icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

adka.m
2. feb 2011

@jancia trstinová melasa to nepoznám to čo je ?

ani3012
2. feb 2011

@traktor ty si taký skrytý admin -inkognito 😀

tehula
2. feb 2011

@mim111, zlatko, ty si bud vobec ziaden porod nezazila, alebo ta dali do celkovej anestezy a daco sa ti prisnilo, nie? 😅
Baby to uz zhrnuli dost, ale toto ani v sci fi nehrozi, co si tu popisala

traktor
2. feb 2011

@tehula nerieste..ja si vsetko zapisujem..je to super..raz vydam knihu alebo natocim film..a dodatok bude..velka vdaka patri modremu koniku 😀 😉

daniela1974
Odpoveď bola odstránená
traktor
Odpoveď bola odstránená
kaara1980
2. feb 2011

zajtra ideme na morfo utz.Dúfam,že bude všetko ok

kaara1980
2. feb 2011

@jancia Dík za radu,nevieš kde ju dostať?možu to mať v biopotravinách?

mim111
2. feb 2011

@kaara1980
držím palce a uži si to 😉 , ja idem v piatok

kaara1980
2. feb 2011

@mim111 som zvedavá na to.Aj ja ti držím palce v piatok

latvia
2. feb 2011

ahojte
ak mate podozrenie, ze niekto zavadza, kontaktujte do IP adminov, na akekolvek posmesky ste uz predsa vsetky velke 😉
mim111 nie je podvodnicka, nema inu registraciu, zatial sa nepreukazalo ze by zavadzala, iba mierne poplietla vyklad svojho porodu , viacere veci sa daju upresnit, odovodnit. dufam ze ju z tejto temy nevytlacite a diskusia zabehne do starych dobrych kolaji 🙂

helenkasabinka
2. feb 2011

@mim111 je mi az divne ako jemne a nenahnevane reagujes na prispevky 😲

zajo79
2. feb 2011

no..to co napisala mim111 nebol mylny vyklad porodu..to boli take vymysly ze az...

daniela1974
2. feb 2011

ja si myslim, ze je to decko co sa hra na dospelu alebo nejaka psychicky nevyrovnana osoba, ale co sa tyka posmeskov, tak ja asi nie som velka a celkom ma bavia a kludne si to pripisujte hormonalnej nerovnovahe pocas tehotenstva. Som zla a vyzivam sa v tom.

jancia
2. feb 2011

@kaara1980 ano v bio-obchodoch by to mali mat, myslim ze aj v lekarni by sa dala zohnat. ja som si dne skupila tuto: http://www.slnecnica.sk/produkt/trstinova-melas...
tak snad nam to pomoze 😉

lusilia
2. feb 2011

a jeje, ze dakujem za vyhodenie z temy, ale asi neprispievanie v teme je porusovanie pravidiel, no neva, tak aj tak dik 😉
A teda vsetkym mamickam pekne tehulkovanie a zdrave babatka 😉

zajo79
2. feb 2011

@daniela1974 ja viem o tom, ze je normalne, ze porod nemusi ist hladko.. ze zeny maju popraskane ocne bielka, ze sestricka vytlaca babo ze sa zvali na brucho....

ale to ostatne..ine kafe. nechcem nikomu krivdit, ale bud ma mim zvlastny styl opisu deja - alebo si vela veci domyslela. nehovorim ze nieje skutocna, len je to cele "divne"

@lusilia mrzi ma ze takto beries..ale kto nepisal, tak bol vyradeny. a piseme aj sem... i ked "osobnejsie" veci nerady vytahujeme na verejnost, kde nemame prehlad, kto vsetko to moze citat. ved nato sukromna tema je..tak snad sa to da pochopit. 😉
a baby sa same priznali..mi nepiseme, ale citame..

priznam sa, je nestiham vsetko citat, vzdy strane, dve, aby bol clovek v obraze...

zajo79
2. feb 2011

a som rada, ked napisem, co a ako sa mame,..pripadne co mi akurat lezi na dusi...

bohuzial som vacsinu dna sama s detmi, tak mi to fajn padne, pokecat aj o takych "prizemnych" veciach alebo tak neako to tu bolo nazvane.. ze co je v telke, co citim, co si myslim.... kto ma deti, to pochopi.

alebo len tak, co mam nove, co maju baby nove, poradit vo vybavicke, ci "len" co uvarit...

zajo79
2. feb 2011

a priznam sa, do dnesneho dna, som bola zastanca, kto chce ist do sukromnej temy, nech pise aj do sukromnej..baby ma mozno nechapali, ale niesom zastancom triedenia ty smies a ty nie...

ale aby mal niekto pasiu z toho, ze len cita... tak to sorry. tak sa zvezu vsetci ty, co neprispievaju s takymi "clenmi" a este to aj verejne prizna, tak to teda nenennenenenene

luciaa86
2. feb 2011

adminky by si maly preverit aj niektore ''maminy'' v sukromnej teme podla mna..tam je najviac hrdiniek 🙂 a tie v sukromnej teme preco pisete sem? vam tu vadi asi kazda jedna..urcite kazda klame a podvadza nie? 😝 ked sa vas tu nikto nic nepyta venujte sa tam svojej temicke s 32 000 prispevkamy 😎 a vsimla som si ze niektore rozculuje uz aj mile spravanie sa 😀 zaujimave povahy ci to len tie tehotenske hormony? 😀

traktor
3. feb 2011

...to koho si pridate do suktomnej temy, je vasa vec, za to admin nezodpoveda, je na vas ,koho si pridate, alebo koho potom odtial *vyhodite*..je to sukromna tema 😉 ....vcera vam
@latvia napisala k mim111, prosim, nic sa nepotvrdilo a nech uz s toho mate akýkolvek pocit, nerieste to uz a hlavne jej nenadavajte do podvodnicok...ak nieco mate...a je to jedno u ktoreho uzivatela, prosim, kontaktujte do ip admina 🙂

luciaa86
3. feb 2011

@traktor uplne suhlasim netreba rypat do kazdeho druheho ako som si tu mohla v poslednych 7 stranach precitat...je mi luto ked nikto okrem tychto co stale do niecoho a niekoho rypu a ktore su tu ''najmudrjsie'' nemozu mat ani svoj vlastny nazor na vec 😒 je to ubohe,takto sa urcite jedna riadna dospela zena nesprava

lubica69
3. feb 2011

ahojte
@traktor aj ty čakáš bábätko v júni 2011?Nemáš v pase tak sa pýtam 😉

alca85
3. feb 2011

@lubica69 nie nečaká, to je len náš koníkovský špión 😉

lubica69
3. feb 2011

@alca85 aha ďakujem za vysvetlenie 😉 Ale asi nechápem potom 😅 😅 😅 A ty ako sa máš moja?

zajo79
3. feb 2011

@luciaa86 lebo je to tu verejna tema, a ked mam potrebu sa k niecomu vyjadrit, tak sa vyjadrim tu.

@lusilia zaujimave, ze neprispievas do sukromnej temy, a hned zistis, ze nemas pristup. takych co citaju, nemusime. lebo rozoberame sukromnejsie temy, a aby sme mali aspon aky taky prehlad.

a teda.... vo vsetkych sukromnych temach je to pochopene, ze kto neprispieva, tak tam nebude...len jun 2011 ma problem.

janka830
3. feb 2011

:@kaara1980 ako dopadol ultrazvuk? 😉 my sme tiež včera boli... 🙂

janka830
3. feb 2011

Ahojte 🙂

chcem sa s vami podeliť, včera sme boli na morfologickom ultrazvuku, bol to neopísateľný zážitok..síce so mnou nebol manžel ale moja mamina, ale bolo to silné..mamina sa aj rozplakala...ja som nevládala nájsť slová.. 🙂 pán doktor to dopĺňal aj 3D ultrazvukom (v gynfive), všetko je tak ako má byť a nakoniec sme zistili aj pohlavie 😀 síce dlho nám ho nechcelo prezradiť 🙂 je to dievčatko ... 🙂
manželova reakcia bola veľmi vtipná, lebo asi ako každý chlap sníval o chlapcovi 😉 prvé čo sa ma spýtal bolo a to je už 100% ?? 😀 nemohol sa pomýliť..?? 😀 ale tešil sa ako bĺša...
bol to neopísateľný zážitok...waw...

mim111
3. feb 2011

@janka830
ahoj janka, veľmi sa teším, že ti to dobre dopadlo, mne sa zdá, že kaara ho má až dnes...(uzv), tiež čakám, čo napíše a ako sa bude vytešovať -dúfam, ja idem zajtra, tak som ešte nervózna a takéto správy sa dobre čítajú 😉
no a manžel -nemá chybu