Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@likoska aj ty si uz davno pridana do temy 😕 😕 😕 😅 😉
@helenkasabinka : Ahojky mohla by si aj mňa prosím Ťa prídať do súkromky? Ďakujem..
Ahojte, mňa už dva týždne trápia bolesti v podbrušku a niekedy aj kríže. Máte už niektorá niečo také ako ja? Lebo neviem či som aj neprechladla zo spodu...:(
@ivka222 aj ja som cela ubolena. Podla mna je to normalne.
@ivka222 ahojky jasne nie je problem 😉
@helenkasabinka :ďakujeeem..🙂
@ivka222 😉 😉
Tak bolesti nám trochu ustúpili, zajtra postupujeme do 17 tt. Ako ste Vy na tom maminy? V pondelok nás čakajú tie krvné testy na vrodené vady, už aby sme to mali za sebou....
@ivka222 preco pises este do verejnej,ved mas pristup do sukromky 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@ivka222 no??? tam je druzna debata 😀 😉 Ja idem pondelok do poradne.
@helenkasabinka : heh no ja by som rada písala aj do súkromky, ale ako sa tam dostanem..:D
@ivka222 klikni na tento odkaz 😉
ahojte, aj ja by som sa rada pridala k vam do sukromky, som tu nova, ale citam si vas uz dlhsie
ahojte rovesničky 🙂 , vezmete ma do spoločnej témy, kedže mame spoločný termín jun 2011, postupne Vás čítam, ale nikdy som tu nebola zaregistrovaná, ďakujem
@helenkasabinka ahojcek,tiez by som sa rada k vam pridala do spolocneho terminu ak mozem 😵
Ahojte dievcata.Aj ja sa k vam pridavam my mame termin 28.6.2011. 😉 Ak by to bolo mozne rada by som sla do sukromnej skupiny jun 2011.
@helenkasabinka ahoj prosím pridáš aj mna do súkromky? Termín mám 10.6., Ďakujem
Ahojte..ja mam termin určeny na 27.6.2011 neviem sa dočkat 🙂
ano ja som rýchla ako blesk 😀
tak ja už mám výsledky afp.Sú zlé a dr ma poslala na odber plo.vody.Mam z toho strešnú depku.
@kaara1980 no prosim Ta hned sa ukludni, tie testy niesu vobec ale vobec spolahlive, dlho sa uvazuje ze ich uz uplne zrusia, si v 17 tt, skus si vybavit skor morfoligicky uzv, amnio ked sa rozhodnes a si pri peniazoch vysledok mas do 24 hodin, vsetko bude dobre len nedepkuj, ja by som uz asi aj do riti kopla tych tupcov, za tie testy, su presne len na 60% a zvysok je v poriadku, len sa zeny vystresuju a vydesia, skodi to Tebe aj babatku. Fakt uz sa vo svete nerobia, len tu z toho nase zdravotnictvo zije, cim viac blbych vysetreni v tehu tym viac penazi ma lekar a nemocnica od statu, je to vsetko len jeden sprosty biznis, je normalne napr v Norsku, ze zena pocas tehu ide 2 x lekarovi, ak je teda vsetko v poriadku.
Takze klud, ja asi nepoznam nikoho kto ich mal v poriadku, zeny na to uz strasne nadavaju.
@daniela1974 uvidím čo povie genetik.Dr. mi povedala že ma pošle na morfologický utz.,ale až budú výsledky z amnio.300eur si ozaj nemožeme dovoliť dať za zrýchlené testy.budeme musieť počkať až na vysledky čo sú v bežnom čase.
@kaara1980 morfologicky uzv Ti budu robit v 20 tt, drzim palce ale verim tomu, ze Ta len hlupo vystrasili tie hlupe testy a fakt bude vsetko uplne OK. Na vysledky z amnio cakas 3 tydzne, nechapem preco Ti chce morfologicky urobit az po vysledkoch. Drzim palceky teda.
Baby, tie ktoré ste v súkromnej skupine...funguje Vám dnes prístup??? Lebo mne stále vypisuje, že stránka neexistuje... 😕
@kaara1980 ahoj snaz sa hlavne zostat v klude tak ako pise daniela tie testy vobec niesu presne len zbytocne strasia zeny.ja som ich povodne chcela odmietnut ,ale priatel ma prehovoril aby som na ne isla-dopadli mi dobre.viem si predstavit co teraz prezivas ale treba verit,ze malicke je v uplnom poriadku
@kaara1980 ahoj, mna tiež doktor tak vyplasil. Povedal mi že mam nejake zle vysledky z krvi, to som bola si v 10tt. Tak ma poslal na NT meranie, lenže babo bolo zle otočene, tak nič nezistili. Teraz som bola na dalšich odberoch krvi a som sa objedlala aj na utz v 20 tt. No tak som z toho dost na nervy. V piatok si mam zavolat o tie krvne testy a na ten utz idem 27.01. Tak len čakam a čakam, Tiež som už dost vystresovana. Ale musime verit že všetko bude v poriadku. Držim ti palce!!! 😉

@bublina1 skus to este raz-ja som napisala tej helenke spravu...