Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@silviadaisy30 fajn, lebo aj ja kúpem každý tretí deň a kupali sme sa v sobotu, boli sme preč na výlete a v aute sa trochu spotila keď sme sa už domov vracali...tak sme sa vykupali... 🙂 tak ak sa zajtra snád umudry
@lucire no ja som prvých 5 nabrala ešte pred otehotnením, vysadila som HAK a prestala fajčiť, a z tehotenstva mi zostalo 10.Predtým som vážila okolo 58-60, to je aj ideálna váha pre moju chrbticu.
hm, to by bolo fajn aj pre mna vždy som mala okolo 65 kg ale teraz je to o 10kg viac a to nemám problémy len mám veľke brucho ovisnuté...
@likoska ja úplne súhlasim s kaara1980 viera nie je o tom či chodíš do kostola,je to hlavne v srdci,teraz je to úplne inak,pozri čo tý farári robia,ten náš má v paži celú cirkev podla toho kolko mu zaaplatíš tak podla toho je ochotný 😒 deti chcem mat pokrstené,nech majú nejaký ten vstup do cirkvi a ked budú mat vlastný rozum tak sa rozhodnú či si chcú robit nejaké sviatosti,alebo či budú chodit do kostola,
bubu84 tiez na Teslovej sme boli. najdi si na nete ambulancia ortotop. fesi lekar tam je 😉
raz som mala pampers tie oranzove sleep and play a nikdy viac. stale my ich precikala a cenovo som prekvapena ze tie DM su za kus skoro to iste co pampers 😒 ..tak bud zdrazeli alebo pampers zlacneli. tie tesco tiez nie su zle len ked je akcia tak sa oplatia tie pampersky
ja mám stále tie tesco plienky a som s nimi spokojná
jaaj teraz sme konecne zaspinkali, cely den ziadny spanok, akurat take 5 minutove oddychovanie, asi maleho prehodim do postielky a ani ho kupat nebudem dnes..
co sa tyka tych plienok- ja som fakt skusila uz asi vsetky co sa predavaju, vsetky strasne rychlo precura a prekaka, aj Tesco, aj Lidl, DM som nekupovala zatial, tam je aj tak cena za kus vyssia ako pri Pamperskach, ale co sa tyka tych Pampersiek Active Baby 3, tie su dobre, Sleep and Play stoja za prd, tie 2 su mu aj celkovo nejake male..
pozeram, ze tu preberate nejake diety, ja som 10 kil nechala v porodnici, ale dalsich 10 kil mam stale naviac, rada by som aj cvicila, ale vraj by sa pocas kojenia nemalo cvicit, bo mozem stratit mlieko.. co sa tyka nejakej zeleniny a ovocia, ved skoro nic nemozem.. tak neviem... 😒
uz minule som sa vas chcela spytat,len som zabudla.. aj vase deticky tak vsetky veci obkakaju? my uz mame hrozne vela veciciek obkakanych a niekedy ked spinka dlhsie a sa pokaka, tak si uspini pyzamko a ked to uz je tak dobre zaschnute, tak ani prepranie na to nepomoze, uz mame hrozne vela takych flakatych veci.. a nielen v noci sa to stava, a ked su to take pekne vecicky, vobec sa to ani vyprat neda, tie zlte hovienka.. co na to pouzivate?
@kaara1980 ahoj stačí aj jeden. Mne jeden farár poradil aby som si našla niekoho kto má birmovku (stačí len jeden s birmovkou) a bude vlastne ako náhradník. Aby som tým našim farárom zavrela ústa a krstných rodičov budeme mať tých čo si vyberieme. No len malého na krst neponesú ale budú len prítomný.
@ivusik33 povedala aby som dala čajík, ona nechápe že to nezaberá. Poradila mi Bebu AR1, že je zahustená zemiakovým škrobom, dala mi nutriton na zahustenie - nič nepomáha. On je proste stále hladný. No on priberá 1,1 kg za mesiac a narastie o 3-4 cm.
@bubu84 my sme malvali tiez vecicky okakane ked sme pouzivali tesco plienky nedrzali tam dobre gumicky potom som objavila pampers sleep and play su uzasne a ani cenou niesu o vela drahsie ako tie tescove a oproti nim su tenunke,ale nic neprepustia,gumicky super drzia a este aj kamilkovo vonaju co som sa bala aby sa mala nevyhadzala s parfumovanych plienok,ale vsetko je v poriadku
@bubu84 ahoj, mne sa osvedčili Tesco, mne pampersky, huggies, precikal, tie tescové nie.
baby a ako často detičky prezliekate?teda pokiaľ sa neokakaju,neocikajú a neogrckajú.Lebo ja začínam premýšľať,či to nepreháňam ,keď ráno ju oblečiem do ,denného,(dupky a košielku) na noc do iného (rukynohy) a na druhý deň to samé,ale čistéhé. 😕 😅
ahojte kočky ja som tu dnes celý den nebola a uz dobru polhodinku vás čítam. My zatiaľ všetko v poriadku, až sa mi to zdá čudné, že mám také dobre dieťa, on tak krásne spinká, doobeda, poode, v noci, len niekedy si poplače, ale to nie je také hrozné, papá pekne, niekedy sa mi tiež zdá, že ho bolí bruško ale tak zatiaľ mi kaká pravidelne, každý den ako kedy, niekedy sa pokaká, len raz, inokedy tri krát za den, pritom kaknuté ma tiež takmer v každej plienke. Prabaľujem vždy pred kojením a nesnažím sa stále, lebo potom si zvykne, že ma stále len sucho, a to by som sa nedoplatila plienok, ale tak na to su pampers, že majú vydržať a udržať bábo v suchu. Takže keď to tak rátam, tak tých 10 krát za deň. Prezliekam tiež viac krát za deň a špinavé veci periem v persil sensitiv a všetko mi pustí a je čistučke. Všetky tu píšete, že dávate bábätkam rôzné kvapky na bruško a zatiaľ nič, neviem, mám pocit, že zatiaľ s trávením problémy nemáme. A čo sa týka jedenia ja jem takmer všetko, ale v normálnom množstve ak mám chut tak si troška dám, však to by som potom takmer nič nemohla. 🙂
dnesna noc celkom fajn najprv potiahla 6hodin vkuse potom 2,5 a 2,5 oddychli sme si trosicku
Tak som dnes začala s obrovským entuziazmom novú cestu ku "krásnej sexi postave" 😀 😀 😀 . Ráno sprcha s lynfo masážou celého tela, do raňajok liter vody, raňajky bez chleba, potom rozcvička - zatiaľ len cviky na chrbticu a trošku som sa snažila pocvičiť základnú pilates polohu. Po zaťahovaní bruška jazva nebolí, tak uvidíme. Desiata acidko, a idem chystať zdrav obed. Dnes mi MM prinesie stacionárny bicykel a môžem makať pri telke. Po obede som chcela skúsiť trochu pobehať za kočíkom, tak uvidím, lebo má problém za ním aj normálne chodiť, stále zakopávam o kolieska.
Baby už ste premýšľali o plávaní pre bábätká. Ja by som chcela začať v septembri, tak vychádza aj termín kurzu, tak hádam bude aj počasie rozumné. V Ivánke pri Dunaji je detské centrum žubrienka (http://kojenecke-plavanie.zubrienka.sk/), a celkom dobre to tam vyzerá. Poznáte to niekto?
@fleuerette držím palčeky aby si vydržala čo najviac a kilečká išli dole, ja som od včera tiež začala cvičiť, len ja sa neviem vzdať sladkého vôbec a ešte máme doma dobré domáce koláčiky z krstenia tak je to ťažké nedať si... 😝 ja mám navyše už len 5 kg ale mám pocit akoby to bolo 5 kg tuku.... 🙄 🙄 🙄
@fleuerette ahoj aj my sme chodili plávat od septembra,no tu u nás pod tatrami to s tým počasím nebolo práve najlepšie,ale nelutujem ,len ma štvalo,že na prvom kurze sme sa nepotápali,to až na druhom,ale ten som už nechcela,keby to nebolo v zime tak možno 😖 Inak super ako sa snažíš,že zdravá strava,cvičenie a tak 😉 ja sa stále napchávam,keby som mohla tak by som žila len na sladkostiach 🙂 pohybu mám síce dost pri dvoch detoch,zatial nejak nemám náladu cvičit

@lucire na melon reaguje babatko zle?