icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

majka_k
9. okt 2010

nie ešte neberiem nič, aj som si myslela ýe nieco skočím kúpiť ale...neviem ked doki neč nevravel....

majka_k
9. okt 2010

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lubica69/ ale myslim ze meuskodia nejake vitaminky

majka_k
9. okt 2010

@helenkasabinka ďakujem 🙂

majka_k
9. okt 2010

Tak rada by som sa pochválila rodinke...ale neviem či to nieje ešte skoro...čo myslíte??? Zatiaľ o tom vie len môj manželíček...

lubica69
9. okt 2010

@majka_k a ty si dala link na môj fotoblog 😅 😀 si sa asi pomýlila

majka_k
9. okt 2010

@lubica69 hej hej 🙂 🙂 🙂

lubica69
9. okt 2010

@majka_k tak ešte keď tak počkaj Ja chcem aspoň do 12tt počkať aj keď neviem či vydržím 😅

lubica69
9. okt 2010

@majka_k 😀

majka_k
9. okt 2010

@lubica69 ja viem aj s manželom sme sa tam dohodli ale keď ja by som tak rada niekomu povedala... ☹ Ale asi počkám dokiaľ sa bude dať 🙂 Neviem či až do 12 tt vydržím ale asi nie...

lubica69
9. okt 2010

@majka_k no ja na základe aj toho,že mám za sebou 2 potraty takže do toho 12tt budem chcieť počkať Aj keď viem,tuším a aj dúfam,že to tento krát dotiahnem do úspešného konca 😀 😀 😀

majka_k
9. okt 2010

@lubica69 júúúúj tak to je mi strašne ľúto, na toto radšej ani nemyslím lebo by som sa asi zbláznila...držím pršteky nech ti bábätko rastie a hlavne zostane v brušku... 😉

lubica69
9. okt 2010

@majka_k presne ani nemysli Určite to pekne krásne dotiahneme 😀

fleuerette
9. okt 2010

Ahojte babulky pridávam sa k vám. V utorok ráno vyšli 2 čiarky, tak som po obede hneď letela na gyndu. No a v stredu ráno už mi volala sestrička. Zatiaľ sa tešíme len vo dvojicu a potichúčky. Budúci týždeň mám prvé vyšetrenie, porom nejaké odbery. Tak dúfam že bude všetko OK, a budeme to pôcť všetkým oznámiť, 😵

majka_k
9. okt 2010

@lubica69 tak presne ja sa neuveriteľne tešííím tak si ani nepripúšťam že by sa niečo mohlo stať...no samozrejme že v kútiku sa sledujem na každom kroku 🙂 či sa niečo nedeje... A k tomu ma ešte aj pobolieva bruško ☹

lubica69
9. okt 2010

@fleuerette ahoj vitaj medzi nami a blahoželám 😀

lubica69
9. okt 2010

@majka_k to pobolievanie je Ok neboj 😉

majka_k
9. okt 2010

@fleuerette vitaj medzi nami a blahoželám 🙂

majka_k
9. okt 2010

@lubica69 si ma potešila že to je v poriadku...už nech je 29.10. a nech počujem biť srdiečko a budem už spokojnejšia... 🙂

lubica69
9. okt 2010

@majka_k nebooooj 😀
Idem ja už kočky Dobrú a zajtra pa pa 😉

majka_k
9. okt 2010

Dobrú noc všetkým 🙂

fleuerette
10. okt 2010

ďakujem ďakujem, si ma majka s tým sledovaním potešila, som tehotná "len pár hodín" a sledujem každé pichnutie, začínam si pripadať ako svok 😀

helenkasabinka
10. okt 2010

@fleuerette ahojky kludne sa pridaj do nasej sukromky 😉

vavrenka
10. okt 2010

ahojte, babulky, ja sa sem hlasim zatial iba potivhu a nesmelo - mam // test, (v pi 21DC som si urobila test), dnes 23 DC ciarocka silnie), len MS mam dostat az o 3-5 dni, tak az potom sa budem vytesovat. Ale nedalo mi to, aby som nenapisala do tejto temy 😉
drzte a, nech vsetko dobre dopadne 🙂

helenkasabinka
10. okt 2010

@vavrenka jej dakujeme a aj tebe zelame vela stastia a nech ciarocka stale len a len silnie 🙂

lubica69
10. okt 2010

@vavrenka veľmi držíme palčeky nech mrška nedorazí 😀

emka0
11. okt 2010

@lubica69 ahoj, ja mam podobne zle skusenosti ako ty. Tiez som mala uz 2 MA .Moc ma mrzi co sa ti stalo. a viem presne ako sa citis! tak si drzme palceky nech nam to do tretice uz konecne vyde!! Ja som teraz v 6tt a vo stvrtok mam ist k doktorovi, tak uvidime! ahoj a davaj na seba pozor 😉

lubica69
11. okt 2010

Ahojte dievčatá
Dnes máme zas krásny dnk 😎
@emka0 áno áno držkáme si všetky palčeky
Ja bežím na tú genetiku a potom po výsledky z krvi 😉 tak som zvedavááá 😀

l.lara
11. okt 2010

ahojte, vitam nove mamicky a aj ja prajem vsetkym krasny slnecny dnicek.. 🙂

@lubica69 cakame na spravicky..drzim paste.. 🙂

fleuerette
11. okt 2010

ďakujem ďakujem, ako výsledky???

lubica69
11. okt 2010

Ahojte dievčatá
Tak ja už to mám za sebou Tehu potvrdené len stále neviem tt Genetika za mnou Mám prísť zas v 17tt kôli možnému odberu plodovej vody ak bude nutné ale ja dúfam,že nie
Nasadený duphaston,femibion800,vitamín E a anopyrin Takže sa cítim ako dôchodca s toľkými liekmi 😅
No a zajtra mám ísť zas na hemato a dajú mi asi nejaké injekcie 😢 ktoré si budem pichať tak uvidíme zajtra