Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Ahojte tehuľky, 🙂
aj my čakáme svištíka v júny tak sa k vám tak troška prikmotrím...ja tiež už cítim pohyby bábetka, asi od 18týždňa..
@kaara1980
ahoj , tak som dnes absolvovala amnio, no samozrejme, ze to nebolo u mna len tak, lezala som tam nachystaná psychicky a fyzicky... upozornila som dokiho, ze mi tvrdne brucho, nech pockame chvilku, lebo ak som sa tam natiahla, tak bolo ako kamen, no on v momente vyskocil, ze on tu nebude robit amnio, az odskocil chudak....a volali primara na konzultaciu... a vysvetlili rizika a zase mi dali na rozhodnutie, ci chcem alebo nechcem.´, som myslela, ze tam na nich nakricim, ze uz ked tam lezim rozhodnuta, chcem to mat za sebou....tak teraz čakat na telefon
@mim111 fakt si si dala urobit amnio ked Ti tvrdne brucho? Co si mala zle triple testy?
@daniela1974
@zajo79 Kocky, ja tomu uz nacisto nerozumiem. V sukromke ani stek a tu sa pise...
@nattaly8 ako mna budes obvinovat? Mna? Kto ta vcera zabaval do jednej v noci???? 😠 😠 😠 a zavid mi smajlov
@daniela1974 Jaaaj, nepochopili ste to, tehule. My sme sa o tom vcera bavili, tak preto som vas oslovila.😀
ja mam termin 9.6.2011.je tu nejaka kosicanka s takzm terminom? 😉
@gordanka
@nattaly8 nechcem sa vam pliest do sporu, ale musim dat nataly za pravdu, sukromna tema je sukromna, lebo sa tam pisu veci sukromnejsieho charakteru, a ten, kto neprispieva a iba cita tam nema co robit
bud si so mnou chce niekto pokecat, a ked nie, nech si nepyta povolenie do sukromnej temy aby "cital sukromne veci ineho cloveka"
@mim111 no tomu tvojmu dokrorovi, sorry, nedala by som si ani tlak odmerat, nie to este amnio spravit, prosim na ktorej klinike to bolo?
@danula2
danula ale ja som do sukromnej ani nikdy nechcela ist a teraz mi je vycitane preco neprispievam!
helenkasabinka ma v dobrom pridala, som rada, ok, v pohode 😎
vcera som skopirovala svoje nove odkazy do oboch skupin a viac nemam co povedat, ja chcem pisat iba k veci a iba o babetkach
ja sa nemam cas vyjadrovat podrobne k tv programu, novym kniham a vsetkemu co riesite v sukromnej lebo proste mam plno inych veci co chcem stihnut a tu sa treba vyjdarovat k babetkam a veciam s tym suvisiacich
a nie som jedina, kto tam nestiha napisat 30 prispevkov denne 😖 taka je vacsina
iba malicko z vas si tam vymiena nazory uz ozaj ze na vsetko, ok vasa vec, nikoho to nerusi, ale ostatnym nevycitajte ze neziju zivot pred pc!
ja nie som cely den doma ale chodim do prace a mam aj ine povinnosti tak nevisim cely den na pc
takze kludne ja v sukromnej nemusim byt, uz sme tu raz mali taku debatu (ked os sem prisla ako nova a nevedela ako to funguje) a ja som napisala, ze budem prispievat len tu do verejnej, lebo sa mi nepacilo ako ste triedili baby na horsie a lepsie len preto ze niekto proste nemoze stihnut tolko vypisovat denne...
a danula, ty tiez prispievas tam aj tu, podla toho komu odpovedas a naco reagujes a tak mi to pride aj normalne aj spravne, no nie?
prepacte za silnejsie slova, ale tato tema ma uz fakt dost nebavi anie sme tu na to, to ozaj nie!
@gordanka nataly ta v dobrom pozvala do sukromnej, nikto ti nic nevycital
ale viac ma zaraza ina vec? ako si mozes dovolit napisat ze vycitame ostatnym ze neziju svoj zivot pred PC???
ale najzaujimavejsie je aj tak to, ze presne vies o com sa pise v sukromnej /tv program, knihy,....../, takze citat mas cas ale prispiet nie 😀
je vela dievcat ktore pridu len pozdravit a napisat dva riadky ako sa maju
a na to ak nema niekto cas, a ma komplet prelustrovane o com sa pise, tak potom pardon, asi ja tomu nerozumiem 😖
a to vycitanie som si ani ja nevsimla...
kto nechcete byt v sukromnej preco nenapisete @helenkasabinka aby vas odtial vyradila? a problem vyrieseny
tak ale nechcem tam byt, a taky mam prehlad o vsetkom 😀 😅 😠
a helenkesabinke vobec nezavidim tuto uzasnu funkciu.
@danula2
ja nemam nic komplet prelustrovane, akoby som aj mohla je tam 32 tisic prispevkov!
ako to mozes napisat ved som napisala len o knihach a tv programe na jojke, ze sa pise v poslednych prispevkoch na dvoch stranach, ktore som stihla rano pozriet lebo som nemohla spat, tot vse
fakt som tam asi nemala chodit, teraz som sa uz poucila aj vdaka vam 😒
takze koncim so sukromnou, poprosim helenkusabinku aby ma vyhodila odtial
a ked napisem tak len sem, v pohode 🙂
@zajo79
ahoj zajo,
sem tam stihnem posledne strany rychlo prebehnut, ci tam nie je nieco k veci o babetkach, ostatne ma skutocne nezaujima
mam svoj zivot a som s nim spokojna, nerada sa miesam do inych
sem chcem pisat len info k veci, ked maju ine baby cas napisat ako sa dnes a zajtra a pozajtra maju, super v pohode, ale ja to ozaj nestiham a fakt to nestiham ani podrobne citat
a zaujimalo by ma preco ste sa pustili do mna, ked tam je vacsina takych bab, co pisu este menej ako ja a ja ich chapem a rozumiem tomu ze bud nemaju co k veci napisat alebo proste nestihaju, ale to je normalne 🙂

ja mám tiež prednú lokalizáciu a cítim od 18+3 presne 🙂 a je to krásny pocit, keď viem kedy spinká a kedy sa tam krúti 😉