ahojte 🙂 ako sa mavate vsetci? my si pomaly zvykame, Nikolka by uz najradsej chodila do skolky medzi deticky, ale maju vraj plno tuna az do januara zatial, tak uvidime, chodime len na take kruzky s nou nech si zvyka na anglictinu, teeeda aj my by sme sa pridali na stretko :-N oslavencom tiez zelame vsetko NAJ x-)
teda, tu sa oslavujú nejaké výročia sobášov 🙂 tak aj my sa pripájame, hlavne veľa lásky 🙂 a koľkéže oslavujete? my sa blížime pomaly k okrúhlemu :-N aj ostatným oslávencom prajeme všetko naj x-)
rodinky, čo ste neboli an šarkaniáde, môžete ľutovať, bolo krááásne x-)
new, tak si zvykáte? je tam lepšie ako tu? teda blbá otázka, keĎ ste pri tatinkovi, ale predsa =-)
dnes som adamka nabalila tatinkovi do práce, uuuuuuuuáááááááá, to je paráda mať doma len jedno dieťa, navyše spiace :-N 😃 😎
yuya, s tebou je čo?! veď o tebe poriadne už ani noviny nepíšu :-|
rodinky, čo ste neboli an šarkaniáde, môžete ľutovať, bolo krááásne x-)
new, tak si zvykáte? je tam lepšie ako tu? teda blbá otázka, keĎ ste pri tatinkovi, ale predsa =-)
dnes som adamka nabalila tatinkovi do práce, uuuuuuuuáááááááá, to je paráda mať doma len jedno dieťa, navyše spiace :-N 😃 😎
yuya, s tebou je čo?! veď o tebe poriadne už ani noviny nepíšu :-|
tak tak, treba ich niekedy "odmeniť" 😃 😃 😃 a ešte mám sto chutí mu nechať na víkend aj druhé dieťa a čakať, že keď sa vrátim, bude vypraté, ožehlené, navarené, poupratované, deti obriadené po nejakom dobrom výlete a mužík fresh a v dobrej nálade mi dá večer ešte aj masáž 😃 😃 😃 snívajte sami... :-S
Začni písať odpoveď...

Odošli
lucaska, vsetko najlepsie, hlavne vela lasky a porozumenia do dalsich spolocnych manzelskych rockov 😃 😉