icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

maxiberuska
25. okt 2010

@helenkasabinka dakujem a tešim sa

jajka81
26. okt 2010

@helenkasabinka Ahoj, prosím pridala by si prosim aj mna do sukromky?

ivka2208
26. okt 2010

@10andrea12 aj mne vychádza 11. júna 🙂

zuzanka27
26. okt 2010

@marikac no caf takze stretavka v junovkach 🙂

mimi69
26. okt 2010

Ahoj babenky, tak sa asi pridávam k vám :D, síce som ešte nebola u lekára aby mi to potvrdil, ale tento mesiac som to vôbec nedostala a testík potvrdil hneď na prvý pokus jasne a zreteľne ,že som tehotná 😉 Aj keď priznám sa ,že ma to trošku zaskočilo, nakoľko presne takto pred rokom som rodila a som zase tehotná 🙂 . Síce sme to ešte neplánovali tak skoro ale nejak sa nám to podarilo 😀 tak budeme mať druhé babko a už sa tešíme. Prvého máme inak synčeka.

marikac
26. okt 2010

@zuzanka27 ahoj, mozno ja budem aj jul 😒 mne to kolise na prelome mesiaca.....

marikac
26. okt 2010

@mimi69 gratulujem 😉

alca85
26. okt 2010

@mimi69 gratulujem 😉

mimi69
26. okt 2010

@marikac ďakujem krásne a taktiež gratulujem. Podľa mojích výpočtov nám to vychádza tak niekedy začiatkom júna 🙂

mimi69
26. okt 2010

@alca85 ďakujééém 🙂

certica22
26. okt 2010

ahooj holky.. pridam sa k Vam ..mno asi som dosť mlada oproti Vám...ale babo čakám 20.Juna... už som bola aj u lekara ale srdiečko ešte nebilo v piatok idem tak uvidime ..som v 6t 🙂

zuzanka27
26. okt 2010

@marikac uvidis zajtra aky termin ti da gyndak 🙂 a aj tak 2 tyzdne hore dole 😉

ladybirds
26. okt 2010

@certica22 ahoj, ja som tyzden pred tebou, v piatok nam malo byt srdiecko, ale nic sme nevideli, tak dufam, ze tento piatok uz tam bude.. ale niekde na koniku som sa docitala, ze niekomu bilo az v deviatom tyzdni, tak sa nestresujem.....

marikac
26. okt 2010

@ladybirds
@certica22 ja som 5tt, idem zajtra na gyndu, to asi tiez nebude srdiecko,ze? kym ho teda lekarka neuvidi,bude ma pravidelne pozyvat na kontrolu? kedy je uz srdiecko?

marikac
26. okt 2010

@certica22 babatko bolo planovane?

ladybirds
26. okt 2010

@marikac asi este nie,, zacina okolo 6tt, nieco sa dozvies aj https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/v-ktorom-tyzdni-sa-pozoruje-akcia-srdiecka/
ja teraz chodim kazdy tyzden, lebo beriem duphaston,,, asi je to individualne, ak nemas ziaden problem, tak je podla mna zbytocne tam chodit casto..

marikac
26. okt 2010

@ladybirds tazko povedat,ci mam problem, citim sa super, ale je to moje prve tehu, takze som velmi nedockava a zvedava. Chcem,aby bolo vsetko ok. Kazdopadne asi nevydrzim dalsich 5t do dalsej kontroly. Opytam sa,ci mozem prist skor,ci bude srdiecko. Mam dobru gynekologicku,tak asi nebude mat nic proti.

ladybirds
26. okt 2010

@marikac ja by som tiez nevydrzala.. som rada, ze chodim kazdy tyzden, aspon viem ze je vsetko ok. niekedy sa mi aj ten tyzden zda vecnost. 😀 inac sa ani ako tehu necitim, netrpim ani nevolnostami, zopar krat ma len naplo... a stale som hladna..

10andrea12
26. okt 2010

@ivka2208 mne uz posunuli na 10teho juna

marikac
26. okt 2010

@ladybirds tak mna ani nenaplo,ani nezvraciam,vobec nic,ani prsia ma nebolia,ani necikam vela, hm, ale dobre sa mi spi od 19,00 😀 ....ja frcim,akoby som ani tehu nebola. Podam info, ako zajtra dopadnem.
Pozeram,ze si tiez z MI,ako ja, ty ku komu chodis?

ladybirds
26. okt 2010

mna prsia bolia uz pomenej,,, dufam, ze to aj tak zostane... ja chodim k balintovi, ty?

janeisha
26. okt 2010

ahojte.. ak mozem rada by som sa medzi vas pridala... pravdepodobny termin mame cca 14.6.2011... sice "to" prislo skor ako sme chceli/cakali ale vsetko je a snad aj bude ako ma byt🙂

marikac
26. okt 2010

@ladybirds ja chodim k Mudr. Pircovej.skvela zena.

marikac
26. okt 2010

@janeisha jeeeeeeeeeeej,dalsia suseda, to sme sa tu teda stretli 🙂

janeisha
26. okt 2010

@marikac ja tiez akurat pozeram ze je tu dost michalovcaniek🙂

marikac
26. okt 2010

@janeisha odkial si? ja priamo z MI...

janeisha
26. okt 2010

@marikac aj ja som priamo michalovcanka🙂 len teraz som castejsie v So u priatela🙂

marikac
26. okt 2010

🙂 @janeisha ak by ti nevadilo, niekedy mozeme dat stretko

janeisha
26. okt 2010

@marikac 🙂 kludne mozme nevadilo by mi to🙂

marikac
26. okt 2010

@janeisha dobre,niekedy zajtra ti napisem IP a dohodneme sa