Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Dosla som od lekarky. Tak si predstavte, ze mala je priecne 😢
Od januara mi moja gynekologicka stale hovorila, ze je hlavickou dolu, tak som sa tesila 😖 a teraz toto. Vraj mi z tejto polohy moze aj skor odtiect plodova voda....
Ahojte babulky ako sa mate a deticky? My dobre, v noci sa uz vobec nevyspime, pravidelne som okolo 3 hodiny rano hore a uz potom nespim, dospavam ked pridem z prace..Malicky kope stale, robi take srandovne kopceky a vlnky.. 🙂 uz ratam dni do materskej, lebo potrebovala by som uz oddych, musim si este zistit v praci ako to je s cerpanim dovolenky, neviete nahodou poradit co by bolo najlepsie, mam este celu tohtorocnu co je 20 dni.. 😒
V piatok nam uz prisla aj postielka, dnes manzel chce zlozit, aby sme vedeli, ze je v poriadku, tento tyzden budeme mat aj kocik co sme kupovali,.. uz som si konecne aj zoznam dala dokopy, co vsetko potrebujem nakupit, je toho dost.. 🙂
🙂 Ahojte baby je normálne keď mi často tvrdne bruško?Aj keď pokojne ležím? 😒 som počula,že keď to nie je pravidelné..o nič nejde no aj tak ma to znepokojilo..malá sa mi neprestajne mrví 🙂 čo je fajn ale to tvrdnutie mi stále vŕta v hlave 😕 deje sa to aj niektorej z vás?
@bahara Ja som bola 5.4. na poradni a povedala som o tvrdnuti bruska, vtedy sa mi to stalo mozno 2 krat za cely tyzden. A teraz to uz trva niekolko dni, tak preto som dnes volala sestricke a ze zajtra sa mam prist ukazat z rana. Tak tiez dufam, ze to nebude nic vazne... Uvidime, aj my by sme boli radi, keby malicke vydrzalo v pohode v brusku do juna bez problemov.
Ahojte babulky, ja som si kontrolovala čo treba do pôrodnica a našla som, že lieh na pupček na ošetrenie. To si ho mám tiež kúpiť a zobrať so sebou či to v pôrodnici dávajú? A na doma si kúpim. Viem, že sa to natieralo aj takou fialovou vodičkou?
@nenullienka ahoj, ano ja som este pri 1.dcere pouzivala lieh na pupcek, ale do porodnice to netreba brat.
@bubu84 Ja som tiež silno dumala, kedy čerpať zvyšnú dovolenku. 🙂 Ako najlepšie riešenie mi vyšlo vyčerpať si ju po skončení MD, pred nástupom na rodičovskú dovolenku. Tak aspoň ešte pár dní po skončení MD dostaneme viac peniažkov a až potom nabehneme na "krásnych" 190,10 €. 🙂
@janina7911
Mne sa oplatilo cerpat dovolenku teraz v aprili, pretoze v 1. kvart. 2011 sme mali rozne premie a bonusy a dovolenka sa vypocitava z predchadz. stvrtroka. A keby som ju brala az po materskej, tak sa mi pocita z nejakeho pravdepodobneho zarobku, ktory je omnoho nizsi. Este si zistite presne kedy a kolko za nu dostanete. 😉
@sisi0211 To je pravda, s tým výpočtom dovolenky, to ma nenapadlo. 😅 Len mne by sa to moc neoplatilo, jednak za posledný kvartál sme nemali nejaké odmeny a tým, že som si platila DNP a čerpem PN aj z toho, tak dostávam maximum...
@mimca20 Ahoj tak mi to nedalo a šla som dnes aj Ja pre istotu k lekárke 🙂 je všetko v poriadku len mám trocha skrátený krčok no nie je to nič strašného 😉 malá je o.ka..mám dodržiavať kľud veľa odpočívať..čo si dosť dobre neviem predstaviť lebo už aj tak toho málo spravím a stále len polihujem haha 🙂 pekný deň 😀
no hurá,konečne máme aj my kočík 😀
...my už máme tiež objednaný kočík, príde po Veľkej noci Danny Sport Prestige Flowers Collection 2011,už sa neviem dočkať kedy ho budeme mať doma... 🙂
my sme kupili Casualplay Jazz Play
aj my vybalujeme kocik,kupili sme trojkombinaciu v akcii Maxi Cosi mura 4,hlavne kvoli terenu,pekny vecer prajem
@nenullienka ja si myslim,ze to len potom na domov treba kupit
aj my už máme doma kočík, pekne pripravený na povale je 😉 neviem sa dočkať kedy už s ním vyrazíme 😀
@lucia1981 Super, ja už mám tento kočík asi dva týždne doma. 🙂 Je super, zatiaľ nesklamal, nech som s ním vyvádzala čokoľvek... koľko ja som sa s ním už nabrúzdala po dome. 😀 Len som nejak nepochopila to predĺženie športovej časti... nasadiť to ide, ale že by to niečo predlžovalo, to ani že ne. 🙂 My máme farebné prevedenie daisy. Ktoré čaká vás? 🙂

@nenullienka ja som sa tiež vystrašila minule,lebo mi bolo nejak vlhko a som aj cítila,ako mi niečo šplechlo.Celé nohavičky mokré,už ma chytala panika.Ale viac sa to nezopakovalo,tak som sa už potom ukludnila.Viem,že aj v prvom tehu som behala so slipovými vložkami a teraz zas 😉