Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Baby, ktore pouzivate Gaga plienky v TESCU akcia od 21.9-4.10. za 6,65 eur. 🙂.
ahojte, chcem sa spytat, ako vam kakaju deticky? Hanka kakavala pravidelne asi 4-5 krat za den, a teraz uz 2 krat po sebe 3 dni nic. Dnes v noci som jej dala rektalnu, a vykakala take zelenohnede slizke cudo. Ako keby z nej tieklo mokre blato. No hroza. A bolo toho dost. Pediatricka tvrdi ze to moze byt nejaka viroza, ze ba s ato malo upravit.
ideme sa obliecť a fičíme na očkovanie, dúfam že nebude vela plaču
dobré ránko všetkým, tak my sme už hore, dnes som už druhý deň vstala o štvrtej, lebo minulý týždeň sa malý budil každý deň ráno o štvrtej na papanie, tak som sa prestavila, a tento týždeň sa mi už ale druhý deň zobúdza až o šiestej, čiže sa asi musím opäť predstaviť, ale o štvrtej som sa už musela ísť troška odstriekať, lebo som to už nemohla vydržať a viete čo je najhoršie, že ja keď sa takto zobudím, musím sa ísť napiť a vždy ma zoberie ešte taká chuť dať si niečo také sladké, tak mám také čokoladové cukríky a vždy si jeden, dva potiahnem, no na nervy, tak zavčas rána, už budem naozaj vyzerať ako slon 😒
@andrejecka my sa ideme očkovať až budúci týždeň a už teraz sa na to neteším.
@simika23 mne tiez nabehla uz 13,zavolaj si do socialky.Inak ked treba dostat peniaze tak to trva bez toho aby nejak upozornili alebo dali vediet,ale ked mame platit my tak uz na druhy den by najradsej upomienky posielali,svine 🙂
@kaara1980 S mojou malou tiez meta ked je na rukach,clovek niekedy nevie co ocakavat.Inak ona uz hlavicku udrzi sama,ale niekedy s nou tak meta sa smejeme ze ako keby bola nadrogovana 😉
Mne mala kakava raz za 5dni,zo zaciatku som aj rurku dala,prvy krat tiez vyletelo take hnedo zelene,ale po dalsich dnoch normalne.Vtedy strajkovala,tak potiahla viac len predneho mliecka tak mozno z toho taka farba.Par krat sa mi stalo ze i napriek rurke sa nevykakala,tak teraz ju nechavam samu.Prdka statocne,skoro stale,davam jej aj espumisan,niekedy sab simplex.Doktor vravi,ze vsetko mliecko sa jej vstrebe,tak nema co ani vykakat.Ze preto aj tak pekne pribera.Baby tie co davate espumisan,davate ho dlhodobo a ako casto po kolko kvapiek denne?Ja uz davam max.2krat za den 15kvapiek uz asi mesiac.
my ideme dnes na poradňu, som zvedavá, čo Dr povie, asi dostane malý aj druhé očkovanie, keďže prvé mal, keď mal 2 mesiace ...
a sme doma,malý mi až teraz prestal plakať, no dúfam že nebudú horúčky
Tak baby dnes som volala za tu matersku ze preco mi nenabehla a zevraj som mala poslat po 3.mesiaci kopiu rodneho listu malej aby mi dalej posielali davky..to ste vedeli?...lebo ja nie a teraz mam cakat az do dalsieho mesiaca!!!!Lebo vraj maju uz po uzávierke! A z coho si zaplatim najomne,seky atd to fakt teda neviem 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@kaara1980 veľa druhov pohybov máme v našej pamäti uložených už od počiatku, napr. kráčací reflex alebo beh u bábätiek: Deti vedia od svojho prvého dňa „behať“. Ak ich nožičkami postavíte na stôl, vykročia vpred akoby vedeli chodiť. Koncom druhého mesiaca síce tento reflex vymizne, ale vzor tohoto pohybu môžeme medzi 3. a 7. mesiacom vidieť v tom, ako dieťa kopká nohami a rozhadzuje rukami, keď leží na chrbte.
Reflexy pomáhajú deťom trénovať si svalstvo, ktoré budú neskôr potrebovať pri chôdzi či behu.
Možno je to kráčací reflex, inak už neviem.
@sisi0211 tak to po osmich dnoch musela byt riadna davka,stalo sa to malej prvykrat,alebo takto kakava bezne?moja uz 4ty den bez kakania a netvari sa dako,ze by ju brusko bolelo prdy dava ako stary chlap a hovienko nikde len na to niesom zvyknuta lebo ona mavala stolicu skoro kazd den tak mam uz aj obavy aj ked viem ,ze su zbytocne
baby to maju bordel po uradoch aj v AT,z kazdeho dokumentu si robim kopie a davam si podpisat ,kto mi to preberie na urade,sama som sa poucila ze vraj som neodovzdala dokumenty k materskej a ze vraj nic nedostanem.vytiahla som kopiu s podpisom ,uradnicka arogantne zazrela , zrazu sa zazracne vsetko naslo.
chcem sa opytat,ockovanie proti pneumokokom je na sk povinne?
baby,nosíte často deti na rukách?alebo ich nechávate vyplakať?Ja totiž malú vkuse nosím 😕 .vždy si krpaňa vyberie polohu v akej sa chce čičíkať.Buď mne na prsiach,alebo sa chce čičíkať tak ako sa detičky uspávajú,ale najnovšie prehodená cez ruku tvárou dole a mne stekajú jej sliny dole rukou...včera mi oslintala aj nohy,o podlahe ani nevravím 😕 😅
teraz ako píšem o tom slintaní ma napadlo,ako sme boli nedávno u našich a malý dobehol za mamou...,baby,ona vám oslintala celý gauč..,, a malá ogrcala všetko naokolo 😅

@zufzufmeister moja mava take cervene pod kolenami ked sa plazi po postielke ako krokodil do jazera tak si ich trosku oderie,ale zvykne to do pol hodiny az hodiny zmiznut