icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

ajjkas
29. jún 2011

ahojte,tak dalšia poradna za nami,konečne sa všetko vysvetlilo,Dr zistil,že som mala zle vypočítaný termín,povedal,že dnes sa už nemoze na nikoho spolahnut,no tak mala som mat term 27.6,takže som po term,len dva dni,objednal ma na piatok,ale velmi neverí,že sa tam uvidíme,povedal,že pripravit veci nastartovat auto,vsetko doma nachystat a tak 🙂 ,že do piatku to moze kludne prist,lebo,že mi tvrdne brucho 😉

ajjkas
29. jún 2011

@monitas84 inak už konečne viem ako sa ráta termín,dnes mi to vysvetlil,minule sme sa tu o tom bavili,tak ak ta to zaujma,tak den posl.men. plus 7 mesiac minus 3 🙂

monitas84
29. jún 2011

@ajjkas Ahooooooojjjjjjj, teším sa s Tebou super!!!! 😀 Ako sa mohla stať taká chyba??? Na to by si mali dať veľký pozor. Tak už pôjdeš aj Ty, Lucia tiež nepíše, asi išla do nemocnice, možno to už má úspešne za sebou, v dobrom jej závidím.
Takže už to môžeš čakať každú chvíľu. A ako sa cítiš??? Čo cítiš???
Ja som zle spala, mala som zase tie bolesti ako pred menzesom a bolia ma aj kríže dosť.

monitas84
29. jún 2011

@ajjkas Počkaj dobre tomu rozumiem? Posledný menzes som mala 26.septembra, čiže dátum pôrodu by bol 30.jún žeby??? 🙂

ajjkas
29. jún 2011

@monitas84 som rada,že to dopadlo tak lebo keby mi to vypocitala opačne,tak to by mohlo byt nebezpecne,ale dr.,bol dnes velmi zlatý,chcel mi spravit ten hmat,ale mala je velmi vysoko,mne bruško totiž vobec nekleslo,tak povedal,že ma nebude trapit,ale že ked do piatku nič tak mi to nejak skusi urýchlit,budem rada,ked t bude aj júl,ved to by sme boli všetky 3 baby doma júlové a ked viem,že termín som mala pred dvomi dnemi,tak mi je lepsie.No lucia uz asi sla,ved tam mala byt na 8mu,dufam,ze jej to dobre dopadne. no aj ty mas bolesti,tak mozno pojdeme spolu 🙂

kaara1980
29. jún 2011

@kukujka
@ingemor Ďakujem 😉 .Ja som sa jej to bála 😕

ajjkas
29. jún 2011

@monitas84 tak pri tebe mi to nejak nevychadza,, ja som mala 20.9 takže 20´plus 7 a 9-3ale u teba nejak 2 alebo 3 jul,on ked pocul,ze 20ho tak z hlavy povedal,že to mam zlý term,

kaara1980
29. jún 2011

@monitas84
@ajjkas akože tak to pekne sa takto pomýliť.Ja som si termín kukla aj na tehotenskej kalkulačke

monitas84
29. jún 2011

@ajjkas Čo to môže byť za ten hmat? Mne tu také doktor vôbec nenavrhoval, to je v móde len tade u Vás? 😀
No pôjdeme spolu? Môžme kľudne, budeme sa naraz trápiť Ty tam a ja tu. Dúfajme, že to bude rýchle a čo najmenej bolestivé. 😉 Lucia tej bude už za chvíľku dobre, bude mať svojho chlapčeka pri sebe. 🙂

ajjkas
29. jún 2011

@monitas84 on mi nepovedal,že to je ten hmat,ale vravel,že skusi tam niečo uvolnit a tym sa mi moze rýchlejsie rozb. porod o tom hmate som citala tiez len tu na MK 🙂

ajjkas
29. jún 2011

@kaara1980 vidíš ved ja tiež,pozerala som si to dost casto,ale potom som už zadavala termin porodu,tak mi to ukazovalo len v ktorm tt som,inak on tam mal dva tie kolieska a na jednom mu vysiel 27ho a na druhom 29ho,ale on sa vraj vzdy riadi tym 27ho,tak ja neviem 😖

kukujka
29. jún 2011

Ach ako sa mala narodila tak mam brutalnu chut na cigaretu a to som bola na seba taka hrda,ze som prestala hned ako som sa dozvedela,ze som tehotna.ale musim sa drzat radsej sa zblaznim ako znovu zacat ved je to otrasny pohlad ked ide mamicka s kociarom a cigareta v ruke fuuuuuuj

sissika
29. jún 2011

@kukujka tak to malého zaočkovali, nedeľu som rodila, štvrtok nás pustili a utorok sme sa museli vrátiť na to očkovanie

sissika
29. jún 2011

@monitas84 tak už som celkom dobre zahojená, s malým som nemala problémy prvé dva týždne, a teraz to začalo, nevie sa vykakať, stále tlačí a plačká ... ☹

kukujka
29. jún 2011

@sissika tak to si mal stastie,ze sa malemu este usla vakcina

sissika
29. jún 2011

@kukujka a malá ešte stále nemá to očkovanie???

kukujka
29. jún 2011

@sissika nema ho lebo uz niesu ockovacie latky a aj ostatne baby pisali,ze ani oni nemaju deticky zaockovane uvidime vpiatok si mam zas volat,ci uz prisli,ale myslim,ze odpoved bude zas rovnaka zavolajte si o tyzden

sissika
29. jún 2011

@kukujka tak to som potom fakt mala šťastie ...

kaara1980
29. jún 2011

@kukujka vydrž!!Ja som pri Jakubovi odolala ,tak som rok kojila ale potom som si zapálila a bola som tam,kde kedysi a veru som sa za seba hanbila 😠 .Teraz už nezačnem,nie nie 😕 😅

kukujka
29. jún 2011

@kaara1980 budem sa snazit ovladnut nechcem aby som mala v mliecku nieco zle a aj do penazi to hrozne islo ked som fajcila

sissika
29. jún 2011

@marcela99 pôrod bol ťažký, ale stálo to za to, keby som si mala vybrať znovu, aj tak beriem vyvolávačku ...

sissika
29. jún 2011

@kukujka ja som mala chuť na cigaretku posledný mesiac tehotenstva, teraz je to v poriadku

kaara1980
29. jún 2011

@sissika nebolo ti z nej zle?Mne katastrofálne.Točila sa mi hlava,chcelo sa mi zvracať,cítila som sa,akoby mi krv z tváre odišla 😕 .Bola som schopná len ležať,lebo som sa bála že odpadnem.Potom mi povedali,že to z vyvolávačky 😠

kaara1980
29. jún 2011

@kukujka inak,keď som bola tehotná tak sa mi často snívalo že som si zapálila 😕

sissika
29. jún 2011

@kaara1980 bolo mi zle pri konci, ale to z tých bolestí ... inak to bolo v pohode, a neležala som, len prvé tri hodiny, potom som už bola na nohách, nedokázala som ležať ... to snívanie o tom, že som si zapálila, som mala aj ja ... 🙂

kaara1980
29. jún 2011

@sissika pri prvom pôrode mi bolo zle ku koncu,to mi zas trpli ďasná a prsty na rukách.teraz ma to obišlo 😉

fleuerette
29. jún 2011

@nenullienka my dávame espumisan do každého papania, aj do UM aj do môjho mliečka. Nám zatiaľ zabral. Okrem toho sme kúpili teraz nejakú novinku Nutrilon antikolikový. Ešte ho nemali v lekárni ani nahodený v kase, tak nám vystavili paragon 😀 😀 .
Musím povedať, že oproti prvému týždňu je to úžasný pokrok.

monitas84
29. jún 2011

@sissika Ahoj, to som rada, že si dobre zahojená, že Ti je lepšie. Dúfam, že aj maličkému sa polepší. Hovorí sa, že chlapčekov bolia brušká. ☹ V tomto Ti neporadím, že čo s tým, ale tu naše mamičky poradia, tiež čítam a učím sa. 😉

cottoncandy
29. jún 2011

Ahojte,
takže ja som doma z poradne, ešte ma pustili, zajtra ráno ma hospitalizujú, ale s vyvolávaním pôrodu začnú v piatok ráno...naša malá bude teda už júlovčiatko🙂 ...to budem prenášať už týždeň, lekár dnes skonštatoval minimálnu zmenu, otvorená som tak na špičku prsta, takže asi sa to samo už nerozbehne...no čo už, musím to psychicky do piatku nejako vydržať

macaobuchova
29. jún 2011

@cottoncandy jujuj,držim ti palčeky,ja som natom podobne moja,tiež piatok idu nato,som otvorena na 1prst a to je malinko,potom si napíšeme,ale na psychyku je to strasne,este 2dni,ja beham po schodoch,a nič a nič:(, ☹ ,taká som zufalaaaaaa