icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

simika23
16. sep 2011

@katinka71 no pekne a kde byvate v cudzine?.hovorím niekote deticky su proste na zmenu prostredia velmi citlive

simika23
16. sep 2011

@9lea tak potom to máš super ze si nepýta cicku v noci..ta moja stále skoro cele 3 mesiace sa budí 2-3 krát na papanie už mi z toho normalne aj sibe niekedy a rano sa citim uplne nevyspata no co uz...a s tým dudlom a flasou ani neriesim lebo u nas to je na bode mrazu

9lea
16. sep 2011

@katinka71 my sme boli teraz na svk viac než mesiac a malý bol taký istý tam ako tu, ešte sa mi zdalo, že na svk spinkal lepšie, hocikedy sa mu podarilo prespať od ôsmej večer do šiestej rána, tak dúfam, že mu to aj tak vydrží 🙂

katinka71
16. sep 2011

@mimca20 ano mam dobre skusenosti,striedam ho z nasim,maly nezbada zmenu,kupuju mi ho moje polske kolegyne ked idu na navstevu do Polska

9lea
16. sep 2011

@simika23 tak to ti verím, že si unavená. Ja som prvý mesiac a pol, tiež vstávala dva krát, tri krát za noc, a vlastne zmena v tom že malý sa budí len raz na ránom nastala keď sme odcestovali na svk, jednoducho, my začal z ničoho nič tak spinkať, možno mu prospela zmena prostredia, neviem, ale dobre že to je tak.

katinka71
16. sep 2011

@simika23 byvame v Tirolsku asi 20 km na dedine pred Innsbruckom,tak nas poriadne pocitil zmenu,v oktobri bude väcsi 4 mesacny tak dufam ze sa mu bude pacit

simika23
16. sep 2011

@katinka71 tak drzim palce nech to zvladne..no neviem si predstavit keby som s malou zostala spat niekde inde ako doma..no neviem ako by to dopadlo..a mozno by sa jej pacilo 🙂 clovek nikdy nevie.

katinka71
16. sep 2011

@9lea aj my sme nabehli na pevny rezim vecer o 19 kupanie,potom vypije 180 ml Nutrilonu o tej 20tej je v posteli ja som pri nom a budi sa o tej 5,6 rano v polospanku vypije mliecko a spime do 9tej,neda sa to porovnat tie vecerne cirkusy do polnoci co sme zazili do toho 3mesiaca

manamani1
16. sep 2011

no baby,ako?

kaara1980
17. sep 2011

@andrejecka želám ti dnes krásny svadobný deň,uži si ho,nech si ho pamätáš navždy ako jeden z najkrajších 😉

janka830
17. sep 2011

@andrejecka pripájam sa 🙂 nech sa všetko vydarí a nech ti na tvári žiari šťastie

janka830
17. sep 2011

Ahojte som si všimla že sa bavíte o režimoch...aj my sme si taký svoj vybudovali 😉 zo začiatku vždy zaspávala okolo 21:30-22:00 a budila sa okolo 3tej potom o 5tej, teraz už dlhšiu dobu zaspáva okolo 19:45 - 20:30 a prespí až do 6tej stáva s mm do roboty 😉 tiež to robíme tak aby sme najneskorej o 19:30 začali s kupaním a papaním 🙂

silviadaisy30
17. sep 2011

@andrejecka Nech laska Vasa trva vecne,
milujte sa nekonecne.
vytvorte si zivot krasny,
aby ste v nom boli stastny....

silviadaisy30
17. sep 2011

ahojte,tak u nas sa to zacina menit doteraz mala spinkala pekne skoru celu noc iba niekedy sa zobudila nadranom to som ju v polospanku nakojila a spinkala dalej,,,ale teraz posledne dni sa mi zacina budit 2 az 3 krat v noci na papanie,nechapem....mozno ze uz nemam take mliecko aby ju zasytilo na dlhsie,inak si to neviem vysvetlit...a na prechadzkach uz tiez nechce byt moc v kociari uz najradsej na rukach aby mohla okukovat okolie 🙂 rucky si tiez len pred nedavnom objavila tak ich stale oblizuje,a niekedy sa jej podari si strcit prst do pusy a to ju potom napina,ale neprestane skusa dalej,niekedy sa aj pogrcka sak aj ja by som sa ak si po jedle strcim prst do hrdla 😀 😝

zufzufmeister
17. sep 2011

@andrejecka Drž sa a nech vám to dobre dopadne, nezabudni potom foto dať 🙂

zufzufmeister
17. sep 2011

@katinka71 koľko stojí prosím ťa ten poľský nutrilon? A koľko stojí nutrilon u vás v AT?

kukujka
17. sep 2011

@silviadaisy30 ahoj mne mala prve dva mesiace spalav noci aj 7-8hodin vkuse a posledny mesiac vstava v noci kazde 3-4hodiny na papanie tak som zvedava dokedy to takto bude zto zaciatku som sa vytesovala,ze sa vyspim a teraz uz nic s toho

lencita
17. sep 2011

@kukujka mozno teraz zacina viacej papat a zacne rychlejsie rast 🙂
inak ja som od vcera slobodna mamicka..dufam ze to zvladnem 😒 bojim sa vychovavat maleho sama...

silviadaisy30
17. sep 2011

@kukujka no ved to aj my sme to takto mali,a teraz som rano taka unavena ze neviem vstat z postele 😒
@lencita ja ti verim ze mas strach,ale ja si myslim ze to zvladnes lebo teraz budes musiet za dvoch,a mozno nie stale...ja tiez obdivujem moju sestru,pri prvom synovi ostala sama a zvladla to super,no ze to neni lahke to vieme...ale ked sa pozrem napr.mam tu jednu kamosku a ma takeho muza co jej nic nepomoze este ju za vsetko kritizuje co chudinka je na nervy,tak to stale hovorim ze niekedy volis ostat sama s dietatom ako sa starat o niekoho kto si to nezasluzi....

silviadaisy30
17. sep 2011

juchu dnes sa nevari ide sa na pizzu 😀 😀

katinka71
17. sep 2011

@zufzufmeister Polsky Bebilon stoji 10 eur,v AT mame Aptamil)take iste balenie ako nutrilon v dm stoji 12,45 e

lencita
17. sep 2011

@silviadaisy30 dakujem za podporu 🙂 ten moj mi pomahal s cim sa dalo, takze to asi pocitim dost, no ale zivot ide dalej a dufam ze uz bude len a len lepsie...

katinka71
17. sep 2011

@lencita z vlastnej skusenosti viem ze je lepsie niekedy vychovavat dieta sama ako s nepodarenym chlapom,na prve dieta som bola sama,po polroku od narodenia som musela nastupit do prace do nemocnice, aby sme sa uzilvili,platit byt,exmanzel mi nedal ani korunu,mala som opatrovatelku,aj mama pomohla vtom case este pracovala,ked sme prisli domov mali sme klud isli sme kde sme chceli,a nie vycakuvat muza ktory sa ani po 3 dnoch nevratil k rodine,zase som vedela ze syn bude chciet ist studovat na vysoku skolu,ta nato by som nemala financie,a tak som urobila najtazsie rozhodnutie v zivote odisla som do rakuska opatrovat,medzi tym som si vybavila nostrifikaciu a pred 5 rokmi som sa zamestnala v domove dochodcov a po tolkych rokoch som stretla svojho najlepsieho manzela
,aj ked to bude tazke zvladnes to

kukujka
17. sep 2011

@lencita ved by som len bola rada keby zacala viac rast ved je strasny drobec uz ju vsetky deticky prerastli
drzim ti palce aby si to vsetko zvladla aj ked to bude urcite tazke urcite sa ti to podari prajem ti vela sil a nech ti drobcek robi len samu radost aby sa ti to zvladalo lahsie

katinka71
17. sep 2011

@silviadaisy30 aj maly doteraz pil 140 ml a teraz vypije 180 ml,cez den pije aj kazde 2,5 hodiny v noci od 20tej do 4 hod vydrzi

kukujka
17. sep 2011

@silviadaisy30 ja to mam dobre aspon v tom ,ze moja lia papa cca v noci tych 10minut takze sa naje a hned odpadne prelozim ju do postielky a spime obe dalej

9lea
17. sep 2011

@lencita prajem veľa síl, určite bude dobre, hlavné je, že je zdravie, potom sa už dá vyriešiť každá situácia 🙂

9lea
17. sep 2011

@andrejecka prajem krásny deň, užite si ho naplno 🙂

9lea
17. sep 2011

ahojte maminky aj vaše detičky sa už tak samé naťahujú dopredu, ten môj normálne chce zdvihnúť hlávku keď leží na chrbatiku

silviadaisy30
17. sep 2011

@katinka71 asi si kupim odsavacku aby som aspon priblizne vedela kolko mala vypije
@kukujka tak to mas dobre,mne sa to doteraz tiez takto darilo ale kedze sa v noci hned nezobudim ked sa mala zobudi lebo ona neplace len pocujem ako si mlazgoce tak ona sa prebere ak to mne dlhsie trva a potom sa chce hrat a rozpravat...

baby davate aj cajik,ja nedavam nic....