Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Caute tehulky dnes sme boli na morfo všetko je ako ma byt 🙂 tak sa tešíme len stále nevieme čo to bude pani dr nebola moc ochotná povedala že je zle otoceny ma pokrcene nozicky ale že vyzera to na babu tak o mesiac snáď sa ukáže :(
Caute tehulky dnes sme boli na morfo všetko je ako ma byt 🙂 tak sa tešíme len stále nevieme čo to bude pani dr nebola moc ochotná povedala že je zle otoceny ma pokrcene nozicky ale že vyzera to na babu tak o mesiac snáď sa ukáže :(
ja som malého mala v zavinovačke raz,pri ceste z porodnice.potom som ho len na ňu dávala ležať,lebo sa lepšie dvíhal z postieľky
od dnes na PN.. ☹ musime sa z tej teploty a kaslu dostat..
@lucire
som si spomenu, že aj ja som ich dávala do zavinovačky, keď mali horšiu noc, ukľudňovalo ich to...tak ešte vtedy, som to používala a ešte keď prišli babičky na návštevu, lebo tie sa ich báli zobrať na ruky také 3kilové, tak som ich vždy zabalila...ale tak v normálnom živote, som to moc nepoužívala a teraz, keďže bude leto, tak zavinovačke dávam šancu len ako podložke 😀
@mim111 dakujem, od piatku to trva, teplotu som sa snazila znizovat vlaznou sprchou, len v sobotu sa to uz nedalo, musela som si dat Paralen, dnes som isla k lekarke, predpisala mi zatial len Bioparox a Calcius s tym, ze keby sa nepodarilo znizit tak jedine ten Paralen,tak dufam, ze to nejak zvladneme a dostaneme sa z toho.. cajiky, ovocie, odpocinok..to teraz potrebujeme
cavte baby, junovky, aj my cakame prirastok v juny 😎 teraz som vas tu nasla, tak sa k vam pridavam 😵
Ahojte tehulky 🙂 tak ako sa darí? Nám zatiaľ výborne 😉 !!!máme termín na 5.6! Dnes sme práve začali 24.tt,, na 4D ultrazuku nám povedali, že budeme mať chlapčeka, z čoho sa teší hlavne môj mužíček 😅 je veľmi pyšný že bude mať synčeka 🙂 !!! aj ked ja by som mala radšej dievčatko 😀 ! dúfam, že vaše tehuľkovanie prebieha min. tak dobre ako to moje 🙂 I Už sa veľmi tešíme na jún, bude to náš prvý anjelik 🙂 ...mimochodom splodený vo svadobné ránko 😝
Nech sa vám všetkým darí a držím palčeky 🙂
casto tu spominate akesi morfo....to je co? Ja som objednana na 4D, to mi tam budu robit?
Ahojte, aj ja pozdravujem, nam sa dari zatial dobre, v piatok idem na organ screening, tak dufam, ze vsetko bude v poriadku, tiez nam doktor na poslednom sone este nevedel povedat, ze co cakame, tak snad v piatok budem vediet a ak nahodou aj nie, tak nevadi, najneskor v juny sa dozviem co mame 🙂
@mrepanova morfo je morfologicke vysetrenie ultrazvukom - vysetrenie a meranie dietata - meria sa dlzka stehenej kosti, obvod hlavicky a bruska - je tam asi 15 merani este vaha a celkova dlzka a tak. Morfologicky uzv sa robi v 20 tt a 30 tt tehotenstva. Vysledky sa zapisuju do tehot. knizky.
@daniela1974 Aha, take meranie mi robil teraz na poslednom sone...povedal ze vizera byt vsetko v poriadku
@mrepanova tak to 4D budes mat len take zazitkove 😎
@daniela1974 No ja som to aj tak brala, ze idem iba pozriet drobca ako vizera 🙂 kedze som ani o morfe netusila...
ahojte kocky, na buducej poradni mi budu robit glokozovy test. Mala som si kupit glukozu, a este z prveho tehu si pamatam ze to mam vypit nalacno potom 2 hodky o hlade pockat a idu mi brat z prsta krv. Lenze som zabudla v akom mnozste vody mam tu glukozu rozpustit 😒 Neviet enahodou? glukozy je 75g.
@svetluska4 2 dcl vody (niektore baby pisali, ze si tam daju citron)
@daniela1974 Dakujem pekne, si moja zachrana 🙂 Mne ta chut nerobi problem, mne to prvy krat chutilo, aj som vravela dokymu ze mozeme takyto test robit aj kazdu poradnu 😀

@zajo79 no dufam, že teplo bude i keď ktovie. snáď teraz so mňa nebude ustráchaná mamina ako pri prvom. 😕