Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lubica69/ ale myslim ze meuskodia nejake vitaminky
@helenkasabinka ďakujem 🙂
Tak rada by som sa pochválila rodinke...ale neviem či to nieje ešte skoro...čo myslíte??? Zatiaľ o tom vie len môj manželíček...
Ahojte babulky pridávam sa k vám. V utorok ráno vyšli 2 čiarky, tak som po obede hneď letela na gyndu. No a v stredu ráno už mi volala sestrička. Zatiaľ sa tešíme len vo dvojicu a potichúčky. Budúci týždeň mám prvé vyšetrenie, porom nejaké odbery. Tak dúfam že bude všetko OK, a budeme to pôcť všetkým oznámiť, 😵
@fleuerette ahoj vitaj medzi nami a blahoželám 😀
@fleuerette vitaj medzi nami a blahoželám 🙂
Dobrú noc všetkým 🙂
ďakujem ďakujem, si ma majka s tým sledovaním potešila, som tehotná "len pár hodín" a sledujem každé pichnutie, začínam si pripadať ako svok 😀
@fleuerette ahojky kludne sa pridaj do nasej sukromky 😉
ahojte, babulky, ja sa sem hlasim zatial iba potivhu a nesmelo - mam // test, (v pi 21DC som si urobila test), dnes 23 DC ciarocka silnie), len MS mam dostat az o 3-5 dni, tak az potom sa budem vytesovat. Ale nedalo mi to, aby som nenapisala do tejto temy 😉
drzte a, nech vsetko dobre dopadne 🙂
@vavrenka jej dakujeme a aj tebe zelame vela stastia a nech ciarocka stale len a len silnie 🙂
@lubica69 ahoj, ja mam podobne zle skusenosti ako ty. Tiez som mala uz 2 MA .Moc ma mrzi co sa ti stalo. a viem presne ako sa citis! tak si drzme palceky nech nam to do tretice uz konecne vyde!! Ja som teraz v 6tt a vo stvrtok mam ist k doktorovi, tak uvidime! ahoj a davaj na seba pozor 😉
ďakujem ďakujem, ako výsledky???
Ahojte dievčatá
Tak ja už to mám za sebou Tehu potvrdené len stále neviem tt Genetika za mnou Mám prísť zas v 17tt kôli možnému odberu plodovej vody ak bude nutné ale ja dúfam,že nie
Nasadený duphaston,femibion800,vitamín E a anopyrin Takže sa cítim ako dôchodca s toľkými liekmi 😅
No a zajtra mám ísť zas na hemato a dajú mi asi nejaké injekcie 😢 ktoré si budem pichať tak uvidíme zajtra

nie ešte neberiem nič, aj som si myslela ýe nieco skočím kúpiť ale...neviem ked doki neč nevravel....