

@alllexa alex na zatekanie jedine odsavat, odsavat aby mu to tam nesadalo 😒

merikac
16. máj 2011

tak sme doma od dr.- crp- len 15- takze sme bez ATB, zato celu noc teploty cez 39- a zaspala az o 6 rano,,,a ja s nou,- mam vacky pod ocami ako klokan vak 😠 .....a sa vytesujem prisli mi dnes tenisky, a malej saty a chlapom tricka co som objednavala cez sportsdicrect,,,,,,,,a Denisa prijali na OA- tak radost dvojnasobna, ze nebude musiet dochadzat a budem ho mat stale pod kontrlou-ako-tak 😀 😀 😀 😀 😀 😀 - taaaaaaaaaakato som rada

merikac
16. máj 2011

inac krasny slnieckovy den vam prajem,,,

adelaine
16. máj 2011

a inak, ja som bola s mm v tom wenice cez vikend, nakupila som riskovi super veci, som spoko,
nechala som tam sice pekny obnos euracov, ale tesim sa z toho, ze bude dobre vyzerat 🙂
aj sebe som si kupila take farebne elasticke tricula na kocikovanie, a som so sebou normalne spokojna,
narvala som sa do nich, mali jednu velkost a este v nich aj dobre vyzeram...tot vsio co som chcela povedat,
som si pohladkala ego, a uz koncim, aby sa tu do mna niekto nepustil 😀 😝

mirka285
16. máj 2011

@adelaine Mati no kazal mi drzat setriacu dietu,co samozrejme nedrzim,lebo ja neviem bez stiplaveho existovat a masticku mam...ja to mam chvilami uplne v pohode a chvilami ako teraz hrozne....
@merikac ved to su same dobre spravy 😉

bambola
16. máj 2011

@adelaine maju otvorene aj cez vikend? mali dost veci? aby som nesla zbytocne 😅
@merikac aky dobry den 🙂 este ti aj slniecko vyslo 😎

zuzik1983
16. máj 2011

@alllexa ja malej davam ako aj adelaine pisala nasivin soft a cebion,od kaslu jej teraz nedavam nic,davala som jej cez vikend stoptusin a mam taky pocit,ze sa mi z toho vyhadzala,asi bude mat nan alergiu,lebo jest som jej nic nove nedavala

noemarta
16. máj 2011

@adelaine tak mame take iste tricka, lebo aj ja som si kupila tie jednou velkostou, a ti poviem, nosia sa super 😉
inac ze caute.... ja som pred chvilou dosla z roboty, kokso, takto dlho som tam nikdy nebola, este ze mala si pospala v kociku... a teraz sme sa najedli a idem do tesca nakupit, pleny.....

zrzulka
16. máj 2011

caute caute, absolutne stracam prehlad ako si tu zijete.... 😖 😝 ☹ moja chyba.... my sme sa vcera vratili z oravy bolo super, akoze nam to konecne vsetko dobre dopadlo cez pocasie, detiska ...uplne ze sqele nacasovane...nechapala som... prvy krat sme boli takto s obomi na vyletiku. nabalila som tolko veci ze jednu tasku cistych nepouzitych som vybalila, sa previezli s nami.......takze urcite vsetkym co vahate a bojite sa ci ist s detmi mimo dom odporucam...dobre padne par dni za hranicami vsednych dni 😀

noemarta
16. máj 2011

@kafoditka aj my sme mali taku noc, akooo ona sa zobudila o 23,00 hod vyspata, vyskerena a ani neviem do kedy bola hore, radsej som sa na hodinky ani nekukala.... 😖

noemarta
16. máj 2011

@katarina7777 Leo na tych zaberoch vyzera uz taky dospelaaak, zlaty jeee 😉
@mirka285 mirus, a co to citam, teba znovu ritusa boli??? masti masticky, sikovnooooo....

zrzulka
16. máj 2011

baby a co robite ked sa vam drobci v noci zobudia vyspati???? 😕 take zatial nepozname ale nadsena by som isto nebola 😒

merikac
16. máj 2011

@mirka285 Miri,,tebe linda este nebola chora,ze?? alebo som si nevsimla, ze by si pisala, ze nejako teplotuje,,,

merikac
16. máj 2011

@mirka285 a co opreracia?, nech mas uz kone pokoj- ved stale mas trable, ☹

merikac
16. máj 2011

malej som objednala sandale kitty- ake su milene,,len namiesto 3 mi dodali 4 a su jej velke,,hajzlici,,,, 😠 vadi mi len to,ze kym objednam druhe, tak prejde kopec casu,,a pre jedne boty sa mi objednavat neoplati,,,,

kafoditka
16. máj 2011

Caute, uz sme naspat doma.. clona je celkom v pohode, myslela som, ze bude vacsia, kupila som malemu take vacsie auto tak s nim uz beha po byte 🙂 naobedujeme sa a idem s malym na prechadzku, nas tatino ostava doma lezat, kedze je chory..
@zrzulka no co, pohrali sme sa spolu, pobehal po postielke, poskakal babke po posteli a potom po polhodinovom uspavani, ked som mu z jeho paplonu spravila kvazi perinku a hojdala ho na rukach, konecne zaspal... inak by fical aj celu noc 😕

zrzulka
16. máj 2011

@merikac kde ich objednavas???

@kafoditka este ze zaspal, nas pato na rukach nezaspi, posledne si zvykol chrnet na chrbte, cize ked potrebujem cosi porobit tak ho zavesim na chrbat a spi.nastastie noci su este relativne v klude.zeby som sa mala aj ja pripravit na nocne rosambo???tak to by bola moja smrt lebo ja ked sa nevyspim tak som hrozne neprijemna 😒

kafoditka
16. máj 2011

@zrzulka no veru neviem co to ma za novy rapel, ale verim, ze dnes bude uz pekne spat a nevymyslat 😀 ved zajtra rano zreferujem 😉

merikac
16. máj 2011

@zrzulka cez sportsdirect- nevyhoda ze sa neda vymenit