Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Ahojte, aj ja by som sa rada pridala k vám do súkromnej, chcela by som si s vami vymeniť skúsenosti. Momentálne máme problém v noci so spaním. Malého iba kojím, má už 8 kíl a posledné 4 dni v noci zle spí. Obávam sa, či nemám menej mlieka takto navečer a či teda by som nemala začať prikrmovať. No a ešte je tu jedna možnosť, že malého trápia zúbky, lebo vkuse si strká rúčky do pusy a strašne slintá. Ďakujem za každú radu.
Ahojte baby, aj ja by som sa ešte rada k Vám pridala. Síce tu zatiaľ neprispievam, ale už od tehotenstva Vás pravidelne čítam a nepriamo ste mi zodpovedali množstvo otázok. S prispievaním sa dúfam polepším. Ďakujem.
baby musíte napísať kukujka
@martina2001 je to len detská vkladná knižka.... je to zaujímavé, skús pozrieť na nete... Ja som pozerala všetky banky: tatrabanku, sl.sporiteľňu aj ČSOB ale táto sa mi zdala naj.
@ivusik33 dík
kukujka a ostatne dievcence, ak by ste dovolili, aj ja by som sa rada pridala k vam do sukromnej temy. tiez mam junovu dcerku. odkedy som na "dovolenke", pravidelne citam o vasich radostiach a starostiach a velakrat som pri vas nasla radu, vysvetlenie ci upokojenie. zatial som neprispievala, ale pokusim sa to napravit. dakujem.
náš tato má nejakú známu v Uniqa a tá nám akože dáku poradí.Aj keď som mala vybratú Farbičku,priateľ sa rozhodol,že on chce od tej známej 😠
Ahoj dievcata, dlhsie som tu nebola a co to pozeram, vytvorili ste sukromnu skupinu, preco? Chodim tu teraz pomenej, mala mi dava dost zabrat, takmer cez den nespi, len ked sme vonku, nestiham si ani navarit obed. A vecer umieram od unavy. Aj vam deticky vecer tak placu? Posledne dni ju nemozme uspat. Nic nezabera. Aj teraz je uz od stvrtej hore a nie a nie zaspat. 😒
@simika23 no presne, place ako o zivot ked je unavena a nevie zaspat, nic uz na nu nezabera, ani hojdacka, ani nosenie, ani kociar a ani fit lopta, ktora pred tym stale zabrala ked uz nic ine... konecne nam teraz zaspala, tak snad sa hned nezobudi, este nikdy nebola hore 6 hodin ako teraz, nechapem ☹ cez den spi tiez len tak pol hodky az tristvrte, iba v kociari vydrzi dlhsie ale to len ked chodime, ked zastanem, hned sa zobudi a uz reve a nie a nie zaspat....
Ahojte, chcem sa Vás opýtať, idú už Vašim bábätkám zuby? Ja mam taký pocit, že tomu môjmu sa prerezávajú horne aj dolné trojky naraz. Nemali by ísť prvé tie predné zuby?
@martina2001 ja si to fakt ani nepamätám, lebo viem, že ten limit som mala splnený a z knižky nevyberám - je to pre deti 🙂 Ale je to zaujímavé, nie??
@ivusik33 nová foto 🙂 toto sme sa rozhodli pre obe deti, lebo dávať poistenie v poisťovni je utópia 😀 akurát malého poistku zmrazíme
Ahojte. Iba dnes som sa registrovala, lebo aj ja mám chlapca Samka, narodil sa 4.6.2011 a vlastne celé tehotenstvo až doteraz som vás čítala. Bolo to zaujímavé, mali sme rovnaké problémy, deti v rovnakom veku, a preto by som sa chcela ku vám pridať. Prešli sme si všeličím, malého museli hneď prvý deň, po narodení operovať, a tak mu zachránili život, ale už je všetko v poriadku a tešíme sa spolu z každého dňa. Viac napíšem potom ak sa budem môcť ku vám pridať.
ahojte babenky, preco ste si vlastne vytvorili sukromku? ved tu uz nikto ani neprispieva... 😒

@ivusik33 má to dáko špeciálny názov tá knižka? alebo len detské sporenie? zaujalo ma to, ja sama robím v poisťovni a životky sú blbosť, ja som na neživotné poistenie