icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

lucire
7. feb 2011

@zajo79 no dufam, že teplo bude i keď ktovie. snáď teraz so mňa nebude ustráchaná mamina ako pri prvom. 😕

lucire
7. feb 2011

@mim111 autosedačku, to mi je jasné 🙂 . ja som ho v zavinovačke mala dost dlho, teda mi to prišlo praktické a bola som si istejšia keď som ho držala aspoň sa tak netrepal, dokonca keď spal v zavinovačke tak bol kľudnejší

janka2504
7. feb 2011

Caute tehulky dnes sme boli na morfo všetko je ako ma byt 🙂 tak sa tešíme len stále nevieme čo to bude pani dr nebola moc ochotná povedala že je zle otoceny ma pokrcene nozicky ale že vyzera to na babu tak o mesiac snáď sa ukáže :(

janka2504
7. feb 2011

Caute tehulky dnes sme boli na morfo všetko je ako ma byt 🙂 tak sa tešíme len stále nevieme čo to bude pani dr nebola moc ochotná povedala že je zle otoceny ma pokrcene nozicky ale že vyzera to na babu tak o mesiac snáď sa ukáže :(

bubu84
7. feb 2011

@janka2504 Ahoj Janka, ja tak isto, minuly pondelok som bola na kontrole, tiez sa nam neukazalo, ostava nadalej inkognito.. 😎

kaara1980
7. feb 2011

ja som malého mala v zavinovačke raz,pri ceste z porodnice.potom som ho len na ňu dávala ležať,lebo sa lepšie dvíhal z postieľky

bubu84
7. feb 2011

od dnes na PN.. ☹ musime sa z tej teploty a kaslu dostat..

mim111
7. feb 2011

@lucire
som si spomenu, že aj ja som ich dávala do zavinovačky, keď mali horšiu noc, ukľudňovalo ich to...tak ešte vtedy, som to používala a ešte keď prišli babičky na návštevu, lebo tie sa ich báli zobrať na ruky také 3kilové, tak som ich vždy zabalila...ale tak v normálnom živote, som to moc nepoužívala a teraz, keďže bude leto, tak zavinovačke dávam šancu len ako podložke 😀

mim111
7. feb 2011

@bubu84
tak to vylež 🙂 držím palce...

bubu84
7. feb 2011

@mim111 dakujem, od piatku to trva, teplotu som sa snazila znizovat vlaznou sprchou, len v sobotu sa to uz nedalo, musela som si dat Paralen, dnes som isla k lekarke, predpisala mi zatial len Bioparox a Calcius s tym, ze keby sa nepodarilo znizit tak jedine ten Paralen,tak dufam, ze to nejak zvladneme a dostaneme sa z toho.. cajiky, ovocie, odpocinok..to teraz potrebujeme

wurmm
7. feb 2011

cavte baby, junovky, aj my cakame prirastok v juny 😎 teraz som vas tu nasla, tak sa k vam pridavam 😵

bubu84
7. feb 2011

@wurmm ahojky 😉

wurmm
7. feb 2011

@bubu84 ahoj, tak dufam ze teplotka ti klesne a vsetko bude zase na poriadku, tak ako ma byt, prajem skore uzdravenie

bubu84
7. feb 2011

@wurmm dakujem ..

lucire
7. feb 2011

@bubu84 aj ja som pred týždňom bojovala so silnou nádchou že mi hlava išla prasknúť, našťastie bez teploty a tiež som sa iba čajíčkovala. Tak snáď sa na mňa už nič nenalepí. prajem rýchle uzdravenie 🙂

lucire
7. feb 2011

@janka2504 ja tiež až o mesiac, i keď som nedočkavá 😒

janka2504
7. feb 2011

@lucire no vsak ani mi nehovor ja som sa nevedela dockat toho to a odisla som taka sklamana fnuk ale aspon je mimi zdrave a ma vsetko co mam mat 🙂

janka2504
7. feb 2011

@bubu84 len ja som bola taka nasrata lebo keby chcel doktorka tak ho troska postucha ale ona len ze no nevidno to ma skrcene nozicky tak nic

bubu84
7. feb 2011

@janka2504 ja tak isto, malo skrcene nozicky, lekar, vsak uvidime za mesiac 😒 no co uz budeme cakat dalsi mesiac.. chceli sme ist aj na 3D,ale tym ze som teraz chora,tak to riesit nebudeme teraz..

bubu84
7. feb 2011

@lucire dakujem.. ja to uz mam po druhy krat, po mesiaci, len vtedy som nemala teplotu..

janka2504
7. feb 2011

@bubu84 aj my ideme o mesiac na 3d musíme to nejak vydržať 🙂 akurát pozerám že si z mostu ja bývam v luznej toje kúsok 🙂)

tehulkamajka
7. feb 2011

Ahojte tehulky 🙂 tak ako sa darí? Nám zatiaľ výborne 😉 !!!máme termín na 5.6! Dnes sme práve začali 24.tt,, na 4D ultrazuku nám povedali, že budeme mať chlapčeka, z čoho sa teší hlavne môj mužíček 😅 je veľmi pyšný že bude mať synčeka 🙂 !!! aj ked ja by som mala radšej dievčatko 😀 ! dúfam, že vaše tehuľkovanie prebieha min. tak dobre ako to moje 🙂 I Už sa veľmi tešíme na jún, bude to náš prvý anjelik 🙂 ...mimochodom splodený vo svadobné ránko 😝
Nech sa vám všetkým darí a držím palčeky 🙂

mrepanova
8. feb 2011

casto tu spominate akesi morfo....to je co? Ja som objednana na 4D, to mi tam budu robit?

wurmm
8. feb 2011

Ahojte, aj ja pozdravujem, nam sa dari zatial dobre, v piatok idem na organ screening, tak dufam, ze vsetko bude v poriadku, tiez nam doktor na poslednom sone este nevedel povedat, ze co cakame, tak snad v piatok budem vediet a ak nahodou aj nie, tak nevadi, najneskor v juny sa dozviem co mame 🙂

daniela1974
8. feb 2011

@mrepanova morfo je morfologicke vysetrenie ultrazvukom - vysetrenie a meranie dietata - meria sa dlzka stehenej kosti, obvod hlavicky a bruska - je tam asi 15 merani este vaha a celkova dlzka a tak. Morfologicky uzv sa robi v 20 tt a 30 tt tehotenstva. Vysledky sa zapisuju do tehot. knizky.

mrepanova
8. feb 2011

@daniela1974 Aha, take meranie mi robil teraz na poslednom sone...povedal ze vizera byt vsetko v poriadku

daniela1974
8. feb 2011

@mrepanova tak to 4D budes mat len take zazitkove 😎

mrepanova
8. feb 2011

@daniela1974 No ja som to aj tak brala, ze idem iba pozriet drobca ako vizera 🙂 kedze som ani o morfe netusila...

svetluska4
8. feb 2011

ahojte kocky, na buducej poradni mi budu robit glokozovy test. Mala som si kupit glukozu, a este z prveho tehu si pamatam ze to mam vypit nalacno potom 2 hodky o hlade pockat a idu mi brat z prsta krv. Lenze som zabudla v akom mnozste vody mam tu glukozu rozpustit 😒 Neviet enahodou? glukozy je 75g.

mrepanova
8. feb 2011

@jankam76 Prosim ta nevies kde sa da v Ziline kupit podprsenka na kojenie a materska nocna kosela?

daniela1974
8. feb 2011

@svetluska4 2 dcl vody (niektore baby pisali, ze si tam daju citron)

svetluska4
8. feb 2011

@daniela1974 Dakujem pekne, si moja zachrana 🙂 Mne ta chut nerobi problem, mne to prvy krat chutilo, aj som vravela dokymu ze mozeme takyto test robit aj kazdu poradnu 😀