Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@kaara1980 tak toto je naozaj vtipné 🙂 mudr. Drábek aj mne robil morfo aj k nemu idem toho 21. na 3D 🙂 veľmi sa teším, lebo on tak ľudsky zrozumiteľne všetko povie. No nám povedal že to už z tohoto čo sme boli na morfe nám to dá na cd/dvd a bude tam teda aj z toho morfa pár vecí aj z toho 3D, lebo som chcela už vtedy fotky a mi povedal že by to bolo zbytočné keď toho 21vého nám to dá na cd 🙂
@janka830
no v tej medifere to bolo tiež bez čakania, boli sme tam tak 30-45min, neviem presnejšie...potom on niečo povypisoval a zase sme šli dnu, už bez detí, vôbec to nevyzerlo ako v zdrav.stredisku 😀 , platia som 78€, čo mi prišlo dosť...ale ja som potrebovala jeho....tak sme to neriešili...
baby ktore cakate junovciatko a uz zacinate kupovat vybavicku,mam otazocku...aku velkost kupujete?oplati sa aj 56,ci radsej velkost 62?a mozem kupit aj s kratkymi rukavmi,ci radsej dlhe?nebude babenku zima v kratkych rukavoch?alebo zase naopak,nebude mu teplo v dlhych rukavoch cez leto?
ahoj, ja mám dvoch júnových chlapcov,
mala som aj veľ. 56 ale len málo, lebo Kubko sa narodil 3950 g a 52 cm takže asi za 2 týždne sme prešli na 62-ku
a mali sme aj krátky rukáv, hlavne body, lebo bolo teplo, keby bolo náhodou chladnejšie, dáš na to body košielku alebo nejaký kabátik s dlhým rukávom
ahojte, dlhsie som tu nebola, mali sme doma nejake problemy a vidim, ze mi uz aj zrusili pristup do sukromnej miestnosti 😖 Nic to, nie kazdy moze cele dni sediet pred internetom. Tak budem pisat sem.
@lucia1181 Mam ten isty problem, znami mi radia aj s kratkym, ked su horucavy, tak je to vraj v pohode, ale ku veceru, ked sa ochladi, tak s dlhym. Uvidime potom, zatial nekupujme vela.
@lucia1181 Ja si idem kúpiť aj 56 moja Nikolka keď sa narodila tak mala 2620g a 45 cm tak aj ta 56 jej bola troška veľká, ale to záleží aké veľké bábätko sa ti narodí ale jednú súpravičku v tejto veľkosti si kúp a potom ti už manžel dokúpi buď väčšiu, alebo tú istú veľkosť to je môj názor 😉
my sme tiez vynosili aj 56tku... take ako kabatiky - to som take male ani nemala, len strikovane dva svetriky take mini, ale body a polodupacky - tie ano, ja nemam rada ked to tak planta....
@tinipini @disky @adka.m dakujem za odpovede,tak ja budem objednavat z internetovej stranky,lebo som na pn dlhodobo a budem az do konca tehu a nejak ani nie je cas behat po obchodoch.urobim ako radite,objednam prevazne s kratkymi,plus nejake dlhe rukavy,kabatiky,nejake opalovacky,par kuskov c.56 a ostatne radsej uz 62.tazko povedat ake velke babo sa narodi,ale budem mat planovany cisarsky o 10 dni skor ako mam termin porodu,takze predpokladam,ze babo nebude ziadny valibuk 🙂.
@disky no ono sa tu nedavno riesilo,ze vyhadzovali zo sukromnej skupiny z dovodu,ze tam baby nepisali,alebo tam dlho neboli.ja som tiez chcela ist do sukromnej,aj som ziadala o pristup uz davno,ale nic z toho nebolo.nevadi,sak mozme pisat aj sem.ale ked tak uvazujem,je aj dobre,ze ma tam nepridali,lebo tiez by som prispievala malinko,kedze je malo casu na internet pri dvoch detoch a teda by som pravdepodobne tiez bola vyradena.skor by som si asi tiez len citala co maju baby nove,porovnala vysledky z ultrazvukov,ale pisala by som asi malinko a uznavam,ze do sukromnej skupiny patria skor baby co prispievaju castejsie,takze pre mna je lepsie byt tu 🙂.a ved nezalezi na tom ci sme v sukromnej skupine,alebo v tejto,dolezite je,ze sa mame kde poradit,ked nieco potrebujeme vediet,alebo jednu druhu povzbudit a utesit,ked nieco nevyjde tak ako by malo,pripadne ked vysledky z vysetreni nedopadnu najlepsie.ja osobne som tu nasla uz kopec odpovedi na moje otazky a som rada,ze tato stranka existuje 🙂
@zajo79 no sak to,tiez nemam rada,ked to planta na babenku.svetriky vsetky co som nasla,tak kazdy ma kapucnu a to neviem ci je dobre,sak babo to bude tlacit,ked bude lezat a cez leto mu davat kapucnu na hlavicku asi nebude vhodne.
a este otazocka baby.....budete kupovat aj postolky,ci uz nie?pocula som,ze uz sa nedavaju.
@kaara1980 nie nemám tam svojho gynekológa, gynekologičku mám v ružinove pani Zacharovú..a ta mi dala kontakty na ultrazvuky a povedala mi kde čo ponúkajú a my sme si vybrali gynfiv.. 🙂 pretože sa mi veľmi páči systém akým tam všetko prebieha bola som tam na ultrazvuku aj pred tým hneď v 12tt z toho mám aj foto a bola som spokojná tak tam ostanem čo sa týka ultrazvukov 🙂
je mladý, ale tak dlho ako sa tomu rozumie 😉 sa mi páči že striedal ten 2D a 3D už pri tom morfologickom ...manžel je odcestovaný tak bola so mnou moja mamina, a tej aj slzy vyhŕkli...
inak ja som zo záhoria, ale chodila som do BA do školy, mám tam gynekologičku tak tam chcem aj rodiť asi v Ružinove..ty kde budeš rodiť?
@mim111
ja som bola normálne na poradni celé tehotenstvo prebieha bez komplikácie, a toto je naše prvé bábetko..myslela som si že na morfologický ultrazvuk kde skontrolujú všetky orgány a tak sa chodí normálne ..ja chcem ísť na každý možný ultrazvuk len aby som čo najčastejšie videla našu bambuľku... 🙂
no za normálny ult som v 12tt platila 9,96€ -to sa platí vlastne za objednanie na presný čas. ak chceš fotografiu z toho normálneho tak sa platí 3€...
tento morfologický ultrazvuk ktorý robia v 20tt (a v okolí 20tt) tak sa dá spraviť jedine že chceš k tomu aj 3D ultrazvuk a spolu to víde 73,3€ . Je to ako taký balíček...
odkial si? lebo som čítala že si spomínala že nie si z BA, ani ja nie som 😉 som z okresu senica ..záhorie...
Ja som postolky este nekupovala a ani nejdem, pockam co mi povedia v nemocnici ked sa narodi babo. No a co sa tyka oblecenia, tak vcera ked som to naukladala do skrine zistila skom ze malicky nema sancu to vynosit, tak som si povedala,ze uz nic nekupujem,ale ked chodim po obchodoch tak jednoducho neviem oddolat 😉
@mim111 uz som sa objednala na to 4D sono, ideme 28.2. neviem sa dockat 😀 No a pytala som sa na ten nahradny termin v pripade, ze by sa babo neukazalo, tak ze ho davaju...
To ze ked budu take horucovy tak budem babatku obliekat kratke body a ponozticky mi je jasne, ale stale som na vazkach co mu obliect ked pojdeme z nemocnice. Nevie niekto poradit? Ja som myslela nad tenkym bavlnenymi nohavicami, tenke tricko s dlhym rukavom, ciapocka,ponozticky a pripadne ho prikrijem tenkou dekou.
@mrepanova no mne ked sa narodila prva dcerka 1.6.2001,tak pri odchode z nemocnici mi ju obliekala sestricka (rodila som v ruzinove v bratislave) a dala jej body s dlhym rukavom,pancuchy,na to kosielku,dupacky,tenku ciapocku,svetrik a zabalila ju do perinky a potom do deky.ako poviem ti,ze uz o 10 minut bola mala uplne prepotena a plakala,tak som ju v aute povyzliekala a nehala som jej iba to body a pancuchy a zakryla dekou

@kaara1980 prepáč že sa vám do toho miešam ale kam chodíš na Ult...? lebo ja mám tiež termín na 3D na 21.2. ... 🙂