icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

martina2001
11. okt 2011

@ivusik33 má to dáko špeciálny názov tá knižka? alebo len detské sporenie? zaujalo ma to, ja sama robím v poisťovni a životky sú blbosť, ja som na neživotné poistenie

fotecka
11. okt 2011

Ahojte, aj ja by som sa rada pridala k vám do súkromnej, chcela by som si s vami vymeniť skúsenosti. Momentálne máme problém v noci so spaním. Malého iba kojím, má už 8 kíl a posledné 4 dni v noci zle spí. Obávam sa, či nemám menej mlieka takto navečer a či teda by som nemala začať prikrmovať. No a ešte je tu jedna možnosť, že malého trápia zúbky, lebo vkuse si strká rúčky do pusy a strašne slintá. Ďakujem za každú radu.

sonson
11. okt 2011

Ahojte baby, aj ja by som sa ešte rada k Vám pridala. Síce tu zatiaľ neprispievam, ale už od tehotenstva Vás pravidelne čítam a nepriamo ste mi zodpovedali množstvo otázok. S prispievaním sa dúfam polepším. Ďakujem.

andrejecka
11. okt 2011

baby musíte napísať kukujka

ivusik33
11. okt 2011

@martina2001 je to len detská vkladná knižka.... je to zaujímavé, skús pozrieť na nete... Ja som pozerala všetky banky: tatrabanku, sl.sporiteľňu aj ČSOB ale táto sa mi zdala naj.

martina2001
11. okt 2011

@ivusik33 dík

samila
11. okt 2011

@kukujka dakujem pekne 🙂

nmld
12. okt 2011

kukujka a ostatne dievcence, ak by ste dovolili, aj ja by som sa rada pridala k vam do sukromnej temy. tiez mam junovu dcerku. odkedy som na "dovolenke", pravidelne citam o vasich radostiach a starostiach a velakrat som pri vas nasla radu, vysvetlenie ci upokojenie. zatial som neprispievala, ale pokusim sa to napravit. dakujem.

terk
12. okt 2011

@ivusik33 aj my mame detske vkladne knižky vo VUB-ke, ale o tom urazovom poisteni nič neviem, je to automaticky, alebo to treba zvlast zazmluvniť?

kaara1980
12. okt 2011

náš tato má nejakú známu v Uniqa a tá nám akože dáku poradí.Aj keď som mala vybratú Farbičku,priateľ sa rozhodol,že on chce od tej známej 😠

benice
12. okt 2011

@kaara1980 Nás takmer ihneď ako som sa vrátila domov z pôrodnice otravovala jedna poisťováčka ... Bola aj u nás doma raz a potom mi vkuse vyvolávala ... Nedali sme však Maťka zatiaľ vôbec poistiť, tiež uvažujeme o vkladnej knižke, aby mal nejaké peniažky pre budúcnosť ...

kukujka
12. okt 2011

@fotecka
@nmld baby boli ste pridane

ada222
12. okt 2011

Ahoj dievcata, dlhsie som tu nebola a co to pozeram, vytvorili ste sukromnu skupinu, preco? Chodim tu teraz pomenej, mala mi dava dost zabrat, takmer cez den nespi, len ked sme vonku, nestiham si ani navarit obed. A vecer umieram od unavy. Aj vam deticky vecer tak placu? Posledne dni ju nemozme uspat. Nic nezabera. Aj teraz je uz od stvrtej hore a nie a nie zaspat. 😒

simika23
12. okt 2011

@ada222 ahoj aj moja mala place pred kazdym spanim a aj vecer niekedy az tak ze si myslim ze sa zadusi...tiez mi cez den spi pomenej neviem co to ma byt ..iba take pol hodky ona ma

ada222
12. okt 2011

@simika23 no presne, place ako o zivot ked je unavena a nevie zaspat, nic uz na nu nezabera, ani hojdacka, ani nosenie, ani kociar a ani fit lopta, ktora pred tym stale zabrala ked uz nic ine... konecne nam teraz zaspala, tak snad sa hned nezobudi, este nikdy nebola hore 6 hodin ako teraz, nechapem ☹ cez den spi tiez len tak pol hodky az tristvrte, iba v kociari vydrzi dlhsie ale to len ked chodime, ked zastanem, hned sa zobudi a uz reve a nie a nie zaspat....

kukujka
13. okt 2011

@ada222 keby si citala stranky dozadu tak by si vedela preco sa sukromka vytvorila prepac ak to vyznelo hnusne,ale je to tak

sissika
13. okt 2011

@kukujka neviem sa do tej súkromky dostať, to prečo???

kukujka
13. okt 2011

@sissika jaj chrust ja som poplietla tvoj nick,ale uz je to v poriadku tak sup medzi nas

zuziq8
14. okt 2011

@kukujka chcela by som sa pridat k vam do sukromky, zo starej ma vyhodili este ked som lezala tehotna v nemocnici a teraz som nasla tuto 🙂

mimca20
14. okt 2011

@zuziq8 Napis to kukujke.

ada222
14. okt 2011

@kukujka nevadi, no myslis, ze ked si nestiham navarit ani obed, tak stiham citat vase prispevky par stran dozadu? 😉 a mozem teda k vam do skukromnej? 🙂

nikita.n
14. okt 2011

Ahojte, chcem sa Vás opýtať, idú už Vašim bábätkám zuby? Ja mam taký pocit, že tomu môjmu sa prerezávajú horne aj dolné trojky naraz. Nemali by ísť prvé tie predné zuby?

ivusik33
14. okt 2011

@terk myslím, že je to automaticky, ak je tam min. zostatok 1000 eur... ale o tom zostatku neviem presne koľko tam má byť (a samozrejme, ak sa nevyberá z knižky)

martina2001
14. okt 2011

@terk
@ivusik33 pre úrazové poistenie na tej vkladnej, musí byť zostatok 700eur, a vtedy je to automatický, pre 100% úrok navyše sa z nej nesmie vyberať. Som to hneď kukla vtedy, keď si mi o tom písala

ivusik33
14. okt 2011

@martina2001 ja si to fakt ani nepamätám, lebo viem, že ten limit som mala splnený a z knižky nevyberám - je to pre deti 🙂 Ale je to zaujímavé, nie??

martina2001
14. okt 2011

@ivusik33 nová foto 🙂 toto sme sa rozhodli pre obe deti, lebo dávať poistenie v poisťovni je utópia 😀 akurát malého poistku zmrazíme

jendralka
15. okt 2011

@nikita.n ahoj, moj bude mat v nedelu 4 mesiace a tiez mam pocit, ze zuby budu coskoro 🙂) slintame neskutocne, nestiham susit podbradniky a co chyti to je v puse 😀 ... a este k tym zubkom ... vecsinou idu prve predne, no kamoska ma dceru a jej vysli prve ocne 😀D

jnana1
16. okt 2011

@kukujka ahoj, ako by som sa mohla dostať k vám do súkromky?

alzbetka71
18. okt 2011

Ahojte. Iba dnes som sa registrovala, lebo aj ja mám chlapca Samka, narodil sa 4.6.2011 a vlastne celé tehotenstvo až doteraz som vás čítala. Bolo to zaujímavé, mali sme rovnaké problémy, deti v rovnakom veku, a preto by som sa chcela ku vám pridať. Prešli sme si všeličím, malého museli hneď prvý deň, po narodení operovať, a tak mu zachránili život, ale už je všetko v poriadku a tešíme sa spolu z každého dňa. Viac napíšem potom ak sa budem môcť ku vám pridať.

lubkasungirl
18. okt 2011

ahojte babenky, preco ste si vlastne vytvorili sukromku? ved tu uz nikto ani neprispieva... 😒