icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kaara1980
1. feb 2011

@mim111 😉 keď ja som to už ani nevnímala poriadne.zato malý potom zo mňa vyletel ako torpédo.

mim111
1. feb 2011

@lucire
ahoj luci, ja som zažila niečo podobné ale nedostala som žiadny oxytocín ani infúzky, doktor už držal malú za vlásky a posmeloval ma, aby som zatlačila, sestrička mi nadávala a váľala sa po mne s tými lakťami 😒 , len keďže som nemala žiadne tlaky na konečník, tak to tlačenie nebolo ono...už zavolali aj druhého lekára na cisársky, no keď som si predstavila, že mám ešte zliezť a prejsť niekam na sekciu, tak som sa pozrela na doktora a sme sa tak nejak bez rečí dohodli, že ešte to skúsime. Rozstrihol ma, roztrhla som sa, ale zvládli sme to, malá vyšla a vraj mala pup.šnúru obtočenú okolo hlavy vo výške brady, takže som preto nič necítila a mali sme šťastie, že jej nič nebolo....tak ma lekár ukľudňoval, že som robila, čo sa dalo....
keď po mne tá sestra skákala, nejak mi zatlačila na hrudník divne, že som na chvíľku nič nevidela a zostala mi po tele od pŕs nahor naké malinké husté modrinky, monokle pod očami a oči som ani nemala 😀 , vyzerala som strašne, keď som sa videla v zrkadle, pripadala som si ako rozkladajúca sa mŕtvola- no ako zombie, fakt 😀 , som bola atrakcia pre lekárov, chodili sa všetci na mňa pozerať...akože porozprávať...ale chodili len za mnou a ľutovali ma....a ja som ľutovala ostatné mamičky v nemocnici, že sa na mňa museli pozerať, ja som sa videla akurát tak ráno pri hygiene pri umývadle....a vraj do týždňa to zmizne 😀 , na piaty týždeň po pôrode som mala zase bielka v očiach biele....
a ako bonus mám odvtedy jednu srdcovú chlopňu menej funkčnú a chodím ku kardiológovi 😀 😀 😀
ma potrápila, baba jedna, ale ja ju milujem, mi to všetko teraz vracia, sa o mňa stará ako mamina

druhý pôrod som si naplánovala sama na piatok, v noci som žehlila, robila drepy , dali sme malú do škôlky a o deviatej sme dobehli do pôrodnice...dali mi dve injekcie oxytocínu...a o jedenástej som už smskovala známym,
bolo to intenzívnejšie, ale rýchle, paráda, prajem každej z vás

no som sa zase rozpísala, prepáčte, berte to ako zážitky, z ktorých sa teraz smejem, keď sa dá aj vy skúste 😀 😀

daniela1974
1. feb 2011

@mim111 ako sa mohli rozhodovat o sekcii ked bola mala v porodnych cestach? Ked jej videl vlasky.

danula2
1. feb 2011

@mim111 to co je za blbost????? drzal ju za vlasky a rozhodovalo sa o sekcii?????? moja nestivalo sa ti to???????

zajo79
1. feb 2011

@mim111 ako prepac.. ale asi pozeras moc zlych filmov, lebo to co tu pises.....

chod si robit prosim ta prdel niekde inde. 😔

mim111
1. feb 2011

@danula2
nie bol tam aj môj muž...a malá bola vlasatá ako dospeláčka, tak možno preto

mim111
1. feb 2011

@daniela1974
daniela, takto som o tom nikdy nerozmýšľala....možno si nevedel dať rady....a neviem, či bola v pôrodných cestách, keď som nemala žiadne tlaky ...bola som otvorená a on videl hlavičku a vedel ju chytiť...

danula2
Odpoveď bola odstránená
helenkasabinka
1. feb 2011

@mim111 coooo???? sekcia,ked malej trcia vlasky???? akoze to co je,?? 😀 😀 😀 pobavilo ma to 😝

daniela1974
1. feb 2011

@helenkasabinka aka huňa? Z maternice trcia vlasy medzi nohami.

danula2
Odpoveď bola odstránená
danula2
Odpoveď bola odstránená
helenkasabinka
1. feb 2011

@daniela1974 akoze pobavila ma!!!! a co je catcate???? som nepochopila 😕 😕 😕 😕

helenkasabinka
1. feb 2011

@daniela1974
@danula2 😀 😀 😀 😀 😀 😀

helenkasabinka
1. feb 2011

@mim111 citas co pises? 😕

alca85
1. feb 2011

ach bože, to je aký nonsens....tá stojí asi za preverenie adminkami 😉

traktor
1. feb 2011

@alca85 vydrzat 😉

helenkasabinka
1. feb 2011

@traktor vitaj 😵

helenkasabinka
1. feb 2011

@alca85 to som chcela prave aj ja navrhnut 😀

alca85
1. feb 2011

@traktor jasnééé 😉

traktor
1. feb 2011

baby vy ste nedockave..sak cakajte... 😀 ..ja som vsade..kukam..a ..vsak viete 😉

alca85
1. feb 2011

@traktor vieme vieme, ty si sliedič číslo jeden 😝 😀

helenkasabinka
1. feb 2011

@mim111 co pises o tej chlopni preboha????? mam dost a este k tomu,ze ti zatlacila a mas modrinky,co ti srdce rozdrvila??? no krasna telenovela 🙄 🙄 u koho si prosim ta rodila?? nech sa ho spytam na ten katastroficky scenar 🙄

alca85
1. feb 2011

@helenkasabinka nóó zas tie modrinky jej nechajme 😉

helenkasabinka
1. feb 2011

@alca85 😀 😀 😀 😀 😀 nechame 😀 😀 😀

danula2
Odpoveď bola odstránená
alca85
1. feb 2011

@danula2 😀 😀 😀 to si vystihla

mim111
1. feb 2011

uf ste mi to natreli, ale aspoň ste sa pred spaním zabavili 😀 , dosť kruté, presne toto v týchto dňoch potrebujem.
to je ale moja realita, pre vás telenovela 😅
chcela som vložiť aj fotku, ako som vyzerala, našťastie ju nemám naskenovanú,lebo v tom čase digitálne fotoaparáty ešte neboli, teda my sme nemali...to by ste sa ešte len nasmiali, ani by ste nezaspali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

prajem vám krásne bezproblémové tehotenstvo a zdravé detičky

jancia
1. feb 2011

@kaara1980 , @adka.m co sa tyka toho nedostatku zeleza, skuste namiesto tabletiek z lekarne trstinovu melasu 🙂

lucire
2. feb 2011

dnešná poradna v pohode, len stále nevieme čo to bude otočený koncom panvovým a tak čo som videla bolo len bijuce srdiečko. Musíme počkať ešte mesiac do ďalšej poradne vtedy idem na krv a či mi bude robiť znovu aj ultrazvuk som sa nepýtala.