Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@ajjkas Ahooooooojjjjjjj, teším sa s Tebou super!!!! 😀 Ako sa mohla stať taká chyba??? Na to by si mali dať veľký pozor. Tak už pôjdeš aj Ty, Lucia tiež nepíše, asi išla do nemocnice, možno to už má úspešne za sebou, v dobrom jej závidím.
Takže už to môžeš čakať každú chvíľu. A ako sa cítiš??? Čo cítiš???
Ja som zle spala, mala som zase tie bolesti ako pred menzesom a bolia ma aj kríže dosť.
@monitas84 som rada,že to dopadlo tak lebo keby mi to vypocitala opačne,tak to by mohlo byt nebezpecne,ale dr.,bol dnes velmi zlatý,chcel mi spravit ten hmat,ale mala je velmi vysoko,mne bruško totiž vobec nekleslo,tak povedal,že ma nebude trapit,ale že ked do piatku nič tak mi to nejak skusi urýchlit,budem rada,ked t bude aj júl,ved to by sme boli všetky 3 baby doma júlové a ked viem,že termín som mala pred dvomi dnemi,tak mi je lepsie.No lucia uz asi sla,ved tam mala byt na 8mu,dufam,ze jej to dobre dopadne. no aj ty mas bolesti,tak mozno pojdeme spolu 🙂
@ajjkas Čo to môže byť za ten hmat? Mne tu také doktor vôbec nenavrhoval, to je v móde len tade u Vás? 😀
No pôjdeme spolu? Môžme kľudne, budeme sa naraz trápiť Ty tam a ja tu. Dúfajme, že to bude rýchle a čo najmenej bolestivé. 😉 Lucia tej bude už za chvíľku dobre, bude mať svojho chlapčeka pri sebe. 🙂
Ach ako sa mala narodila tak mam brutalnu chut na cigaretu a to som bola na seba taka hrda,ze som prestala hned ako som sa dozvedela,ze som tehotna.ale musim sa drzat radsej sa zblaznim ako znovu zacat ved je to otrasny pohlad ked ide mamicka s kociarom a cigareta v ruke fuuuuuuj
@nenullienka my dávame espumisan do každého papania, aj do UM aj do môjho mliečka. Nám zatiaľ zabral. Okrem toho sme kúpili teraz nejakú novinku Nutrilon antikolikový. Ešte ho nemali v lekárni ani nahodený v kase, tak nám vystavili paragon 😀 😀 .
Musím povedať, že oproti prvému týždňu je to úžasný pokrok.
Ahojte,
takže ja som doma z poradne, ešte ma pustili, zajtra ráno ma hospitalizujú, ale s vyvolávaním pôrodu začnú v piatok ráno...naša malá bude teda už júlovčiatko🙂 ...to budem prenášať už týždeň, lekár dnes skonštatoval minimálnu zmenu, otvorená som tak na špičku prsta, takže asi sa to samo už nerozbehne...no čo už, musím to psychicky do piatku nejako vydržať
@cottoncandy jujuj,držim ti palčeky,ja som natom podobne moja,tiež piatok idu nato,som otvorena na 1prst a to je malinko,potom si napíšeme,ale na psychyku je to strasne,este 2dni,ja beham po schodoch,a nič a nič:(, ☹ ,taká som zufalaaaaaa

ahojte,tak dalšia poradna za nami,konečne sa všetko vysvetlilo,Dr zistil,že som mala zle vypočítaný termín,povedal,že dnes sa už nemoze na nikoho spolahnut,no tak mala som mat term 27.6,takže som po term,len dva dni,objednal ma na piatok,ale velmi neverí,že sa tam uvidíme,povedal,že pripravit veci nastartovat auto,vsetko doma nachystat a tak 🙂 ,že do piatku to moze kludne prist,lebo,že mi tvrdne brucho 😉