Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@helenkasabinka Ahoj, prosím pridala by si prosim aj mna do sukromky?
@10andrea12 aj mne vychádza 11. júna 🙂
Ahoj babenky, tak sa asi pridávam k vám :D, síce som ešte nebola u lekára aby mi to potvrdil, ale tento mesiac som to vôbec nedostala a testík potvrdil hneď na prvý pokus jasne a zreteľne ,že som tehotná 😉 Aj keď priznám sa ,že ma to trošku zaskočilo, nakoľko presne takto pred rokom som rodila a som zase tehotná 🙂 . Síce sme to ešte neplánovali tak skoro ale nejak sa nám to podarilo 😀 tak budeme mať druhé babko a už sa tešíme. Prvého máme inak synčeka.
ahooj holky.. pridam sa k Vam ..mno asi som dosť mlada oproti Vám...ale babo čakám 20.Juna... už som bola aj u lekara ale srdiečko ešte nebilo v piatok idem tak uvidime ..som v 6t 🙂
@marikac asi este nie,, zacina okolo 6tt, nieco sa dozvies aj https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/v-ktorom-tyzdni-sa-pozoruje-akcia-srdiecka/
ja teraz chodim kazdy tyzden, lebo beriem duphaston,,, asi je to individualne, ak nemas ziaden problem, tak je podla mna zbytocne tam chodit casto..
@ladybirds tazko povedat,ci mam problem, citim sa super, ale je to moje prve tehu, takze som velmi nedockava a zvedava. Chcem,aby bolo vsetko ok. Kazdopadne asi nevydrzim dalsich 5t do dalsej kontroly. Opytam sa,ci mozem prist skor,ci bude srdiecko. Mam dobru gynekologicku,tak asi nebude mat nic proti.
@ivka2208 mne uz posunuli na 10teho juna
mna prsia bolia uz pomenej,,, dufam, ze to aj tak zostane... ja chodim k balintovi, ty?
ahojte.. ak mozem rada by som sa medzi vas pridala... pravdepodobny termin mame cca 14.6.2011... sice "to" prislo skor ako sme chceli/cakali ale vsetko je a snad aj bude ako ma byt🙂

@helenkasabinka dakujem a tešim sa