icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

monchis
29. apr 2011

@nenullienka klystir si urcite nerob doma sama, nemusia ti to v nemocke uznat, mozes si kupit Yal v lekarni a sestricky ti daju ten, i ja som tak mala 😉

marcela99
29. apr 2011

super tak som natrafila na náš všetky spoločný termínový mesiac 🙂

sissika
29. apr 2011

@mrepanova neviem, ci je to normalne, ale ja som to mala aj pred tehotenstvom, ze ked som si stlacila, tak mi odtial isla nejaka tekutina, tak neviem ...

sisi0211
29. apr 2011

@monchis
ja mam taku infosku, ze klystir uz nie je povinny
ak si das do porodneho planu, ze ho nechces, tak ti to nespravia a v tom pripade mozes YAL pouzit aj doma, hm? 😉

mim111
29. apr 2011

Dobrý deň píšem za maminku je v nemocnici dnes rodila cisárskym je to bojovník dých už sám 1430 gramov a 40 cm je v inkubátore a mamina na pooperačke porodila kôli vysokému tlaku 😉 držte palce našemu Andrejovi

nenullienka
29. apr 2011

@mim111 Ahoj, veľmi držím palce nech sú obaja v poriadku, nech maličký dobre rastie a priberá a mamička nech sa rýchlo zotaví. 😉 😉 😉 😉 😉

marcela99
29. apr 2011

@mim111 držíme palce,aby bolo obaja v poriadku...v ktorom týždni sa bábo narodilo??

marcela99
29. apr 2011

ahojte baby,ako ste na tom s váhou,a koľko už vážia vaši drobcovia 🙂

lucia963
29. apr 2011

@mrepanova je to normálne ale nevytláčaj si ju.. nemá sa to 🙂

lucia963
29. apr 2011

@mim111 prajeme veľa veľa zdravíčka aj Andrejkovi aj maminke a nech môžu isť čím skôr domenko 🙂

katinka71
29. apr 2011

@mim111 prajem vam vela zdravia a vela sil,nech malicky cim skor dorastie a priberie,drzim vam palce
@marcelka99 moj mal podla merani v 31 tt 1700 g,buducu stredu budem vediet aktualnu vahu

nenullienka
30. apr 2011

Ahojte, keď vám opúchajú roky a nohy bolí vás to. Ja cítim na rukách akoby boli stŕpnuté a členky ma bolia. Natierate si to niečím???? Ja mám tie ruky stŕpnuté hlavne v noci a ráno 😅 ☹

andysok
30. apr 2011

@nenullienka mne presne od včera začali opuchat spodok nôh az to tak na dotyk boli používam Elasti Q na otekle nohy ale nie som si istá či to pomáha skôr ked si vylozim nohy ale dnes to poviem dr.uvidim co mi na to povie

janka830
30. apr 2011

@mim111 prajem obom veľa zdravia a síl, nech čo najskorej priberie a hlavne nech je zdravý ...

andrejecka
30. apr 2011

@mim111 gratulujem k babatku a prajem obom vela zdravíčka

kukujka
30. apr 2011

@marcela99 mne vobc nepovedali kolko vazi len odmerali hlavicku,brusko a nozicku

mariro
30. apr 2011

@nenullienka mne radil lekar ze si mam tie opuchnute nohy a aj cele telo striekat s rozprasovacom kde si zarobim ocot s vodou.Na ten opuch to zaberie,trosku to uvolni no a samozrejme kludovy rezim a co najviac vykladat nohy.Mna navyse este aj svrbi vsetko ked trochu pripuchnem,ale musime vydrzat 😉 , ved uz to za chvilku bude.
A mimochodom tento babsky recept od lekara mi potvrdila aj suseda bylinkarka, ze je to dobre.Tak som si hned zarobila a postrekujem 😉 .

fleuerette
30. apr 2011

@mariro neni nad dobru radu, idem hned vyskusat 😀 , ja mam tak napuchnute ruky a prsty ze ich ani nezovriem v päst. nohy mi odpuchnu ked ich vylozim, ale ruky nie.
je to des, a to som chcela tento vikend sit, ani ihlu nenavleciem 😖

nenullienka
30. apr 2011

@mariro Ďakujem za radu, idem vyskúšať 🙂 🙂 🙂

marcela99
30. apr 2011

@katinka71ahoj, tak to je pekná váha 😉 ,môj drobec mal na konci 30týždňa len 1300g...

marcela99
30. apr 2011

@kukujka Ahoj,zdá sa mi,že v teh.knižke to budeš mať poznačené..

marcela99
30. apr 2011

ja zatiaľ neviem,čo sú to ťažkosti s opuchnutými končatinami 😉

silviadaisy30
30. apr 2011

@mim111 gratulujem k Andrejkovi a zelam obom vela zdravia a vela sil 🙂

silviadaisy30
30. apr 2011

inak co pisete tu o klystire,tak tu v rakusku ho uz nerobia,lebo pri porode ked vychadza stolica,tak porodne baby vedia ze sa tlaci hlavicka von to je pre nich znamenie,,,to sme preberali na predporodnej priprave 😉

zajo79
30. apr 2011

gratulujem novemu junovciatku a hlavne vela zdravicka zelam.

sa na to zacina rozbiehat...

klystiru by som sa nebala, na tom nic nieje.

@silviadaisy30 lezat na stole, ako s teba vychadza stolica - fakt nic prijemne.

zajo79
30. apr 2011

@ingemor ked clovek cita rizika epiduralu, tak radsej si povie, ze to vydrzi aj bez toho.... zeny vacsinou nespolupracuju, deti vytahuju v poslednej chvili so zvonom ci kliestami. nehovorim ze to je vzdy.. ale dakujem neprosim.

a ze "len" migrena... mavas migreny? ja som to obcas mavala pri HAK a nikdy viac...odrovnana a nepouzitelna tri dni.

e.lle
30. apr 2011

ahojte, prosím vás, koľko tak bábätko spotrebuje plienok za deň? 😕

zajo79
30. apr 2011

@e.lle zo zaciatku sa prebaluje fakt kazdu chvilu..aj 10x za den.

ale velke zasoby plienok nerob, dnes nieje problem poslat ocina do obchodu, pripadne behnut kupit.

monchis
30. apr 2011

@sisi0211 to si treba overit v porodnici kam ides, lebo nie vsade je to rovnako 🙂 a ci si dam yal doma alebo v nemocke je mi jedno 🙂)

kaara1980
30. apr 2011

@mim111 tak predsa to prišlo tak skoro. Gratulujem zároveň vám prajem veľa zdravia a šťastia.Hlavne sa držte,nech ste čím skôr doma. 😉 Myslím na vás