icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

zajo79
27. feb 2011

@adka.m niekedy to byvalo uz zarobene z lekarne, a to bol iny hnus. takto s citronom je to celkom fajn.

bubu84
27. feb 2011

@adka.m takze hovoris, ze si mam citron zobrat k lekarovi 😀

kaara1980
27. feb 2011

@mim111 na 3d bolo super....malý ten obzeral obrázky na stenách 😉 .Bude Lucia 😀

cottoncandy
27. feb 2011

@bubu84 držím palce, to zvládneš...ja idem až 16. marca, mám prísť ráno nalačno a predtým si z lekárne vyzdvihnúť už zarobenú gebuzinu, ale mám si so sebou priniesť tiež aj citrón, tak to hádam nebude také zlé, mne ešte lekárka poradila, aby som deň predtým nejedla veľa sladkého, ale dala si radšej niečo slané... názory sú rôzne, väčšinou to nikomu nechutí, ale stretla som sa aj s názorom, že to bolo fajn a chutilo to ako veľmi sladká šťava z kompótu...ja si myslím, že s tým asi nebudem mať problém, keďže mi teraz extrémne chutí všetko sladké, ale ktovie🙂

adka.m
27. feb 2011

@bubu84 Ja som si to zarobila doma tak neviem

mim111
27. feb 2011

@kaara1980
jééj tak aj malý bol s vami? teší sa? musela som zavolať aj moje baby a pozreli sme ju...je krásna 😉 si mala počuť tie nadšené komentáre...si dostala taký úsmev na povzbudenie od Lucky 🙂

kaara1980
28. feb 2011

@mim111 ďakujeme.Kukal na monitor malý a vytešoval sa.Potom som mu ukázala fotky a videá ešte doma.3koda,že sem sa nedá dať video.Na FB mám video z toho ako sa usmiala 😉

mrepanova
28. feb 2011

Ahoj vsetky, dnes ideme na 3D/4D, som zvedava ci sa krpec ukaze...vecer napisem

lucia963
28. feb 2011

@mrepanova tak držíme palčeky nech je všetko ako má byť 🙂

arhanta
28. feb 2011

@mrepanova tiez drzim palceky,len si daj pozor aby si neprechladla pri tom 3D ako ja,, pol hodky mi robil ultrazvuk, brusko som mala ladove a na druhy den sa objavilo palenie pri moceni a aj zelenkavy vytok :( to sme tam boli v piatok.

mrepanova
28. feb 2011

@lucia963 @arhanta Dakujem, a dufam aj ja ze vsetko bude OK. No dufam ze tam teda neprechladnem,ale hadam tam bude mat teplucko 🙂 este som tam nebola,ani neviem kde to presne je. Tak uvidim

mrepanova
28. feb 2011

@lucia963 @arhanta Dakujem, a dufam aj ja ze vsetko bude OK. No dufam ze tam teda neprechladnem,ale hadam tam bude mat teplucko 🙂 este som tam nebola,ani neviem kde to presne je. Tak uvidim

mrepanova
28. feb 2011

mrepanova
28. feb 2011

akosi mi to tu vela krat nebehlo 🙂

arhanta
28. feb 2011

@mrepanova a kam ides? Vies ani mne sa to nezdalo, ale potom ako povedal ze sa uz mozem utriet do uteraka pozeram, ze ake chladne brusko mam 😒 no a uz bolo (aspon, ze topanky som mala obute)... dnes stipanie pri moceni,,

mrepanova
28. feb 2011

@arhanta Idem do ZA k Hartelovi

mrepanova
28. feb 2011

No tak ja som akurat dosla z toho 3D. Krpec sa nam neukzal, hlavickou bol zaboreny do placenty a k tomu ju mam este moc hrubu. Tak nas preobjednali za 5tyz. A kedze je krpec cele tehotenstvo tak nalepeny na placente tak sme sa s panom dr. dohodli ze ak sa to nebude dat ani na buduce tak urobi vsetky tie meranie organov, pupocnej snury atd.
Ale aspon mi potvrdil, ze pipik neodpadol 😀

cottoncandy
28. feb 2011

Baby, neviem, či ste sa tu už o tom bavili, ale chcem sa spýtať, či niektorá z vás už chodí na cvičenia pre tehotné a aké máte s tým skúsenosti? Oplatí sa chodiť pravidelne, alebo stačí párkrát (odkukať správnu techniku) a potom sa dá už cvičiť aj doma? 🙂

kaara1980
28. feb 2011

@mrepanova no to ste mali smolu 😒 .Ale niektoré mamičky tvrdia,že okolo 30tt je krajšie 3d,tak hádam vám chce malý ukázať niečo lepšie 😉

janka830
28. feb 2011

@cottoncandy ahoj no ja chodím na cvičenie pre tehotné do ružinova na to skupinové..a myslím že sa oplatí tam zájsť, poisťovňa ti prepláca 4cvičenia a myslím že je to v pohode..neni to príliž náročné 🙂 ja idem zajtra už na posledné..🙂

cottoncandy
28. feb 2011

@janka830 ja pôjdem najprv skúsiť asi na Kramáre, ešte neviem... a ty chodíš na cvičenie priamo do nemocnice alebo niekam inam? 🙂 Keď ideš teraz posledný raz, potom, budeš cvičiť doma? Ja presne neviem, čo mám od toho cvičenia očakávať...niektoré moje kamošky chodia na klasické cvičenie k pôrodným asistentkám alebo do nemocníc, iné radšej na brušné tance, gravidjogu, plávanie alebo cvičenie na fitloptách, tak trochu sondujem, lebo ja neviem, ktorým smerom sa vybrať🙂

janka830
28. feb 2011

@cottoncandy ja chodím normálne do nemocnice na skupinové cvičenie...celkom sa mi to hodí lebo nie som z BA ale z okresu Senica a tu také možnosti na okolí moc nie su a toto je raz týždenne takže to neni pre mňa až také hrozné...hej plánujem cvičiť doma aj keď neviem či sa k tomu dokopem 🙂 tiež som chcela ísť na to plávanie a cvičenie čo si hradíš sama to je niekde na záhradnickej aj ale robia to tam takým štýlom že je to vždy v piatok ale nie každý len keď sa nazbierajú min. 3..raz som tam volala vo štvrtok a ešte nevedeli či to bude, takže je to skorej pre baby ktoré sú z BA.. brušné tance znejú super 🙂 inak aj tam cvičíme väčšinou na fitlopte 🙂

moti1
28. feb 2011

Ahojte dievcata....aj ja cakam v juni 16 🙂

cottoncandy
28. feb 2011

@moti1 ahoj🙂

cottoncandy
28. feb 2011

@janka830 ja som si fitloptu aj kúpila, len potrebujem nakopnúť a odkukať, ako na to...

moti1
28. feb 2011

@cottoncandy ahoj, ako sa mas?, ja sedim s nozkami hore 🙂 maly kope a kope 🙂 a ja sa vytesujem a vytesujem

janka830
28. feb 2011

@cottoncandy tak na tých cvičeniach toho obkukáš veľa, to ti tam stačí zájsť dva razy 😀 neni to nič ťažké, ja mám tiež doma fitloptu len som sa do toho nedokázala dokopať ale asi budem musieť 🙂

janka830
28. feb 2011

@moti1 ahoj 🙂 a kde ideš rodiť ? ja mám termín 17teho ..🙂

moti1
28. feb 2011

@cottoncandy aj ja som si kupila fitloptu, a na nete najdes plno videi ako cvicit na fit lopte, dokonca aj tyzden po tyzdni

moti1
28. feb 2011

@janka830 ahoj, ja budem rodit v Saci v KE 🙂