Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
moj ide k porodu a tesi sa na to 😉 ale to je ina kapitola, on je zdravotnik tak s tym nema problem..len aby nebol v robote niekde mimo ako teraz a stihol prist 😠
Tie nepremokavé podložky sú dobrá vec, ja som ich kúpila, ale v nemocnici som ich nevyužila, lebo tam m dali. Využila som ich doma a potom aj pri drobcovi, večer pred kúpaním, keď bola Simča rozbalená, aby nepocikala všetko naokolo .)) A stojí to pár eur. Teraz som kúpila 5 kusov.
Akurát si aktualizujem zoznam do nemocnice, lebo každá nemocnica vyžaduje niečo iné a zoznam čo sme dostali na príprave má dve strany 😝 tak to určite nebudem vláčiť všetko so sebou. Hlavne veľa oblečenia pre bábo, keďže v nemocnici dávajú vlastné. Hlavne doklady si idem pripraviť
No a zajtra máme prípravu s oteckami, takže môj ide so mnou, aj keď protestoval, že už na jednej bol pred 3 rokmi a nevyužil to, keďže som mala sekciu.
@kaara1980 Dva mesiace ležať dole hlavou, brala som tri krát infúzky, dostala som dva krát kortikoidy na pľúcka a magnezium, železo... a ešte som dostala nejakú alergiu na bruško, no doteraz každý lekár povedal nejaký iný verdikt, čo je to. Nakoniec to uzavreli ako tehotenskú dermatózu. Do pôrodu určite nebudem domka. Viac menej mi sľúbili týždeň doma. Tak neviem, či od piatku tam nebudem opäť. Ale aspoň som si pochystala vecičky pre drobčeka a trochu "debordelizovala" domácnosnosť. Lern Maťko je nešťastný, že pôjde maminka späť do nemocnice.
uff, tak fain, akurát mi drahý oznámil, že koncom budúceho týždňa odlieta na 3týždne za more, tak ja budem dúfať, že sa stihne vrátiť do pôrodu 😨 A mňa budú čakať najhoršie týždne pred pôrodom samú a so Simonkou. To bude paráda.
ahojte, tak už sa vám to blíži, držím veľa veľa palčekov🙂))
ahojte,ak možem tak sa k vám pridám,termín mám 21.6 🙂
@ivusik33 Ja som tiež teraz slamená vdova, ale mne sa ten môj vráti zajtra, bude doma dva týždne a potom odchádza poslednýkrát na 5 dní preč, to budem akurát v 39tt... a keďže nám pôrod hrozí skôr, tak tiež sa len môžem modliť, aby ma to chytilo vtedy, keď bude doma. 😅
@jankam76 bože,tak to ti nezávidím.Moja bývalá kolegyňa tak musela ležať v nemocnici takmer celé tehu a keďže to bolo jej prvé dieťa,tak sa už na druhé nikdy neodhodlala.
Žiaľ taký sú naši doktori,každý ti povie niečo iné....hádať vieme aj my,nie?
Chudák Maťko,ešteže sa to už kráti.Ja už teraz Jakuba pripravujem na to,že pôjdem do nemocnice ☹ .Nuž ale dali sme sa na boj,tak musíme vydržať.Ja len dúfam,že budete ok 😉
dakujem 😉
Ahojte baby tak dnes som zažila odtok hlienovej zátky. Pretpokladám, že to bolo ono. Bolo toho teda dosť 😅 😅 😅 😅 taký hlienovitý ružovkastý výtok asi za jednu polievkovú lyžicu, a ešte po troške odchádza. Ja som mala pocit akoby išla plodovka. Ja sa už začínam báť 😖 😖 😖 od včera ma pobolieva podbruško.
@nenullienka uff, no ved uz sa ti to krati 😵 Drzim ti teda palce, nech vam to rychlo a co najlahsie prebehne 🙂 Uz za chvilocku to budes mat za sebou a budes s malynkym doma. 😵
dnes sme boli zas na kontrolne CTG zas bilo srdiecko moc rychlo o tyzden zas dalsia kontrola.uz sa dako netrapim ked povedia,ze je nieco zle ved ma cele tehotenstvo strasia raz jednym potom druhym uz to tie tri tyzdne vydrzim nech uz mam drobceka von pri sebe.dnes som sa so sestrickou rozpravala o epi uz som na 100 percent rozhodnuta,ze ju chcem
@nenullienka ejha,tak tebe sa to už kráti 😉,ale zátka vraj môže odísť a pôrod môže byť až o týždeň napr. .normálne ti závidím,keď si predstavím ešte mesiac pred sebou,tak ma berú mrákoty.Inak mne keď začala odtekať plodová,tak to tieklo cícerkom
@kaara1980 ahojky, dakujem.. vsetko je v poriadku, este vcera doobeda sa objavil taky slabucky krvavy vytok, ale uz poobede a dnes vsetko v poriadku, nechcela som zbytocne stresovat.. vsak keby nahodou bol daky problem, tak by som sa urcite zastavila priamo v nemocnici bud cez den alebo na pohotovosti vecer..a ty ako?
@nenullienka
tak ty to uz mozes kazdu chvilu ocakavat teda 😉 pozeram, ze si uz v 39tt, tak nech vsetko dobre dopadne..samozrejme aj nam vsetkym a mame uz hlavne coskoro nase deturence pri sebe v poriadku.. 🙂
@janina7911
tak už len fakt dúfať, že všetko dobre dopadne a chlapi budú doma 🙂)
@ivusik33 Jasne že hej... a aj keby to na nás prišlo, nejak len bez nich odrodíme, o to nedočkavejšie sa budú ponáhľať domov 😉 (myslím totiž, že ak to na nás príde v ich neprítomnosti, nebude stačiť prekrížiť nohy a povedať si, že počkáme na tatina 😀 )
@koc1nka Tak mne sa podarilo fakt vysadiť všetky lieky, aj keď zo začiatku to bolo tak ťažké, že som to skoro vzdala, ale nakoniec sa podarilo. 🙂 Ja už som bola na spreji taký závislák, že som si fúkala aj trikrát denne a už sa to začalo prejavovať na srdiečku - búšenie a tak...
Ale ako poistku pri sebe stále nosím sprej berodual, keby náhodou ma to niekde chytí... aj pôrodníčka mi povedala, nech si lieky pre istotu donesiem so sebou do pôrodnice. Rodiť idem v KE do novej nemocnice, to je totiž u nás jediná nemocka, kde je novorodenecká JIS-ka, tak keby sa nedajboh niečo zomlelo...
ake je to pekne ze uz sa vsetky tak pripravujeme na nase deticky,,,mne to pripada ze este len pred nedavnom som rozmyslala ci sa tu prihlasit alebo nie ze s kym si tu budem pisat,,ale som rada ze som sa tu prihlasila 🙂 a ten cas strasne rychlo ubehol,a uz si piseme o porode,boze to ani neni pravda, 🙂 baby drzim nam vsetkym palce aby sme to super vydrzali do konca,uz sa nam to pomaly ale isto krati, 😀 😀

@mrepanova Ani mi nehovor. Bola som s nimi 61 dní a to neviem, či tam od piatku nebudem opäť.Už ma brali ako polovičného zamestnanca. Nech sa Vám obom darí, srdiečka.