Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@10andrea12 dakujeeeeeeeeem no doteraz tomu nemozem uverit 😀 😵
@helenkasabinka ani ja som u doktora este nebola ja mam pco a brala som clostilbegyt kvoli anovulacnym cyklom a podarilo sa na 3 cyklus s clostilbegytom
@helenkasabinka ja tiez nie a mm ten sa tesi ako male dieta 😀 😀 😀 😀 😀
ktora mate zaujem tak Vas rada uvitam v sukromnej teme 😵 junove zlaticka 2011
@helenkasabinka, idem do súkromnej témy k tebe 🙂 gratulujem k tehu. Aj ja mám dcérku, ktorá sa narodila v máji 2008 🙂
@helenkasabinka keď som klikla na odkaz, ktorý si tu dala, tak mi to vyhodilo, že neexistuje.
@10andrea12 gratulujem, vitaj medzi nami 🙂
@avid treba mi poslat ip aby som dala pristup ale idem ta tam dat a uz ti to pojde 😉
@avid uz si tam,mas tam pristup 😵
@helenkasabinka ďakujem 🙂
@avid ja by som aj pockala, ale prisiel nato sam 😉
vcera sa mma opat spytal ze ci este nemam stale mrchu, a ja ze nie lebo som chora
tak zacal do mna hustit ze preco si nedam aspon nieco na vypotenie, a blablabla.....
potom chvilu ticho /chlap premysla 😀 😀 😀 /, a docvaklo mu to, nechcela som ho klamat, tak som sa priznala ☹
ale mohlo to byt take romanticke, no nevadi, v prvom rade sa musim vyliecit a dat dokopy, ostatne ma teraz netrapi
inak vcera som volala znamenu, usno-nosno-krcny lekar, ale bohuzial je prave na dovolenke, ale povedal mi ze su lieky ktore mozem aj v tehu, ze mam ist urcite ci najskor k lekarovi, bacil je velka svina, ublizi viac ako lieky
taky mam strach 😢
@helenkasabinka preco ideme do sukromnej temy?
@dadaga, sme sa nepochopili dobre.... Ja poznam duphaston aj utrogestan, ale doktor mi povedal, ze mi ziadne lieky neda, ze pockame az do doby dalsej MS. A nechcem aby to vyznelo, ze som s tym ok, nie som, nahnevalo ma to, ale vybodnem sa na neho aj jeho lieky, som v klude a pockam este teda tie 2tt, kedy akoze budem mat termin MS ....
Spinenie mi uz prestalo, nechcem to ale zakriknut
BTW. on nie je radiolog, nema skusenost moc s uzv, takze je mozne, ze gest vak tam prehliadol, doktor, co robi uzv bol uz na obede, ci niekde prec.... Ja verim, ze to dobre dopadne a ze mu vytrem zrak, ked tam po jeho dovci nabehnem, ze tu ma mate a uz cosi robte
preco sa stahujete do sukr temy? 😲
oki das tam aj mna prosim
aj ja sa prosim do sukromnej temy. 😵
rada by som bola aj ja vo vašej súkromnej teme
prosim aj mna pridajte....
kocky tak ste v sukromke a rada Vas tam vitam 😵
ahojte. tak ja som tiež názoru, že aby sme sa všetky júnovky presunuli do súkromnej témy. bude to tak asi naozaj lepšie. ale nech sme tam potom všetky, aby sa niekomu neukrivdilo. takže aj ja poprosím o prístup 🙂
aj ja sa chcem presunut 🙂
ahojte...tak to vyzera ze sa k vam pridam. Zatial to ale nemam potvrdene lekarkou ale snad to bude ok. Drzte palce 🙂
ahoj kocky, prave som si v lekarni kupila omylom FEMIBION 800 - vitaminy pre tehotne ale do 12 týždna tehotenstva 😅 a potrebujem od 12tt. Nemate niektora zaujem si ich odkupit za 10€? Stáli 13,11€
Inak sú to výborne vitamíny jednine obsahuju MEtafolin pre lepsie vyuzitie kyseliny listovej. Kto ma zaujem piste IP dakujem
ahojte dievcata, ja som si v utorok robila test, ukazali sa tam 2 kráásne ciarky...a este stale tomu nemozem uverit! k doktorovi sa chystam v stredu, tak som zvedava, co mi povie. myslite, ze by som sa k vam mohla pridat?
😀
jaaaj a chcela som sa spytat...na utorok som objednana ku kadernicke na farbenie, nemal by s tym byt problem na zaciatku tehotenstva?
@simko4 ahoj ja som nasla vcera krasne 2 ciarky na teste a tiez som este u doktora nebola tiez sa chystam tento tyzden
@simko4
@10andrea12 ahojte ja som si test robila vcera a tiez dve ciarky. Budeme mat spolocny termin 😀 Ja pojdem k doktorovi asi v stredu, stvrtok.

ja som este u doktora nebola ale volala som mu na mobil,ze maji dovolenku ale v pondelok mam volat a objednat sa,tak podla mrchy by som mala byt v 5tt tak snad na UTZ uz bude nieco vidiet....v decembri 2006 som mala MMT a v maji 2008 sa nam narodila krasna a zdrava dcerka Sabínka 😵