icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

sissika
27. aug 2011

@fixi3 cez deň mi vypije maximálne 60 ml, potom ako vytiahol, čo som mala v prsiach a večer je to niekedy až 120-150 ml po prsiach ...

kaara1980
27. aug 2011

@fixi3 ja budem začínať zeleninou.Ovocie až potom.A to budem radšej čerstvé robiť.Ale ak mama bude aj toho roku robiť výživu,tak ma ňou určite nabalí 😉 .Budúci rok ju budem robiť aj ja,len si musím nazbierať malých pohárikov.Chcem skúsiť sterilizáciu v umývačke riadu 😕

kaara1980
27. aug 2011

@katinka71 Lucka až taká cestovateľka po posteli nieje.Posunie sa len kúsok,takže s tým ešte problém nemáme 😉 .Ja mám babyvak minimonkey,ale v tejto horúčave som ju tam veru nechcela dávať.

kaara1980
27. aug 2011

@lucia1981 ja zas malú nanášam na rukách,lebo myslím,že je ,posledná, 😀 .

kaara1980
27. aug 2011

baby,hurá,ochladilo sa na 20st 😀 .A to bez búrky,len začalo fučať.Hurá,zajtra pôjdeme von na dlhšie

nenullienka
27. aug 2011

Takto si náš Matejko vegetí u starkej na dvore pod orechom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nenullienka
27. aug 2011

Dievčence Matej keď spí tak si krčí jedno uško, bojí sa aby mu neodstávalo ☹ 😠 😖 😢 😅 . Aj u vašich detičiek sa to stáva????

ada222
27. aug 2011

@nenullienka ahoj, aj nasa Miriamka ma stale dokrivene uska, to asi preto, ze su este take makkucke, tak sa im lahko ohybaju 🙂

ada222
27. aug 2011

my mame tiez to hojdacie a vibracne kreslo s hrazdickou, ktore je do 18 kg a nasa mala v nom v pohode vydrzi aj pol hodinu, teraz nam v nom dokonca zaspala, huraaaa 😉

katinka71
27. aug 2011

@kaara1980 zaujima ma ako sa sterilizuje v umyvacke riadu? celkom dobry napad

fixi3
27. aug 2011

@kaara1980 aj ja budem zacinat zeleninou ale chcem sa predzasobit kedze je teraz sezona....ja nechcem kupovat umele v obchode takze cerstve asi nebude radsej vyzivka...

9lea
27. aug 2011

@silviadaisy30 taký istý prípad som aj ja. Stretla ma kámiška, čo ma dlho nevidela a pýta sa ma, že čo to bude a kedy to bude, myslela som že ma porazí, vravím jej, že ja už mám a to je len tuk čo ostal 😒

9lea
27. aug 2011

@ada222 ja som zavinovačku používala asi tri týždne v júni, keď bol malý ešte maličky a keď bola zima, a aj tak som ručičky neviazala, malý spinká vždy s ručičkami ako chce a prikrývam len tenkou dečko, teraz v tých horúčavach plienkou, alebo paplonikom a všetko o.k. Inak malý s váhou nad 6 kíl sa mi už ani nezmestí 🙂

9lea
27. aug 2011

@kaara1980 môj sa v hojdacom kresielku povracka tiež, ale vydrží tam sedieť ako kedy, ale maximum je tých 15 -20 minút.

9lea
27. aug 2011

@katinka71 aj môj malý je rád na rukách, ale za to v noci spinká len v postieľke, a spinká sa mu evidentne dobre, keďže mi už tretí týždeň prespí od tej pol deviatej do rána štvrtej - piatej 🙂 Veľmi sa tomu teším

9lea
27. aug 2011

@kaara1980 tak dúfam, že zajtra sa ochladí už aj u nás, lebo sme tu mali dnes ešte nad 30 stupňov, a to sme vyberali od rána zemiaky, červená som ako rak 🙂 čo je aj troška dobre, však o 2 týždne svadba, tak budem hádam vyzerať v šatoch veľkosti 42 (predtým 36) dobre.

Inak otázka aj na ostatné maminky, môže sa chodiť do solária, keď žena kojí. Lebo mi mladšia sestra dnes povedala, že som bledá ako stena, tak jej vravím pôjdem do solárka a bude o.k., ale vlastne ani neviem či môžem ísť.

9lea
27. aug 2011

ešte by som sa chcela opýtať, či je to normálne, že maličký aj keď si odgrgne často vracká aj hodinu po papaní, nie veľa, ale vracká

macaobuchova
27. aug 2011

@9lea je normálne,mne zvykne aj po 3 hodinách,to je normálne,oni papaju vela,treba ich dat vyssie pod hlavku,neboj to by malo prejst🙂

elienka
27. aug 2011

@9lea pardon, že vám sem tak vstupujem, ale občas nakuknem aj k vám. 9lea aj moja malá takto grckávala, teraz bude mať 4 mesiace a je to výrazne lepšie, takže neboj prejde to

kaara1980
28. aug 2011

@katinka71 vraj normálne klasicky pripravíš všetko ako pri klasickom zaváraní a potom šup s tým do umývačky a nastavíš program,kde je najvyššia teplota -tých 70st.a necháš ,umyť,.povyberáš a dáš hore dnom.neskúšala som ale ešte 😕
@9lea podľa mňa sa do solárka môže,však keď to bude s mierou....
jaj veľkosť 42 som mala pred pôrodom.Teraz som niekde medzi 44-46 ☹
@fixi3 však áno,len jablká máš aj počas zimy.a ak máte záhradu,dajú sa v pohode uskladniť aj také záhradkové 😉 Ja tiež odmietam kupovať príkrmy.Viem že kadejaké tie normy splňajú a aj sa viac kontrolujú,ale ja ich kvalite neverím

9lea
28. aug 2011

@macaobuchova
@elienka
tak to som rada, že je to normálne, lebo sa mi zdalo, že to je neprirodzené, keď si odgrgne po papaní a potom ešte po hodine vracka znova. Spinkať dávam, troška vyššie.

9lea
28. aug 2011

@kaara1980 skúsim si niečo prečítať o tom solárku na nete, lebo by mi troška treba bolo, aby som bola hnedšia a v solárku to mám za 10 minút, na slnku dve hodiny denne nemám kedy sedieť 🙂

sissika
28. aug 2011

@nenullienka jasne, aj malý si stále prileží uško, zo začiatku som mu stále naprávala, ale ako pohol hlavičkou, uško mal zase skrčené, teraz to už neriešim ... vraj sa to dá do poriadku, keď tie ušká stvrdnú, či čo, tak uvidíme ...

9lea
28. aug 2011

@sissika môj mal už v brušku jedno uško troška skrčené a druhé rovné, lebo bol už tak natlačený na jednej strane, tak to bolo po pôrode normálne vidno ako má iné ušká, teraz sú už rovnaké

silviadaisy30
28. aug 2011

baby ktore ste prestali fajcit ako vam to ide dalej,,ja uz zacinam dostavat chutky ☹ aj ked pracdupovediac som si minule 2 krat potiahla a nechutilo mi chvala Bohu,lebo ja som bola velmi silna fajciarka....

sissika
28. aug 2011

@silviadaisy30 aj ja som bola dosť silná fajčiarka, aj ma to chytalo posledný mesiac tehotenstva, som o tom aj snívala, že som si zapálila, ale teraz chvala Bohu nič, zatiaľ ma to ani nenapadlo, len teraz ako o tom píšeš ... ale chuť zatiaľ nemám ...

lucia1981
28. aug 2011

@silviadaisy30 ja som nefajčila celé tehotenstvo a vôbec mi cigarety nechýbali, ale ako som prestala kojiť tak som nevydržala a sem-tam si dám slabú slimku, no najradšej by som bola bez toho, ale ja mám na to svoj dôvod, prečo som začala nie som na tom ešte stále veľmi dobre psychicky čo mi zomrel otec, tak preto, ale určite s tým už nezačínaj ....

ajjkas
28. aug 2011

@sissika ahoj,no už mám toho mlieka málo a je ako voda,no a malá je strašne nervozna,lebo tahá a nič jej nejde,tak ju nejdem zbytočne trápit,ale nevadí,stáva sa... pri prvej som si odkojila skoro 2 roky,terat skoro 2 mesiace 🙂

silviadaisy30
28. aug 2011

@lucia1981 to sa budem naozaj snazit aby som znova nezacala,len to je take zaujimave,predtym som bez toho nevedela vydrzat a teraz mi to nechyba aspon zatial a dufam ze to aj tak ostane 🙂

ajjkas
28. aug 2011

ahojte,tak ja neviem,ale aj vaše detičky papajú UM každé 2 hod? dávam sunar,má niektorá skúsenosti? nechcem jej ho robit hustý riadim sa tabulkou,no a píše tam že na den by malo dieta vypit 6 dávok,tak neviem,asi skúsim inú značku UM 😒