kala, u nas sa dovolenky rodinne ujmu, lebo kazda byvame niekde inde, sme roztrusene po SR a CR,tak sme radi ked sa zideme 😉 zajtra na braskovych promo to vsetko este dotiahneme a som rada, lebo oni mi pomozu s romim a aj ich decka sa uz s nim vyhraju a dokazu sa o neho postarat, tak si hadam oddychnem 😉
audreyd, dakujem pekne za tie katalogy, venonna mi uz hovorila... a kolko si ich mozeme nechat?
audreyd, a ktory ste vybrali?
ked uz spominame tych svokrovcov - ja mam zlatych, teda svokor je ako med, a svokra tiez.... x-) akurat som to dnes pred venonnou skonstatovala, ze s nimi som to v zivote vyhrala... fakt ich lubim... x-)
ked uz spominame tych svokrovcov - ja mam zlatych, teda svokor je ako med, a svokra tiez.... x-) akurat som to dnes pred venonnou skonstatovala, ze s nimi som to v zivote vyhrala... fakt ich lubim... x-)
no, ja uz stracam prehlad, komu to mam zapriat uprimnu sustrast :-| (uz aby bolo stretko, bo mam hokej) :-p
Z vlastnej skusenosti vravim - ak su svokrovci este ciperni a aspon sem tam sa postaraju o vnucata, je to na nezaplatenie. Ja mam mamu daleko a svokra je rada, ze o palicke dojde na vecko 😞 M teda obaja mame uz len mamy.
muci, a co vy idete stavat??? :-o
Z vlastnej skusenosti vravim - ak su svokrovci este ciperni a aspon sem tam sa postaraju o vnucata, je to na nezaplatenie. Ja mam mamu daleko a svokra je rada, ze o palicke dojde na vecko 😞 M teda obaja mame uz len mamy.
muci, a co vy idete stavat??? :-o
ani mne, akurat tak zvazujem dat si kofolu, ci nie.. bo tu mame nahovado teplo... :-p
Začni písať odpoveď...

Odošli
lucaska, ja neviem, co si mam vybrat, tolko toho tam je...