Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Ahojte baby...vidim ze tu riesite prikrmy tak ja este zatial nic ved dnes mame iba 3 mesiaciky 🙂
Ja som ale posledne noci dost zufala z tej mojej malej zaspi mi okolo osmej deviatej potom sa niekedy po hodine zobudi a nechce spat iba reve a reve...neskôr zaspi asi po hodinke potom za zobudi pred polnocu zase chce papat...a potom od tej tretej stvrtej uz iba rev nechce byt v postielke iba pri nas v posteli inak nezaspi...s priatelom sme sa nevyspali uz asi tyzden a pol je to hruza nemozu to byt zubky?? ako to zistim ma ich mat nejake zacervenane?? mozno hlupa otazka ale ani cez den nespi bohviečo musim spat s nou inak po polhodinke...Ako tu vsetky pisete ze vam prespia noc detičky tak ja sa toho asi nedockam..Som smutna ☹ ☹ ☹
Neviem ci je dobre kojit stale aj v noci ci si na to nenavykla moc ..poradte
a to mi už prespal aj 4-5 hodín v noci a večer už neplakával....mám pocit, že sme sa vrátili do novorodeneckých čias 😔
no huráá, už mi idú dať príspevky..
a teraz sa tu na mne rehoce....no nezožer ho...aj keď niekedy som na pokraji zúfalstva...
Ahojte kočky, tak ja som dnes veľa toho nenaspala, v noci sa malý o druhej zobudil a kakal, čo už bolo tretí krát za sebou a potom nie a nie zaspinkať, až o štvrtej a potom bol znova hore o šiestej a o siedmej a dnes je celý deň nervózny, nijak inak si to nevysvetľujem, len si myslím že to má zo včerajšieho očkovania. Inak mi kaká 1x za deň a včera tri krát, dnes tiež ráno a poobede, tak ho asi z toho preháňa, teraz som mu dala čipku, lebo sa mi zdalo, že je to už na neho moc, tak chudáčik plakal, a dr. nám povedal, že ak aj nenamerame vysoko teplotu, ale bude veľmi uplakaný, tak mu máme dať čipku, teraz spinká tak uvidíme dokedy.
Po dlhšej dobe som opäť späť. Pohreb sme zvládli, aj veci okolo neho. Ešte nejaké papierovačky ale to už sa dá. Našťastie som neprišla zatiaľ o mliečko, ako som sa bála - tým stresom, plačom a tak, takže pokračujeme v odstrekovaní 😀 .
Lukáško sa za ten týždeň naučil točiť na brucho a späť rýchlosťou blesku, takže sme už postavili ohrádku, okrem toho má najnovšie svoju verziu lezenia. Zaryje nos do podložky dvihne riťu a nohami sa tlačí v pred. Samozrejme má veľký odpor tak sa jeduje, som zvedavá kedy si spáli nos.
Neviem či všetko stihnem dočítať 😀 , ale niekde som tu zahliadla "príkrmy". My budeme mať 31.10 štyri mesiace, tiež už uvažujem vyskúšať na obed jednu lyžičku mrkvovej kaše, najprv ale kúpim kóóópec igelitu.
Skôr by ma ale zaujímalo či už niekto dávate nejakú kašičku na večerné kŕmenie. Kukujka písala, že ide na to 😵 , tak som zvedavá.
@dooscoby ahoj,no niekedy mi prespala aj celu noc ale uz nie budi sa aj v noci na papanie niekedy 2krat niekedy 3krat,,,inak ona mi nechcela tak casto papat asi sa potrebovala vyhladovat neviem,,,na zaciatku som ju musela budit kazde 3 hodiny na papanie den noc,,,potom som prestala a to jej bolo fajn lebo mohla vyspavat,ale iba na noc som ju prestala budit...ale netrvalo dlho a zacala sa budit sama... 🙂 cez den je to rozdielne niekedy kojim kazde 2 hod niekedy kazde 3,podla toho ako si pyta,ale ked kojim castejsie tak si len kus pocucka a dost,ale ak je to dlhsie ako 3 hod tak sa napapa pekne ...
ved uvidim ako budeme pokracovat,zatial jej to staci si myslim 🙂
dnes som riesila jasle pre maleho od buduceho skolskeho roku,bude chodit 2x 4 hod,tyzdenne bez stravy na obed si ho musim vyzdvihnut a mat doma obed navareny,gulala som ocami a pomyslela som si zlate slovenske casy,
aj moj sa zacal posledne dni budit o polnoci papat,ani oci neotvori iba kope nozkami a rozhadzuje rukami dala som mu UM vypil 180 ml a spal dalej do 5 h
baby, ako ste riešili krsty? My ideme teraz na to a vychádza nám 27 ľudí a nemám šajnu koľko treba zákuskov, alkoholu atď... Ako to bolo u vás?
baby,ja neviem...ale Lucia si neskutočne driape ruky v ústach.Keby si ich cucala,olizovala...ale ona si drie ďasná ako divá ☹ .zúrivá je ako tiger.Cumeľ nehrozí,vkuse ho do nej tytlem a nič ☹
Ahojte, tak povinné očkovanie za nami a Matej zjapal ako divý 😖 ☹ 😒 😅 .Ale zatiaľ to znáša statočne (klop, klop, klop, ......) Už má 6820g a 66 cm. 11.10.ideme na odbery tak sa strašne bojím ako dopadneme ☹ 😠 😖 😢 No a spanie v noci hrôza, budí sa každé 3-4 hod. a potom nemôže zaspať tak sa jeduje a bojuje 😖 😠 ☹ . A už tak krásne spával kde sú tie časy, že 6-8 hod 😅 😅 🙄 🙄 😕 😕 😒 😒
Ja sa musím pochváliť už mám dolu 21 kg a to som cez tehu pribrala 18 kg 😀 😀 😀 😀 😀 . Ale v pôrodnici ostalo 14 a za dva týždne zmizli aj tie 4 kg. Ja pre to nič nerobím, jem normálne, len to že som na Mateja a domácnosť sama tak to mi pomáha chudnúť. Ešte potrebujem aspoň 5 kg.
takzednes som nedala kasicku,ale hami mliecko zahustene ryzovou kasou take v krabicke uz rozrobene aby nemala nejaky velky skok rovno s mliecka papat kasu,najprv som cakala,ze s flase to nebude chciet lebo je to dost huste,ale pekne si potahla vypila 80ml co je u nej super a potom som ju ulozila spat po chvilocke zacala byt nepokojna tak som ju prilozila a este aj s prsnika trochu pocuckla takze vyborne tesim sa dnes nebol ziadny vecerny plac hned po dopapani zaspala
Baby aj vaše detičky nechcú byť v koči????? Čo to moje trdielko robí keď ho tam dám to je hrúza. Ja sa až hanbím tak reve. Už som ho skúšala dať aj do športového, ale to isté. Len tam zaspí no to musí byť strašne unavený 🙄 😅
@nenullienka moja vydrzi hodinu a pol a potom strasne revy lebo sa tam nudi tak nosim so sebou aj klokanku a ked uz zacne vyvadzat tak ju dam do klokanky a pokracujeme v prechadze tam sa jej uz paci pozera po okoli a vobec neplace
@nenullienka no moja sa jeduje keď ju tam dám ale hneď prestane, ale nemožem sa nikde zastaviť inak sa zobudí...
som vyčerpaná dnes mi malá zasa plakala od piatej a konečne sa snaží zaspať...od hladu plače ale ako prehltne tak sa začne krutiť asi bruško ju bolí, a potom keď hladná zaspí tak si ju priložím a vtedy sa napapá..už týždeň takto fungujeme...ale neviem dokedy vydrťím s mliekom tak sa nalievam tekutinami ale už mi nechutí ani piť...
simika23 zatial by som to neriesila.ono moze ist o rastovy spurt ktory sa moze prejavit prave tym nocnym kojenim co hodinku, viem ze je to narocne ale skus vydrzat do tyzdna by sa to malo upravit. asi malicka potrebuje uz viac mliecka ako rastie a tym castejsim kojenim sa ho viac vytvori. moj tiez sa este koji 2-4 krat za noc, tiez neviem co je suvisli nocny spanok ☹ a pri dcerke som do roka a pol nevedela tiez. da sa to vydrzat, skus ak sa da aj na 20 min si schrupnut to pomaha

ja diety neriesim mnepo porode som schudla vsetky pribrate kila /10kg/ do dvoch tyzdnou ale stale som pribratejsia ale neprekaza mi to ja sa citim dobre aj s tymi kilami navyse manzelovi sa pacim a komu nie tak nech sa na mna nepozera