Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
super tak som natrafila na náš všetky spoločný termínový mesiac 🙂
Dobrý deň píšem za maminku je v nemocnici dnes rodila cisárskym je to bojovník dých už sám 1430 gramov a 40 cm je v inkubátore a mamina na pooperačke porodila kôli vysokému tlaku 😉 držte palce našemu Andrejovi
@mim111 Ahoj, veľmi držím palce nech sú obaja v poriadku, nech maličký dobre rastie a priberá a mamička nech sa rýchlo zotaví. 😉 😉 😉 😉 😉
ahojte baby,ako ste na tom s váhou,a koľko už vážia vaši drobcovia 🙂
@mim111 prajem vam vela zdravia a vela sil,nech malicky cim skor dorastie a priberie,drzim vam palce
@marcelka99 moj mal podla merani v 31 tt 1700 g,buducu stredu budem vediet aktualnu vahu
Ahojte, keď vám opúchajú roky a nohy bolí vás to. Ja cítim na rukách akoby boli stŕpnuté a členky ma bolia. Natierate si to niečím???? Ja mám tie ruky stŕpnuté hlavne v noci a ráno 😅 ☹
@nenullienka mne presne od včera začali opuchat spodok nôh az to tak na dotyk boli používam Elasti Q na otekle nohy ale nie som si istá či to pomáha skôr ked si vylozim nohy ale dnes to poviem dr.uvidim co mi na to povie
@mim111 gratulujem k babatku a prajem obom vela zdravíčka
@nenullienka mne radil lekar ze si mam tie opuchnute nohy a aj cele telo striekat s rozprasovacom kde si zarobim ocot s vodou.Na ten opuch to zaberie,trosku to uvolni no a samozrejme kludovy rezim a co najviac vykladat nohy.Mna navyse este aj svrbi vsetko ked trochu pripuchnem,ale musime vydrzat 😉 , ved uz to za chvilku bude.
A mimochodom tento babsky recept od lekara mi potvrdila aj suseda bylinkarka, ze je to dobre.Tak som si hned zarobila a postrekujem 😉 .
@mariro neni nad dobru radu, idem hned vyskusat 😀 , ja mam tak napuchnute ruky a prsty ze ich ani nezovriem v päst. nohy mi odpuchnu ked ich vylozim, ale ruky nie.
je to des, a to som chcela tento vikend sit, ani ihlu nenavleciem 😖
@mariro Ďakujem za radu, idem vyskúšať 🙂 🙂 🙂
@katinka71ahoj, tak to je pekná váha 😉 ,môj drobec mal na konci 30týždňa len 1300g...
ja zatiaľ neviem,čo sú to ťažkosti s opuchnutými končatinami 😉
@mim111 gratulujem k Andrejkovi a zelam obom vela zdravia a vela sil 🙂
inak co pisete tu o klystire,tak tu v rakusku ho uz nerobia,lebo pri porode ked vychadza stolica,tak porodne baby vedia ze sa tlaci hlavicka von to je pre nich znamenie,,,to sme preberali na predporodnej priprave 😉
gratulujem novemu junovciatku a hlavne vela zdravicka zelam.
sa na to zacina rozbiehat...
klystiru by som sa nebala, na tom nic nieje.
@silviadaisy30 lezat na stole, ako s teba vychadza stolica - fakt nic prijemne.
@ingemor ked clovek cita rizika epiduralu, tak radsej si povie, ze to vydrzi aj bez toho.... zeny vacsinou nespolupracuju, deti vytahuju v poslednej chvili so zvonom ci kliestami. nehovorim ze to je vzdy.. ale dakujem neprosim.
a ze "len" migrena... mavas migreny? ja som to obcas mavala pri HAK a nikdy viac...odrovnana a nepouzitelna tri dni.
ahojte, prosím vás, koľko tak bábätko spotrebuje plienok za deň? 😕

@nenullienka klystir si urcite nerob doma sama, nemusia ti to v nemocke uznat, mozes si kupit Yal v lekarni a sestricky ti daju ten, i ja som tak mala 😉