Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Ahojte, tak ja som tiez pred tyzdnom nasla // a uz som stihla ist aj k doktorovi na potvrdenie. Sice este nebolo vidno srdiecko, len malu bublinku ale sa strasne vytesujem. Termin by som mala mat co som si ja pozerala tak 7.6. Mohli by ste aj mna zapisat do tej sukromnej temy? Dakujem 🙂
ahojte . Môžem sa pridať? ja to mám potvrdené zatiaľ len z krvných testov, no a na ultrazvuku vraj "niečo" videl , ale nebol si istý 😕 no krvné testy a domáce tehotenské hádam neklamú. inak mate už nejaké príznaky, pretože ja mám stale závraty a bolesti v podbrušku, ale tie už prestali, no jasne a spinkám veľa, pre istotu mi vypísal kratku PN. 🙂
ahojte ja dneska idem k DR aj ked som bola objednana az buduci stvrtok ale vcera som mala strasne bolesti..nastastie som nekrvacala ale pre istotu dneska idem aby sa nahodou nieco nestalo..snad tam nieco uvidi
Ahojte, aj ja sa k Vam mozno pridam. Na buduci tyzden mam prist na kontrolu, to by som mala byt v 6tt, no uvidim. I ked sa musim pripravit na dlhe cakanie znova v cakarni. Rano o siestej nastupena a mozno sa o 8smej dostanem na radu. Mojmu doktorovi sa da objednat, ale tak 3 mesiace dopredu. haha. Drzte palce 😉
@lucka1987 Aha, tak to drzim palceky. Mne ukazoval vak malicky na ultrazvuku, ale ze to je este skoro, ze este uvidime. Tebe hlavne drzim palce, nech vsetko dobre dopadne. A viem, ze ti to hovori kazdy, ale nestresuj sa, snaz sa nemysliet na to. Ja sa stale upokojujem, ze ak to ma byt, tak to bude(lebo tiez stresujem, hlavne, ked mam niekedy pocit, ze som dostala mrchu 🙂 ). Napis mi ako si dopadla a neboj vsetko bude OK.
Ahojte dievčatá
Môžem sa k vám pridať???Zatiaľ len tak neoficiálne Včera som si našla // tak zajtra k dokimu na krv na potvrdenie 😉
@lubica69 jej gratulujem a kludne sa pridaj do nasej sukromky 😉
@helenkasabinka jej vy máte súkromku? 🙂
@lubica69 ano dala som ti pristup do nej 😉
@l.lara jej gratulujeeeem 😵 😵 😵 😵

mozem sa aj ja k vam pridat do sukromnej temy? ...vcera bola slaba ciarka, dnes uz velmi pekne viditelna, tak snad sa podarilo 😉